zilimmmm sen hiçç krem kullanmıyormusun? saçlarına
günaydın kıslar...evdeyim bu sabah..çocukları at çifliğine götüreceklermiş ders yok eve geldim bende..keşke dün karar verselerdi ben okuldan çıkana kadar yada haber verselerdi de sabah erkenden çocuğu sar sarmala yollara düşmezdim..
banum ben hiç krem kullanmıyorum cnm.saçımda boya olmasına rağmen,hatta saçlarım sarıykende kullanmadım.çok çabuk ağırlaştırıyor diye.benim saçlarım çok yumuşak normaldede cnm.kuaförüm bile düz fön çekilecekse iyi hoşta topuz yada maşa vs..bişey yaptıracaksam suratı değişiveriyor:)) yumuşaklıktan tutmuyor saçlarım ne maşa nede topuz.ortaokuldayken bando takımındaydım saçlarınızı sarsın anneniz demişlerdi bayram için.o zamanlar acaip gür birde saçlarım tokalar tutmuyor o kadar kalın bir kuyruğum vardı.annem akşam tüm gece uğraştı kadın yorgun argın,sabah bi saldık dümmmdüz:)) annem acaip sinirlenmişti dün gibi hatırlıyorum,saçlarında senin gibi inat bi gram bi kıvrılmamış demişti
birde sık sık yağlayıp ballayınca ipek gibi oluyor,sabahları düzleştiriciyle 5 dk'mı almıyor düzleşetirmesi.çünki zaten dümdüz