MESAJLARINIZA GELEİM ÇÜNKİ BUGÜNDE DIŞADAYIM . ÖYLEN RİSALE DERSLERİM VAR . ÖYLEDEN SONRADA KZILAYA İNİCEM ÜTÜ İÇİN .
YİNE YOGUNBİR GÜN ENİ BEKLİYİ ..
günaydınlar herkese bugünki menüm şu şekilde olacak
sabah
2 adet haşlanmış yumurta
kk kadar beyaz peynir
salatalık
öğlen
soğanlı kıyma kavurması
salata
yoğurt
akşam
yumurtalı kıyma
salata
beyaz peynir
gün içersinde 2,5 litre su içerim , 2 fincan kayısılı yeşil çay , ve 1 saat yürümeyi düşünüyorum .
AFİYET OLSUN NAZLIM ..
FISTIGIM AR AYPMIYORDSUN BU HAFTA BİLİYORUM . AMA YOGURT EKLE SENE ARLARINA BELKİ SONUÇ DAHA GÜZEL OLUR ..
günaydnnnn demeyi unutmuşummm
yahuuuu pc kitlendi kaldıı yeni açabildim
günaydın herkeseee:)))))
pro pro pro bugünde:)
ama tartılmıyorum haylannn regli olamadım
BANUM AYNI TAVSİYE HEPİNİZE YOGURT EKLE ARALARA.
TARÇINI UNUTUNMU YİNE REGLİN TARÇIN KULANIRKEN DAHA İYİYDİ.

BU HAFTA REGL ŞİŞKİNLİGİ OLABİLİR BANUM . O YÜZDEN MORALİNİ BOZMA . HAFTA HEM REGL OLURSUN HEMDE AYIN 9 GELİR ONDAN SONRA GÜZEL GİDER KİLON .
merhabalar...
yoğun ve uzun bir zayıflama serüveni sonunda bir süredir zayıflamayınca yine doktorda aldım soluğu ve varolan haşimatonun üzerine birde insülin direnci çıktı dün

((konuyu araştırırken gördüm bu diyeti...uzun zuzun okumaya fırsatım olmadı oğlum uyurken bakabiliyorum sadece sanırım epey kilo veren olmuş değilmi?etkili bir diyetmi?tecrübelerinizi kısaca paylaşırsanız çok sevinirim...deiğim gibi oğlum uyurken bakabiliyorum sadece ondan uzuzn uzun okumaya fırsatım olmuyor ne yzaıkki

((
MERHABA ESROSCUM ...
KISLAR HATUNA CEVAP YAZAMIŞSINIZ LOOOOO
CANIM HOŞGELDİN .
ÖNCELİKLE GL ENDEKSİNE DAYALI DİYET YAPMADIYSAN MOPNTİ BAYA ETKİLİDİR ..
KİLO VERMİŞ VE DURDUGUNU YAZMIŞSIN ... MALUM BU DÖNEMDEİNSÜLİN DİRENCİ ÇOGUMUZDA VAR YEDİKLERİMİZDEN DOLAYI .
MONTİ GL ENDEKSİNE DAYALI BİR BESLENMEDİR KAN LŞEKERİN DENGEDE OLUNCADA GEREKEN ENERJİ, DEPO YAGLARDAN SAGLANIR ..
3 ANA ÖGÜNÜMÜZ VAR AÇIKIRSAN ARADA YAPABİLİRSİN .
EKMEK SADECE KAHVALTIDA . BAZAN YUMGUTALI EKMESİZ KAHVALTIDA YAPIYORUZ ..
DİGER ÖGÜNLEREDE İSE ET SEBZE SALATA YOGURT TARZINDA VE PORSİYON KISITLAMASI YOK KARNIN DOYANA KADAR . HER KESİN PORSİYONU KENDİNE GÖREDİR ...
ARLARDA MEYVE YOGURT YENEBİLİR .
ASLINDA İLK SAYFA MONTİYİ İYİ ANLATIYOR BİR KAÇ DEFA OKURSAN DAHA İYİ ANLARSIN . TAKILDIGIN YERDEDE SORU SORA BİLİRSİN MUTLAKA CEVAP YAZAN OLUR ...
BEBİŞİNİDE GÜKLE GÜLE BÜYÜT .

..
menümü yazayım
kahvaltı
1 haş. yumurta
peynir 6 zeytin
öglen
2 yumurta
yogurt
3-5 dal kıvırcık
ara
azcık sütlü nescafee
akşam
soslu lahana ve karnıbahar haşlama
yogurt
3-4 çatal kıyma kavurma
3 lt su
5 fincan bitki çayı

akşam sebze agırlıklı yedimm
ama yarın bol yımırtalı gün olcak snaırım:26::26::26:
YHAKINDA GIDIKLIYCAN BANUŞ ..

DÜNKİ MÖNÜN YUMURTTA VE SEBZE OLMUŞ . ET TÜRÜ YOKMU BUGUN YESEN . YADA BALIK ..:104::104::104::104::104:
aben ablaaa ve diger arkilerim
diyetle ilgili bir konudu degil
şimdi ben çocuklara öglen 12 de yemek yediirp yatırıyorum
2 saat uyuyorlar kalkınca süt veya sütlü tatlı
ardındanda meyve filan veriyorum
saat 6:30 gibide yemekleirni yediiryorum akşam
son zamanlard açok kafama takılıyor acaba çok mu zaman farkı var öglen ile akşam arasında?
BANUŞUM GOLUŞLARIN BESLENMESİ ÇOK HOŞ GÖRÜNÜYOR . HER DK BİŞİ YEMELERİ MI LAZIM .KOCA ADAM OLDULAR ARTIK .

KALKINCA HEMEN VERME SAAT 3 DE VAR ARALARINI ZATTEN 2 DK YEMİYORLARDIR DİMİ?
YADA KALKINCA Bİ VER TATLI VS . MEYVEYİDE 1 SAAT SONRA VER .
KÜÇÜKLER DİYE DK BAŞI BİŞİ VERMEK GEREKMEZ GALİBA .. ZİLİM DAHA İYİ AYDINLATIR SENİ..

BEN UNUTTUM GERÇİ BENİMKİLER ZIRIK KADAR OLDULARYA HEPSİDE ..

DÜN KOMŞUMDA Bİ ARKADAŞ VARDI YANIDADA TORUNU .YA YAVRUYA SÜREKLİ BİŞİ YEDİRMEYE ÇALIŞIYOR AY SONRA NE OLDU? BEBE HEPSİNİ ÇIKARTI .

AY 2 DK SONRA YİNE YEDİRDİ YA .