eve daha az evvel girebildim.milletin iş dönüş saati..trafik alt üst durumda..öğlenden beri yollardaydım.iyice stres oldum.her yeride kazmışlar köstebek yuvası gibi..trafiği başka yönlere vermişler.bi yerden girince başka bi semte kadar mecbur yolu takip etmek zorunda kalıyorsun...oğlum arkada canı sıkıldı durmadan konuştu mızıkladı vs...kafam kazan vaziyette eve geldim..
o kadar hazırlık yine boşa gitti üşendiler gelmeye yarın bizi geri kim getirecek diye..eşim zaten nöb.bu gece. yarın bi daha bu stresi yaşayamıycaktım.ben tekrar karşıya geçiririm sizi demedim artık..
aebenim ben ebe nine gibi bu yağlara bitkilere fena sarmıştım bi ara..yağları hem saç dibine hemde saç uçlarına güzelce yedrsin kızın.bunu lavabonun üstünde yapsınki damlarsa falan yağ lekesi çıkmayabilir halıdan falan.ben yağları karıştırıyrdum.içinede ampulleri kırıyordum şişeyi çalkalayıp avucuma döküp döküp diğer elimin parmak uclarını bana bana saç diplerime yediryordum.sonra avucuma aldığım biraz yağı eli elime jöle yayar gibi yayıp saç uçlarımı avuç içlerimle mıncıklayarak yediriyorum.
biraz karışıkmı anlattım ne

kısacası her yere sürsün saçlarında bol bol...durularkende çok sıcak suyla durulamasın ki kokuları kalmasın saçında.sıcak su kokuyu sabitliyor çünki..bu yağları yaptığın sürece saç kremine bile gerek kalmıyor.hemen açılıyor saçlar..ben bir seferinde hem diplere hem uçlara bir seferinde sadece uçlara yapıyordum saçın yağ dengesini bozmamak için.bende saçlarımla çok uğraşırım.işe giderken her sabah bişeyler yapardım mutlaka,ya düzleştiririm,ya maşa,ya fön,ya topuz ya krepeli bişey mutlaka ...o saçlarım artık hırpalanmaktan mahfolur.yağlarla kendine geitiriyorum.şu aralarda yağ-bal maskesi sürüyorum.oda iyi..ne bulursam sürüyorum bende walla..bitlenmessem iyidir...

dünde eczaneden kendime çilek maskesi aldım killi, akşam onu sürdüm..

oğlum korktu yüzümü yemyeşil görünce

aktarlardamı boya işine girmiş..ben hiç bilmiyordum bunu..anneme sölerim barim.oda pek doya olayına girmek istemiyor her gittiğimde zorla ben boyuyorum..doğal bişeyse iyi olur annem içinde...sen de az marifetli hatun değilsin walla aplam..kendin dip boya yapacaksın..brraawo walla..