iyi pazarlar hatunlar ..
kolay gelsin .
anacım yazın gelince cevap yazarız siz olmayınca topikde ıssız kalıyor iyce.
ben yazmıştım ya geçen ay memnun kaldım diye dogum tari vs sordu bende yazdım özelden benim için saat belirlemiş . denek olrak bazı kişilere veriyor daha etkili olurmuki diye .

sağğolsun aycandan emek verip yapıyor kızcez . ama ben geçen ay da belli bir satte yapmıştım ve çok menun kaldım banuşum . bacakşarım nerdeyse %70 çıkmadı . diger yerlerdede baya azaltı ve inceldi kıl dan dönüşüp tüyleşmeye başladı . bu ay nasıl etki edecek bakalım . önümüzdeki ay özelden saat istersen yönlendirir senide . ben o saatde evde olmaya gayret ettim tam bitdirdim siteye yazdım çak kapı misafirim geldi.

iyki o saatde gelmedi nerden bilsin 1 ay o bir saati bekledigimi.
diyete gelinde banum bende toprlayamadım daha dogrusu ben ya dışardayım yada bana gelen oluyor o yüzden tam bişilere uymamıyorum .ama sana önerim ayça katanın listesini uygulaman 2 hafta etle ekmekge gelince bence karıştırma derim . birde kan gurubuna göre beslenmeye bak netten ve sana uyan yiyeceklere agırlık vermeyi dene . aynen uygula demiyorum yanlış anlama .ama dikkat et. birde yemeklerle beraber su içemmeye çalış en az 1 . 2 saat sonra içö suyunu .. şöyle bir bilgi yazayım . mesle yemek yemek için masaya oturmadan ne yiycegimizi görüyoruz dimi. beyin ona göre miğdeye asidini salgılıyormuş o anda eger sofraya oturdugunda su içersen o hazım için salgılanan asidi suyla bagırsaklara gönderiyormuşsun . o asitde bagırsakları yakıp kavuruyormuş al sana kabızlık için bahane .:26: ayrıca bi dah miğdeye tekrar asit salgılanmadıgından yediklerini hazmetmiyor ve miğda bi şekilde çürütüp gönderiyormuş ve tabı o gıdanda yararlanamıyor ve bir çok saglık sorunuyla karşı karşıya kalınıyormuş . yanı yemek öncesinde içilen bir su bile bize nasıl bir saglık sorunlarıyla geri dönüyor .. sonrada düşünüp duruyoruz saglık beslendigimiz halde niye bu saglık sorunlarıyla karşılaştık diye .
hasretim pirinç gıda olrak ytenebilenlerden banada öyle . ama şifa olrak yeneleri tüketmeye çalışıyorum . ama bugünlerde çok dikkat etigim söylenmez.
senin evdede 0 ve a gurubu aynı bizim evin ahalisi gibi.

ben ve 2 yavrum 0 lar babamız ve büyük kzımda A gurubu . her ikisininde listesini çıkardım genelde aynı yiyecekler yenebiliyor ama 0 gurubuna baklagil özelikle her türlü mercimek zararlıymış .benim eşim A gurubu çok hassa miğdesi ve sürekli hazım sorunu yaşıyor . genelde de dışardan yedigi için hep et türü oluyor ve sürekli hazım sorunlarıyla boguşuyor . sana liste yapayım uygula 1 hafta bakalım dedim ama et yemekden nasıl vazgeçeçek bilemiyorum