Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Bende yazip ciziyorum aaaa :) bugun hep disaridaydik oglusumla okudun ama beyefendi menimmmmm diye aldi elimden telefonu.o uyudu ben isimi gucunu hallettimde yazdim.ahhh ahhh acmayin araba meselesini yarama tuz basmayin :))))))

günaydınlar kısçeler...
aplam bu sabah okula gitmeden evvel yatağımı düzeltirken içimden senin gideceğin geçti birde..bu gün ayın kaçı falan diye düşünürken birden aaa aebenim yarın gidiyor dedim kendi kendime..okuldan gelir gelmezde baktım valla bişeyler yazmışmıdır diyee.sen yazmasaydın ben yazacaktım..hayırlı yolculuk güle güle git-gel inşallah aplam..dualarında anneciğimede yer ver nolur..yawrularımızın hepsi hayırlı evlat olsun inşallah..dualarını eksik etme aplam...

öznurum gel tabii bacım.şurda kaç kişiyizki zaten...bizde yazmassak topik hemen 2.sayfalara düşüyor..eftandiseyi gördüm şu tavuk-salata diyetinde sanki geçen gün..durumu nedir canım?kilo verdimi?verdiyse banumada tavsiye edelim diycektim ama banum zaten pro takılmaya başlamış..:46:

banuşkam doktorum proğramında geçen gün arkam dönük dinliyordum mutfakta.uzun süre protein tüketiiminde vücuttaki su oranı azalır prodan hafif karbonlu şeylere geçince bile su geri gelir vücut ağırlı doğal olarak artar gibi bişey diyordu diyetisyen.ama bence bol su içince öyle olmas yaw..:44:

çok uykum var gece eşim oğlumun odasında uyudu hafif grip gibi..oğlumda benimle uyudu ama sabaha kadar ağzımı yüzümü tekmekedi durdu ve onu örtücem diye hç uyuyamadım:37:

tükenmez kalem lekesi çıkmıyor cnm..eğer beyaz rekteyse koltuğun astetona batırdığın bir kulak pamuğunun ucuyla sil azıcık.ama koyu renkse kesinlikle aseton deneme.anında solduruyor rengi..çantama tükenmez kalemi koyarken çantamın dışını çizmiştim.kolonyayla ve asetonla iyice mahvettim çanta elden çıktı:37:taba rengi çantam çöpe gitti anlayacağın cnm..beyazda çok farketmiyor..ama aseton yakıcı bir madde nereye değse tahriş ediyor çok küşük bir yerde dene önce,deneyeceksen eğer...
3 gün önce bulaşık makinemin kapağının tutup açtığımız yerine kırmızı ojemden çizikler olmuş açıp kapatırken azıcık sildim.karşıdan bakınca belli değil ama ışıktan yandan bakınca o kısım soluk yani..:37:

tükenmez kalem lekeleri için amwayin zoom temizleyicisi var veya leke speyi mum lekesi, tükenmez kalem, yamışmış sakız bütün zorlu lekeler için öneririm

günaydınlar kısçeler...
aplam bu sabah okula gitmeden evvel yatağımı düzeltirken içimden senin gideceğin geçti birde..bu gün ayın kaçı falan diye düşünürken birden aaa aebenim yarın gidiyor dedim kendi kendime..okuldan gelir gelmezde baktım valla bişeyler yazmışmıdır diyee.sen yazmasaydın ben yazacaktım..hayırlı yolculuk güle güle git-gel inşallah aplam..dualarında anneciğimede yer ver nolur..yawrularımızın hepsi hayırlı evlat olsun inşallah..dualarını eksik etme aplam...

öznurum gel tabii bacım.şurda kaç kişiyizki zaten...bizde yazmassak topik hemen 2.sayfalara düşüyor..eftandiseyi gördüm şu tavuk-salata diyetinde sanki geçen gün..durumu nedir canım?kilo verdimi?verdiyse banumada tavsiye edelim diycektim ama banum zaten pro takılmaya başlamış..:46:

banuşkam doktorum proğramında geçen gün arkam dönük dinliyordum mutfakta.uzun süre protein tüketiiminde vücuttaki su oranı azalır prodan hafif karbonlu şeylere geçince bile su geri gelir vücut ağırlı doğal olarak artar gibi bişey diyordu diyetisyen.ama bence bol su içince öyle olmas yaw..:44:

