Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Iyi günler kızlar nasılsınız . Bugün yediklerimi yazayım akşam hariç

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yeşil zeytin ezmesi

ara
1 adet armut

öğlen
1 avuç fındık
1 kutu ayran

ara
1 adet elma

akşam ne yiyeceğim belli değil evde yemek yoktu belki sebzeli omlet yapıp yerim peynirle falan

günaydınlar kızlar dünki menümü tam haliyle yazayım .

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yeşil zeytin ezmesi

ara
1 adet armut

öğlen
1 avuç fındık
1 kutu ayran

ara
1 adet elma

akşam
1 tabak taze fasülye yemeği
salata ( içinde kuru fasülyede vardı biraz )
yoğurt

hayırlı cumalar efenim .:16::16::16:

pilates için açtım pc . sonra yine gelirim .:16:
bu arada kilomuda bildireyim ..
ilk hafta.... 65.5.
1. hafta .....64.5.
2.hafta .....64 3.
kilo veririm az ama ben sonuçdan mutluyum ,en azından kilo vermem devam ediyor ...
ayrıca her yerimden 1 cm incelmişim buda dogru yolda oldugumu gösteriyor .:8:

günaydınlar herkese...ve hayırlı cumalar...

aplam çok azimlii gördüm seni walla ...aynı azim bizede gelsin..ben pilatesi 1-2 aydır hiç yapmıyorum:((
her gün 40-45 dk.tempolu yürüyüşümü yapabiliyorum ancak..ve ardından esnetme hareketleri(bacak arkamı açmak için)birazda mekik işte...ama pilates gibi rahatlatmıyor yürüyüyüş...

banuş nerelerde?:26:ve ocd'im?:26: diyarım neler etti acep?

canım ben devam ediyorum salı perşembe plates günüm dünde gittim zaten ardından yürüyüşümüde yaptım kaslarımıda besledim :)

dünkü yediğim çorba ve geçen akşam yediğim kuruyemişin vicdanı dışında çok şükür iyiyim tatlı krizim yok beyazlardan uzağım aburcuburda tüketmedim böyle 1 ay daha dayansam dengeye girer şekerim hemen test yaptırıcam şeker gutır kolestrol artık tahlillerime göre hareket edicem sağlığıma dikkat etmem gerekiyor 30 u geçtim :) kırışıklık yok ama sarkmalar var yüzümde gergin değil farkediliyor.

mayıs ayında yeni bir işe başlıcam o yüzden sporu yeni mesai saatlerime göre ayarlıcam 10 gün sonramı bilmiyorum yani Allah hepimiz için hayırlısını yazsın

geceleri huzurlu uyuyorum ama ablam burası sayesinde

günaydınlar herkese...ve hayırlı cumalar...

aplam çok azimlii gördüm seni walla ...aynı azim bizede gelsin..ben pilatesi 1-2 aydır hiç yapmıyorum:((
her gün 40-45 dk.tempolu yürüyüşümü yapabiliyorum ancak..ve ardından esnetme hareketleri(bacak arkamı açmak için)birazda mekik işte...ama pilates gibi rahatlatmıyor yürüyüyüş...

banuş nerelerde?:26:ve ocd'im?:26: diyarım neler etti acep?

evet zilim pilates gibisi yok :8:
azimliyim çünki sporu bekliyordum malum artık spor yapmadan sadece diyetle gitmiyor benim bünyeden .
birde sıkı diyet yapmıyorum mesele hafta sonralı serbest oluyor ama öyle ipleri koparmıyorum .. pazartesi 65 2 dün aslında . cumaya topluyorum çok sükür .artık yavaş olsun serbest olsun kalıcı olsun diyorum ,kendi adıma ..
seninde bence yürüyüşün bile yeter zilim ununu eleyip elegini astın (kilo için diyorum ) oyüzden yeter sana yürtüyüş . ikisini birden yapma zaten ya yürüyüş ya pilates .:31:

takyim iyileşemedinmi hala ????

ocdim nerdesin .?

