Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kislar acil cevao bu koltugun suni derisindeki tukenmez kalem izlerini ne cikarrr![]()
günaydınlar kısçeler...
aplam bu sabah okula gitmeden evvel yatağımı düzeltirken içimden senin gideceğin geçti birde..bu gün ayın kaçı falan diye düşünürken birden aaa aebenim yarın gidiyor dedim kendi kendime..okuldan gelir gelmezde baktım valla bişeyler yazmışmıdır diyee.sen yazmasaydın ben yazacaktım..hayırlı yolculuk güle güle git-gel inşallah aplam..dualarında anneciğimede yer ver nolur..yawrularımızın hepsi hayırlı evlat olsun inşallah..dualarını eksik etme aplam...
öznurum gel tabii bacım.şurda kaç kişiyizki zaten...bizde yazmassak topik hemen 2.sayfalara düşüyor..eftandiseyi gördüm şu tavuk-salata diyetinde sanki geçen gün..durumu nedir canım?kilo verdimi?verdiyse banumada tavsiye edelim diycektim ama banum zaten pro takılmaya başlamış..
banuşkam doktorum proğramında geçen gün arkam dönük dinliyordum mutfakta.uzun süre protein tüketiiminde vücuttaki su oranı azalır prodan hafif karbonlu şeylere geçince bile su geri gelir vücut ağırlı doğal olarak artar gibi bişey diyordu diyetisyen.ama bence bol su içince öyle olmas yaw..:44:
çok uykum var gece eşim oğlumun odasında uyudu hafif grip gibi..oğlumda benimle uyudu ama sabaha kadar ağzımı yüzümü tekmekedi durdu ve onu örtücem diye hç uyuyamadım![]()
günaydın hepinize
biz az sonra yola çıkacağız,eşim arabaya yakıt almaya ve yıkatmaya gitti..gelir gelmez çıkıcaz..beyimizin keyfi ancak geliyor..ben tüm işimi dünden bitirdim.bu sabah valizi alıp çıkacak duruma getirdim herşeyi ama arabanın içi çok pis böyle gitmeyelim babam gülecek yine dedibabam arabasının pisliğine dayanamayıp takıyor hortumu yıkıyor her seferinde..babamda çok titizdir ama eşim gerçekten parmakla gösterilecek derecede özensizdir araba konusunda..fındık fıstık kabuğundan tutunda arka koltuğu dosyalar,dergiler,evraklar ....medikal malzeme kutuları..çöplük gibi oluyor genelde arabası...
bizim varmamız akşam üstünü bulacak...hepinizin şimdiden anneler gününü kutlarım arkadaşlariyiki doğurmuşuz ,iyiki anne olmuşuz
allahm her kadına tattırsın bu duyguyu
aebenmde bu gün yolcuydu,güle güle gidip gelsin inşallah....biz kaçtık eşim geldi görüşürz![]()