Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

abla demekki sen ara yapıcaksın başka yolu yok bugün benim kaçamak günümdü cnm istedigi şeylerden yedim azar azar
iyi oluyor böle olunca,

bende akşam en erken 12 de yatıyorum sabahta 6 da kalkıyorum mecbur

abla demekki sen ara yapıcaksın başka yolu yok bugün benim kaçamak günümdü cnm istedigi şeylerden yedim azar azar
iyi oluyor böle olunca,

bende akşam en erken 12 de yatıyorum sabahta 6 da kalkıyorum mecbur

iştahıma bakıyor banum yaptıgımda oluyor yapmadıgımda..
2 gündür iyyi iştahım sanırım hapın etkisi yemekden sonra baya 3.4. saat baya tok hissediyorum ..

bugün bende meyveyi kaçırdım biraz..
ama diyetmoduna soktum kendimi. bugün dışarda olamamıza ragmen dışerden işi yemedim .:9:
akşamda misafirlikde tabak tatlılarla vs doluyken ben ayıp omasın diye sedece tuzlu bisküi aldım . iyi bakalım devam .
yarın akşamda davetliyiz dışarda .et mutlaka olr salatada . ayarlıycam artık

bugünki mönümüde yazayım ...

yrüyüşe gitmeden . 5. kiraz.

kahvaltı
2.3 dl yulaf ekmegi.menemen.
domates. peynir .maydonoz.

öyleyin .
tavuk . domates...
2 kabak mücver.

akşam ..
1 şeftali. hurma . karpuz .
az süt ve ceviz.
meyvenin şekerini biraz azaltsın diye .

70 dk sabah yrüyüşü.
artı 2.3. saat dışarda dolaşma .

3 kupa 9.lu çay
1 kupa karışık çayım .
2 lt su

banum tapik sen ben ve zilime kaldı . nerdesiniz kıslar yavvv.:4:

zilim nasıl oldun toparlandınmı biraz.?

hadi hayırlı akşamlar namaz saati geçmesin .:16:

şükür banum iyiyim . dün küçük kıs hastalandı cuma günü geziye gitmişlerdi ya sıcak geçti yada evde ceyranda kaldı ondan .. baya ateşli . dün pek uyuyamadım o yüzden .

banum senin kabızlık sorunun vardı dimi. kronik . şu 9 lu çayı dene derim çok faydası oldu... benim öyle bir sorunun yok ama dahada çözdü..
ilacınmı yoksa bu çayınmı yada diyetinmi etkisi var bilmiyorum ama kiloda gidiyor . yada hepsi birleşince sonuç çıkıyor 66 .2 olmuşum bu sabah .

zaten çay içiyorsun bunuda dene istersen . bulması zor olmasa gerek zaten ankarada üretiliyor .aktarlarda oluyor genelde .

slm aebenim ve banuşum....

diyet moduna girmişsiniz ne güzel..ben bir türlü kafamı rahatlatma moduna sokamadım malesef..babam annnemi bize getirdikten sonra fenalaşmış..neye ve hangine üzüleceğimi şaşırdım kaldım artık..babamla annem birbirlerine fena halde düşkünler,herkes farkındadır o derece yani.özellikle babam anneme daha da bi düşkündür..annemi aldık geldik,babam arkadan gelecekti,,işlerini toparlayıp.geldik ne arıyor ne soruyor annem alındı hatta.meğersem babamın şeker 360'ları bulmuş insülin vurduğu halde:(( tansiyonda 18-10 olmuş..komşular yetişmiş bahçede düşmüş arabasına binerken sabah..kardeşimi aramışlar annem duymasın diye.babamla uğraşmış kardeşim.iyileştikten sonra haber verdiler..arıyorumm arıyorum cvp yok telden vs..vs.. offf valla serseme döndüm..birde oğlumun ateşi 40,1 oldu.üst solunum yolu enf. sebebiyle..nereye yetişeyim,ne yapayım şaşırdım kaldım..eşim ağustos sonunda başhekim oluyor.durmadan seminerlerde vs..

2,5 kg verdim ve yüzüm acaip çöktü üzüntüden..ellerim titriyor sürekli ve nefes nefeseyim..azcık dalsam kabuslarla uyanıyorum anneme yada oğluma bişey olmuş olarak görüyorum rüyalarımda.. offff...:14:
az evvel ablamlarla birlikte ablamlara gittiler.bir kaç gün orada uracaklar..annem birde benim bu halime üzüldü kadın,iyice elden ayaktan düştün diyor..:14:2-3 gün dursunlar gidip alıcam arabayla gözümün önünde dursunlar...

