- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798
ayyy banuuum..rabbim neylerse güzel eyler ama...benim başıma aynı durum gelse şu ara ne yaparım allah kerim..birini bırakacak yer bulamıyorum..2.si olduğu zaman kafama huniyi elimede bi çıta ağzıma bi düdük yollarda dıgıdık dıgıdık çıtadan atıma atlar gezerim
allah arkadaşına sabır versin..ikizlerden sonra ve daha ikizler kendini derdinden kurtulamamışken işi çok zor..allah kolaylık versin...ben biraz fazla bencilce düşünüyorda olabilirim bu konuda, yani çok anaçmı değilim neden bilemyorum ama kendime zaman ayıramayınca çok mutsuz hissediyorum.zamanımın tamamını eve, çocuğa, eşe, işe kullanınca kendimi çok harcanmış,bitap düşmüş gibi mutsuz hissediyorum.çocuk olunca zaten ne sinama,ne gezme bişey kalmadı doğru dürüst..hayatın akışı değişti.zaman zaman bundan dolayı bile mutsuz olduğum zamanlar oluyor ama çocuksuz bir yaşamda yavan kalırdı.ama aldık bi sefer tadını rabbim takdir etti oldu şükürler olsun bi evladımız..ama 2-3 çocuk yapabilecek psikolojim yok benim..yani birini okula götür diğerini okuldan al.o yedimi bu uyudumu,zayıfmı aldı,hayatında birimi var.arkadaşları iyimi kötümü,kendi işim bi yandan eşimin sürekli evde olamaması bi yandan.adam zaten acaip stresli bi işte çalışıyor.bunların ekonomileride var.şimdiki çocuklar bizim zamanımızdaki gibi kolayla kanmıyorda..dersanesi okulu özel hocası kursu ıvırı zıvırı....yok ben almiim...elimdekiyle idare etmesini bilirim ben..her biri için ayrı üzülecek kadar dirayetli değilim sanırım...çok çabuk tükeniyorum çocuk söz konusu olunca..
dün bahsettiğim lavanta kürünü yaptım.saçlarım mis kokuyor şu anda bile..deneyin sizde..umarım uzamasına ve bakımınada fayda eder..
zilimmm
valla cnm günah boyuu var belki işin amaa birdce diger boyutu varr annesinden mahrm kalıcak olan iki çocuk daha
hemde ögrenmee ve oyun çagındaa nebleyim bencilliksede bencilliklik olsun yani adı
ben kendime bakıp bi kitap okudugumda çocukalrıma daha faydalı oludugumu düşünüyorumm
maddi açıdan urumuda yoki kreşe gönderisn ikizleri allah yardımcıı olsun valla eşidee kendine güveniyorsan dogur demişş