aynen valla ,her bi yerime ayrı bi karışımım var benimde...tırnak bakımı yaparken tırnak diplerimi kesip ittikten sonra limon sürerüm ellere limon vs..yağ bal artık allah ne verdiyse saça başa boca ederim...haaa sahi şunuda söyliim.eğer cildiniz benimki kadar (aşırı)hassas değilse ypurt bal maskesi yapın sürün besler nemlendirir..
ııh izlemedim cnm eskiden hiç kaçırmazdım ama artık derste oluyorum tam o sırada
Allah tamamnına erdirsin banum..
sende yorulmuşsun ama apla olmak kolay değil,daha çook koşturacaksın düğün vakti..seninde bir çok şey üst üste gelecek önümüdeki yıl.ev taşıma düğün dernek vs..benim 3 yıl önce öyleydi.ev taşı düşünler doğum derken nasıl geçti koca yaz anlamadım...
bu arada hava ne soğuk yaw..elektrikler gitti,kombi çalışmadı donduk ,sular gitti.hepten maduriyet bölgesi gibi olduk...bu günde çıkıp biraz alışveriş yapalım dedik allahım araba bile kayıyor yerler çatır çatır buz.eşim terasın açık olan kısmından topladığı karlarla koca bi kardan adam yaptı oğluma..çocukta ilk defa kar gördü...akşam olunca hep terasın kapalı kısmında cama yapışık durdu kar adam gider diyegözü düşüyor zorla ağlaya sızlaya taktırıyor kar adamımız yüzünden bi oturamadık.erisede kurtulsak
![]()
ay kuzum ya erimesin kardan adam lütfen