çok uykum var gece eşim oğlumun odasında uyudu hafif grip gibi..oğlumda benimle uyudu ama sabaha kadar ağzımı yüzümü tekmekedi durdu ve onu örtücem diye hç uyuyamadım:37:

zilimm cnm ben pro taılıyorum ama şöyle yapıyorum sabahları 1 dlm denge ekmegi kızartıyorum
ve sebzede ekliyorum menülerime yoksa dediklir gibi anınd ageliyor yani sabah ,öglen akşam pro besleniyorum azda olsa kh ve sebze tüketiyorum meyve almıyorum o günlerde... yani sırf pro yapınca bir kısım geri geliyor çekilen eziyet boşa yani
tavuk--salata diyetini duydum ama pek bi ilgimi çekmedi dogrusu yaz geldi çekilmez hiç:19::19:

eşimle yine trtıştık araba için agzımı açıp konuşmam daha:25::25::20::20::19::19:

bende amwayın look ve zoom'u var ama tükenmez kalemde kullanıp kullanmadığımı hatırlamıyorum.ojede kullanmıştım halıya damlattığımda çıkarmamıştı.asetonla çıkarmıştım yine..ama tükenmez kaleme etki eder belki..eğer çıkartıyorsa gerçten çok iyi..çünki aseton eritiyor yada solduruyor sürülen materyalin cinsine göre..:46:

banu aman bırak ne yaparsa yapsın.acele ettirdin de aldık bak şusu var busu var diye o senin kafanın etini yer..walla erkekleri anlamanın imkanı yok..çok bilinmeyenli denklem gibiler..hele benim eşimi anlamanın hiç imkanı yok..ben ne kadar disiplinli ve kontrollü yaşamayı seven bi tipsem o benim 180 derece tersim..:30: banyonun aynasının altındaki raf düştü üstüne traş olurken laptobunu koymaktan:37: tak onu yerine diye diye dilimde tüy bitti..bu günde nöbetçi..az önce o yokken aldım elime matkabı yaptım..napiim..onun keyfini 2 haftadır bekledim..her gün söyleyip kendimi bitireceğime yaptım işi bitirdim..

çoğu böyle yani bunların:27: kime sorsam aynı okuldada,hatta sormadan herkes kendi eşinden yakınıyor:14: allah can sağlığı versin,napalım..tek kusurları bunlar olsun...

aebenim duymasın bizi,koçişleri çekiştirdiğimizi....:1:beni tonla ütü bekler ,ama canım yapmak istemiyor..hele nevresim ve çarşaf ütülemekten neffffffret ediyorum..birde iç çamaşırları ,ütüle ütüle bitmiyor..3 sepet ütüm var toplamda...:14: ve küçükte olsa valiz hazırlıycam yarın için...:18:

zilimmm benim saçlarıma bi çare ya
nasıl oluyor biliyormusun, banyodan çıkınca tel tel oluyor kabarıyor napcam ben:(

Bancugum sac kabarmasina balmumu iyi gelir diye okumistum bi yerde ama detaylari hatirlamiyorum
Zilim eftandise bugun baslamis tavuk salata diyetine.bakalim ne sonuc alacak.kiz diyetde bende ona bana mihlama yapmayi ogret dedim :)

günaydın hepinize:16:
biz az sonra yola çıkacağız,eşim arabaya yakıt almaya ve yıkatmaya gitti..gelir gelmez çıkıcaz..beyimizin keyfi ancak geliyor..ben tüm işimi dünden bitirdim.bu sabah valizi alıp çıkacak duruma getirdim herşeyi ama arabanın içi çok pis böyle gitmeyelim babam gülecek yine dedi:1: babam arabasının pisliğine dayanamayıp takıyor hortumu yıkıyor her seferinde..babamda çok titizdir ama eşim gerçekten parmakla gösterilecek derecede özensizdir araba konusunda..fındık fıstık kabuğundan tutunda arka koltuğu dosyalar,dergiler,evraklar ....medikal malzeme kutuları..çöplük gibi oluyor genelde arabası...

bizim varmamız akşam üstünü bulacak...hepinizin şimdiden anneler gününü kutlarım arkadaşlar:54:iyiki doğurmuşuz ,iyiki anne olmuşuz:46:
allahm her kadına tattırsın bu duyguyu:16::16::16:

aebenmde bu gün yolcuydu,güle güle gidip gelsin inşallah....biz kaçtık eşim geldi görüşürz:10:

günaydın hepinize:16:
biz az sonra yola çıkacağız,eşim arabaya yakıt almaya ve yıkatmaya gitti..gelir gelmez çıkıcaz..beyimizin keyfi ancak geliyor..ben tüm işimi dünden bitirdim.bu sabah valizi alıp çıkacak duruma getirdim herşeyi ama arabanın içi çok pis böyle gitmeyelim babam gülecek yine dedi:1: babam arabasının pisliğine dayanamayıp takıyor hortumu yıkıyor her seferinde..babamda çok titizdir ama eşim gerçekten parmakla gösterilecek derecede özensizdir araba konusunda..fındık fıstık kabuğundan tutunda arka koltuğu dosyalar,dergiler,evraklar ....medikal malzeme kutuları..çöplük gibi oluyor genelde arabası...

