zilim k.hidrat diyeti yapmıyorum ama 1 haftadır yapan bir grup var onların topiğini takip ediyorumgünaydınlar herkese kıslar..ama neden kimse gelmiyor yazmıyor..?aebenim olmayınca kaytarmayamı başladınız yoksaawalla o her yere yeter,hem misafiri hem burayı hemde hastalığı idare eder gelir sopasını sallar ona göre
bu arada sabah ortalık feciydi resmen.kaya kaya gittim okula eşim işe gitmeden önce sözde benim arabamında camlarındaki karları süpürtmüş ama buzdan dışarısı görünmüyordu camlardan.oğlumda akşam rahat uyudu bu günde daha iyi..çok şükür moralimde yerine geldi.bunca soğuğa rağmen..
lilişim çok sağol cnm.karbon diyeti yapıyorsun anladığım kadarıyle(ben burdan başka pek bi yeri takiip edemiyorum o sebeple bilmiyorum cnm kusura bakma)
kışın meyvesiz sulu yemeksiz çok zor olur.kup kuru proteine ne kadar dayanabilirsin.insanın canı sıcak bir çorba içmek istiyor eve gelince,yada sıcacık bir yemek.etten sebzesiz sulu yemek pek olmuyor tek başına.yada hep yumurta nereye kadar yiyeceksin.sanırım o diyetinde sebze günleride var ama yine pro ile destekleniyor yalnış kalmadıysa aklımda..boşwer sen o diyeti..öyle tek tip diyetler bırakılınıp başka diyete geçince geri gelmeye başlıyor kilolar moral durduk yere bozuluyor.sağlıkla azar azarda olsa giden kilo kolay geri gelmiyor..gel sen montinin şevkatli kollarına...
banum zaten ne zaman çocukla ilgili bir konuda kendimi kötü hissetsem hemen seni getiriyorum aklımave teselli ediyorum kendimi.dün öğlen doktora götürdüm oğlumu nolur nolmaz akşam dahada kötü olursa acillerde uğraşmayalım diye.çıkıştada evde hiç sebze kalmadığı için pazara uğradım.hastanenin hemen arkasında pazar zaten.ama araba hastanenin ön kısmında kalmıştı.elimde en az 15 kilo pazarlıkla oğlum hiç istemediği bişeyi istedi.beni kucağına al diye ağlıyor..naz yamak istiyor anladığım kadarıyle ama ellerim dolu oğlum diye dil döktüm yok dinlemiyor.bir koluma poşetleri geçirdim.bir kolumun altınada kıyafetleriyle 20 kilo gelen sıpamı sıkıştırdım.bohçacılar gibi arabaya kadar getirdim.kadının biri yanımdan geçerken aahh kızııım sevilmeseler katlanılacak kahırmı bu ama analık işte ne yapacaksın dedi.hiç sorma teyze dedim geçtim gittim.ayağımda topuklu çizmelerimle 35 kg yükü taşıdım arabaya kadar.ağlıycaktım neredeyse..eşim ameliyatta olmasa arayıp çağıracaktım gel şuraya taşı şu sıpayı diye..eve gideyim parçalıycam seni dedim içimden ama eve gelene kadar öfkemi yendim
sağol cnm,götürdüm dün..soğuk algınlığı dedi..peditus ve dolven verdi..evdede kendim alternatif tıptan faydalanıyorum:) iyi gibi bu sabah...
evet neden gelmiyorsunuz ksılar....?
bnm demek istediğim k.hidrat ağırlıklı beslendim de ne kadar vücut tolere edebilir ki dur demek lazım anlamında söylemiştim
ben belli kalıp diyetler yapamıyorum tek kafama yatan montiydi ztn her yerde montinin reklamını yapıyorum
diyorum illa bi diyete uyacaksanız montignac yapın
neyse biraz çeki düzen vereyim kendime bakarsınız aranıza katılırım yine...
oğluş da maşallah seni yormuş kıyamam yaaa.... Allah acısını göstermesin, nazlanıyor anneciğine napsın
amin diyelim Allah ne zaman nasip ederse artık...ahhh zilimmmm valla güldürdün beni ya birden snei düşündümm yanii koşarkenn
bencede kızmadıgına iyi yapışsın annesi naz yapıyor işte yavrucakkk
bazen benimkilerde gelir gece anne seninle yatabilirmiyim diee hiç hayır demem alır yatarım
amannn bidaha küçük olupta benimleyatmak mı istiycek sanki hepsi geçiyor cnmm
geçmiş olsun bununla bir dahada ugramaz inşş hastalıkkk
bu aradaa c.tesi kıyafet bakarkenn vallahi dedim plates yapcamm yanii
iç bacak mı dersin göbek mi dersin yanlarmı dersinnn ne güzel toplamıştım platesleee
yenidenn başlasam süpe rolcakk ama bit kadar pc nin ekranından zor oluyor yaa
birde video indirmek lazımmmm yaa
takılıyor benim pc yaparkennn
lili
teşekür ederim cnm darısı tüm bekarların başınaaa
gülnihall
cnm inşşalah bu cuma güzel bir rakam görmek istiyorum![]()
bu pilatesi ben de yapmak istiyorum ya bakalım spor salonuna yazılcam gibi aileden sponsor bulursam