herkese günaydınnn
dün akşam annemin yaptığı aşureden 5 tatlı kaşığı yedimaslında ihtiyacım yoktu tatlı istemiyordu canım ama uzun süredir sorgusuz düşünmeden yediğim için alim ağzım ve beynim koordineli hareket etmiyolar öğretiyorum disipline ediyorum yavaş yavaş:)
naz ve çamlıca menülerinize hayranım belirtmeden geçemicem
ablam sorulara gelince: sabah ile öğlen arasında ara yapmıyorum da dün acıkır gibi olunca minicik mandalina arası yapmıştım ama artık yapmam benim sorunum öğlen ile akşam arasında 8 saate yakın olduğu içindi. sende tek meyve arası yap zorda kalırsan diğer aran kuruyemiş olsun dedin. öyle yaparım ablacım. peki süt içsem o da ara sayılır mı? sayılmaz ise pek sevinirim :) etkisiz eleman olsun süt :)
bugünkü menüm:
sabah kalkınca 06:30 3 dilim elma
kahvaltı 07:45 1 dilim tb ekmeği,az peynir,2 zeytin,çay(iştahım yoktu akşam ki iradesizliğime morelim bozuk)
öğlen 12:15 dünkü ot kavurmasından 2 kaşık kaldı bide ton balıklı salata ile yoğurt
ara 16:00 elma yada kuruyemiş
bide çok az sütlü bir kahve belki, 4 litre ılık su, 4 fincan tarçınlı yeşil çay
günaydın diyarcığım . sağol . sabah kahvaltında 2-3 dilim ekmek yesen bu seni daha çok tutar . ben ilk başladığımda 3 dilim ekmek yiyiyordum . alışınca diyete 2 dilime düşürdüm İNŞALLAH bu haftayı atlatırsam sağ salim kaçamaksız 3 haftam bitecek 4. haftama gireceğim .