bizim varmamız akşam üstünü bulacak...hepinizin şimdiden anneler gününü kutlarım arkadaşlar:54:iyiki doğurmuşuz ,iyiki anne olmuşuz:46:
allahm her kadına tattırsın bu duyguyu:16::16::16:

aebenmde bu gün yolcuydu,güle güle gidip gelsin inşallah....biz kaçtık eşim geldi görüşürz:10:

güle güle git-gel zilimm
iyi yolculuklarrrr, seninde anneler günün kutlu olsun

selam bayanlar,

naza özel mesaj atmak istedim ama posta girisi dolu oldugu icin yazamadim,ara sira burada gördügüm icin burdan yaziyorum..

nazcim 1.takima dönüp dönmeyecegini yazarmisin veya ne zaman dönecegini..

tünaydın montinin hayırsız güzelleri:16:
nerelerdesiniz yahu,ben gittim geldim bi allahın kulu girip çıkmamış topiğe.arka sayfaları düşmüşüz zor buldum valla sayfamızı...aebenim gelsin söyliycem sizi :27:oklavasını çıkarsın size...:1:
şaka bi yana valla alışmışım sohbetinize,girin yazın şuraya iki satırcık yahu...

Selammm anneler gunum sampiyonluk maci sonrasi sebeiyle uukusuz bi gune uyanmam ve butun gunumu uyumamak icin kendimi kahveyr gommemle gecti.aksamda 08 30 da yattim :)))
Zilim hosgeldin

Zilim ya brnim hafif karin sarkmam var bu pilates gecirit mi acep.evet dersen karin germe ameliyatindan korktugum ici. Yol yakinken duzelteyim diye hemrn e.sallinin karin dvdsine baslaycem :)

selam kızlar diycem kimseler yok nasılsınız bakalım
ben bugn anneme gidiyorum perşembe günü gelirim sanırım
1 haftadır iyi gidiyor diyetim toparladım çok şükür:)
ama anneme gidince neler olur bilmiyorum bu kez bozmamaya niyetliyim kesinlikle.
kan şekerim düzene girdi sanırım ekisi gibi acıkmıyorum canımda tatlı çekmiyor

kendinize iyi bakın kızçeler görüşmek üzere..

tünaydın herkese:16:
banum çabuk gel,çok durma annende...zaten şurda üçümüzden başka yazan yok...diyetide bozmadan gel...yoksa feci halde öperim seni:4::27:

öznurcum bende ismit sürmesi var cnm.geçen gn arkadaşın annesi getirmiş umreden sağolsun.ama artık oralardada herşeyi çin malına çevirmişler cnm.gözlerimi nasıl yaktı anlatamam..muhtemelen çakma ismit sürmesiydi...ne kadar sildim ettim ama akşama kadar gözlerim yaşardı durdu...benim herşeye allerjim var gerçi belkide ondadır bilmiyorum tabii...
karın sarkması olayına gelince ; pilates gerçekten her derde deva cnm...bende akşam kendi kendime yarın başlıycam dedim..ben gebeliğimde 8-9 kg ile doğuma gittim.çok kilo almadım halde yinede karnım gevşemişti.pilatesle çok şükür sıkılaştırdım cnm.ama bu aralar içine göçük durmuyor.2 yıldır içine göçük haldeydi ve ben kendimi öyle iyi hissediyordum.şimdi düz durumda ama beni rahatsız ediyor.kilom aynı olduğu halde üstelik...yani karnım pilates diye bağırıyor diye düşünüyorum..ve yürüyüşten sonra esneme yapmaz isem bacak arkalarım geriliyor ağrıyor vs..velhasıl pilatesteki rahatlamayı hiç bir sporda bulamıyorum..pilates bittiğindeki rahatlama resmen uykumu getiriyordu ,metin üstünde uyuycak halde geliyordum..masaj apılmış gibi iliğim kemiğim yumuşuyordu..bende oğlum uyuyunca platesimi yapıcam bu gün..bacaklarımda yumuşamaya başladı gibi geliyor..pilateste tabiri caizse taş oluyor tüm vücut,kollarım pazu yapmıştı resmen.şu anda pazularım yumuşak yumuşak.3 aydır falan yapmıyorum neredeyse...bu günden tezi yok yapıcam...en rahatladığım ve performans aldığım spor..yeni sezonda kesin başlıycakmış ebru...o zaman zaten kesin yapıcam da evdede öğlen pilates,akşamda yürüyüş yapmayı planlıyorum.zaten bi başlayınca gerisi geliyor.insan vicdan azabı çekiyor yapamadığı gün...sende başla bi an evvel.ama düzenli yap mutlaka cnm...

Back
X