banuşum daha tartılmadınmı kıs ....
kilo verenleri yani herkesi tebrik ederim kendim dışında..

kıslar ben 63 e çakıldım kaldım inmiyor şükür çıkmıyorda ama ...
dün baya aç gezmişim mönümü akşam yazında fark ettim reglden sonra iştahıma bişi oldu pek canım bişi istemiyor aslında nelerrrr istiyorda hep cıss.

dün öyleden sonra alış veriş çukuruna düştüm her yerda % 50 indirim başlamış . begendigim ve indirimi bekledigim etekler ve pantolanlar vardı onları aldım . aybaşı eşim kredi kartını görünce ne diycek .

aynada kendimi begendim tam istedigim gibi olmasada fena deyil . dün epeydir görmedigim bi arkadaşımda yine iyce yazyıflamışsın yeter verme artık diyor .

ama baskül inmiiyorrrr.

mönülerim bugünlerde üzensiz saat olrak ondanmı gitmiyor yoksa sumu tutuyorum bilkmiyorum .
geçen günlerde tanitaya girdim yag ölçümüm baya iyi 18 .19 kilo arasında yagım var vucudumda...16 kilo yagda tam 38 beden oluyorum ..
gerçi şimidide 40 beden etekler aldım hatta bi cekat aldım 38 beden .
eskiye oranla inceldigimide görüyorum aynada . ama ama işta baskül moral bozuyor .
bir süre kilo verme hedefimi askıya alıyorum kendimi rutine aldım . böyle kasmakla olmıycak .ha sakın pes etigimi sanmayın 38 bedene kadar durmak yok montiye devam
.ama şu tarihde şu kilo diyede veryansız etmekde yok .
.yaş 36,3 veled anasıyım ve 40 bedenim . bundan 10 sene evvel bana 40 beden olcagım söylense inanmazdım. 46 bedendim kızken bile 42 .44 arasıydım .düşünün

.
şimdi 40 bedenim ama mutlu olamıyorum . ne nankörüz yaa..

tebrikler diyarım 2 kilo sana moral olmnuştur devam canım ....

2 kilonun şerefine şnitzeli görmedim .
kajum tartını degiştir kuzum gartantisi vardır mutlaka . normal basküller en iyisi arzumun benimki gr şaşamaz her tartılmamada .. bide bim den almıştım yag ölçerli oda öyle hiç şaşmaz . onunda pili bitti .
klon güzel canım bak kırdın zincir neyin kalmadı 64 de.

yakında benide gçersiniz . nasıl bir hocayım dimi herkesi zayıflatan kendi zayıflayamayan ..

oo süper nazlım regle ragmen . haftaya kimbilir belki 5.li rakamlar inaşlah ..

hasretimm yine damak tadının peşine düşmüşüz ...:18: çok sık yeme o tatlıları ..
yiyebilirsin ocdim ama monti yapmıyorsan .

eminim yememişsindir . maytap geçiyon bizle ..
önceki gün dışarda yemek yişyrouz bebelerle . ben tavuk dönere talip . karşımda kaşarını sündüre sündüre pizza yemiyorlarmı.

o an öyle oldumki ya dedim benim bunlardan farkım ne ne zaman herkes gibi canımın çektigini yiyicemmm ..

sulakcım selam . bacım ö zlüyoruz okusun, ama çok az yazıyorsun .
afiyet olsun linkimizin en çıtırı ..