diyarım maşalah istedikden sonra bak yiyeceklere HAYIR diyebiliyorsun ... yarın tartılırsın fıstıgım .

mesajlarınızı tek tek degerlendirmeye vaktim olamdı kusruma bakamyın . terim sogumadan duşa gireyim ..:16:

selammm nasılsınızz,
dün pro agırlıklı beslendim sabah 68.1 çıktım bugünde pro agırlıklı besleniyorum
artık c.tesi günleri tartılcamm cumayıda kaçamaksız geçirmek için,

yaşadıgım sıkıntılardan dolayı gece kalkıp bişiyler yiyordum uzun süredir
ekmek,meyve,çiko gofret ne gelirse önüme yani
dün akşam buna son verdim ve akşam 7 den sonra bişiy yemedim
sıkıntılar bir gün elbet biticek amaa ya aladıgım kilollar? ne olcak dedim kendimee

facede bi zayıflama grubumuz var 80-89 topigindeki arkdaşlarla
onlarla yediden başlamaya karar verdik dün malum hepsi salmıştı benim gibi
sporda yapmak lazım amaa arabayı sattık ve eşim daha erken çıkıyor evden
evd elesile ve mekik yapmayı düşünüyorum bi süre...

Sagol diyarcigim.umarim biseyin cikmaz insallah.tahlil sonuclarini tan8dik bi diyetisyen3 gonderdim bakalim nr onerecrj.

diyarrr nasılsın?
biraz kafam dalgın şu sıralar okumuyoru geçmişi ne var ne yok cnm?

günaydın ..:16::16::16:
ocdim sonuçları bizde yaz canım .. sesin çıkmıyor kaç gündür ...

banuşum nasılsın ??

hepinize hayırlı hafta sonları dilerim ben pilatese kaçar ..:8:

Günaydınlar herkese dünki menümü yazayım abuk sabuk bir menü oldu ama nedense dün hep bişeyler yiyesim vardı ..

Sabah 08:00

3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates+salayalık
7 adet yeşil zeytin

öğlen : 12:00
1 tabak taze fasülye yemeği
salata
1 kutu ayran

ara : 14:30
1 avuç fındık

ara : 16:00
1 adet elma
1 avuç fındık

akşam 21:00
4 adet kuru incir

tünaydın herkese...ve iyi hafta sonları...:16:
öğrencimi çalıştırdım gitti,oğlumla eşim uyandılar kahvaltı hazırladılar,kahvaltımı etmeden önce bi girip bakayım dedim...ama hafta sonu rehaveti çökmüş topiğimize...hafta sonunuzu kaçamaksız atlatmanız dileğiyle..:3:

selam iyi hafta sonları herkese
iyi olmaya çalışıyorum ablaaa

kilom:67.4 olmuş bu arada

ocd'im geçmiş olsun cnm..tiroidin çok çeşidi varmış ya..bazıları kilo aldırıyormuş bazılarıda verdiriyormuş..seninki hangisinden acaba?
bizim eski okulda bi arkadaşta vardı.her öğlen 2 tost 2 kutu ayran alırdı(2 tost 1 ekmek ediyor)yine doymazdı ve çöp gibiydi...

içimden kaç kez demiştim o zaman keşke bende tiroid hastası olsam diye(şimdi tövbe diyorumj deliymişim ama insan karşısında durmadan yiyip çubuk gibi olan birini görünce acaip sinir oluyor)

banum neşen yerine gelsin artık bacım yahu..biza lışık değiliz böyle ıssız sessiz banuşa...:48:

sabah kahvaltısından sonra evden bi çıktık ne hayvanat bahçesi kaldı ne avm..bacacıklarım koptu resmen..8 -9 saat gezdik durmadan..oğlum babasının omzunda rahattı ama bizim pestilimiz çıktı..iyi geceler hepiciniiğize...:10:

Sagol zilim.benimkisi hipotiroid kilo aldiranindan malesef.ama ilaclarimi kullaniyorum.diyetisyene gidecegim.bakalim nasip kismet hersey artik.

Back
X