bende hiç iyi değilim wallahi..
öğlenden beri kurdeşen(tıbbi adı ürtiker)döküyorum..berbat bişey ,her yerimi arı sokuyor yada böcek ısırıyor gibi canım acıyor..belden üstüm tamamen kaplanmış vaziyetteve kıpkırmızı ,ilk kez oluyorum.ağır stres sonucu çıkıyormuş.cildiyeciye bile gidemedim,eşim koydu teşhişi..duş aldım vs.. ııh ...banamısın demedi...çok hassas olmakta hiç iyi değil.saldım çayıra mevlam kayıra olmak isterdim hemde çok..dünya yansa umrum olmasın...ama elimde değil...eşimin işinin yoğunluğu,oğlumun son zamanlardaki beni ve sabrımı aşırı zorlaması,işlerimin yoğunluğu derken kurdeşen döktürdüler bana...şalteri indirip bir gün yapaylanız ölü gibi yatmak istiyorum gerçekten..bu sabah okul dnüşü oğluma meyve suyu sıkıyorum robotta,oğlumda oturma odasında oynuyor sanıyorum.almış makasımı laptobumun kablosunu parça parça kesmiş..titredim sinirden,anne bak kaç tane oldurlar diyor birde...yakalayabilseydim patlatacaktım bi tane..odasına kaçtı

öğlen uyuttum uykuda sanıyorum koşu bandında yürüyorum.evrak çantamdan nota defterimi almış odasında ispirtolu fosforlu kalemlerle her sayfasını çizmiş..son zamanlarda iyice kuduruk oldu...eşim hep fazla mesai yapıyor bu hafta...ay sonuda ankaraya seminere gidecek vs..her şey omuzlarıma bindi...sıka sıka da kurdeşen döktüm...ölüyorum kaşıntıdan...
öznurum geçmiş olsun cnm diş ağrısı berbat bişeydir...4 yıl evvel çok çekmiştim bende....
banum senin canın neye sıkıldı canım benimmm...yoluna girmeyek bir sorun değildir inşallah....