benden haberler böyle...pek iç açıcı değil ama buna şükür yinede...
topikte yine üçümüz kalmışız hakikatten...:26:

iyi geceler,

ah zilim hep gelince üst üste gelir zaten cnm ya
çok geçmiş olsun bugünlerde geçer tatlışım sakin ve serin kanlı olmaya çalış cnm
bir an evvel allah bi ferahlık verisn inşş sizleree:16::16::16::16::16:

aben ablam ben bi bakayım hangi btikiler varmış alırım olmazsa neler içtik bird ebunu deneyelim süper gitmiş kilon sevindim senin
adına ama ilaçlada gimtiş olabilir diye düşündüm
çayon adı 9 otlu çaymıydı

slm aebenim ve banuşum....

diyet moduna girmişsiniz ne güzel..ben bir türlü kafamı rahatlatma moduna sokamadım malesef..babam annnemi bize getirdikten sonra fenalaşmış..neye ve hangine üzüleceğimi şaşırdım kaldım artık..babamla annem birbirlerine fena halde düşkünler,herkes farkındadır o derece yani.özellikle babam anneme daha da bi düşkündür..annemi aldık geldik,babam arkadan gelecekti,,işlerini toparlayıp.geldik ne arıyor ne soruyor annem alındı hatta.meğersem babamın şeker 360'ları bulmuş insülin vurduğu halde:(( tansiyonda 18-10 olmuş..komşular yetişmiş bahçede düşmüş arabasına binerken sabah..kardeşimi aramışlar annem duymasın diye.babamla uğraşmış kardeşim.iyileştikten sonra haber verdiler..arıyorumm arıyorum cvp yok telden vs..vs.. offf valla serseme döndüm..birde oğlumun ateşi 40,1 oldu.üst solunum yolu enf. sebebiyle..nereye yetişeyim,ne yapayım şaşırdım kaldım..eşim ağustos sonunda başhekim oluyor.durmadan seminerlerde vs..

2,5 kg verdim ve yüzüm acaip çöktü üzüntüden..ellerim titriyor sürekli ve nefes nefeseyim..azcık dalsam kabuslarla uyanıyorum anneme yada oğluma bişey olmuş olarak görüyorum rüyalarımda.. offff...:14:
az evvel ablamlarla birlikte ablamlara gittiler.bir kaç gün orada uracaklar..annem birde benim bu halime üzüldü kadın,iyice elden ayaktan düştün diyor..:14:2-3 gün dursunlar gidip alıcam arabayla gözümün önünde dursunlar...

benden haberler böyle...pek iç açıcı değil ama buna şükür yinede...
topikte yine üçümüz kalmışız hakikatten...:26:

zilim haklısın hangisine üzüleceksin şaşırmışsın . ama rabbım beterinden korusun inşallah . sonuçda hepsi geçici içini ferahlat biraz ...
. ogluşa ve babana geçmişler olsun rabbım şifa versin inşallah .
eş durumunda iyi gibi göründese zor ...... biz eşleri baya zorluyor bu durum kendimden biliyorum ....o işinde ve siyase... yükseldikçe bize ve hayata daha az zaman ayırıyor. ama canları sag olsun onlar bundan mutlu bizede yanlarında olmak ve destek vermek kalıyor .:26:

sende biraz kendini toparlamaya çalış biliyorum bu durumlarda zor ama . biz kadınların işi zor zatten .:19:

iyi geceler,

ah zilim hep gelince üst üste gelir zaten cnm ya
çok geçmiş olsun bugünlerde geçer tatlışım sakin ve serin kanlı olmaya çalış cnm
bir an evvel allah bi ferahlık verisn inşş sizleree:16::16::16::16::16:

aben ablam ben bi bakayım hangi btikiler varmış alırım olmazsa neler içtik bird ebunu deneyelim süper gitmiş kilon sevindim senin
adına ama ilaçlada gimtiş olabilir diye düşündüm
çayon adı 9 otlu çaymıydı

banum akdarlar birliginin başkanın 9 ot karışımı diye isetrsen kolay bulursun . yeşil bir kuytuda 2.3. haftalık kullana bilicegin kadar 100 gr.15 tl.
ben dün ekmegi kahvaltıda kaçırdım akşamda dügünde geç yedik çok kaçırmadım iyiydi ama 1 kilo artmışım tekrar .:27: ama çogu şiş . 1.2. saat sonra inmişti biraz.

hayırlı haftalar dilerim bu arada hepinize mesajlara girdim hemen merhaba demeden .:16:
benim küçügünde 2 gündür ateşi var dr. gitmiyor cadı .:4: bebeler büyüdükçe söz geçmiyor . ne yalan söyleyim bende masus götürmüyorum antibiyotik kulanması diye .:19:
evdeki ateş düşürücülerle normale dönüyor . 40 kı hiç bulmadı ateşi o yüğzdende esnek davranıyorum biraz ama takipdeyim tabi.:31:

Son düzenleme:
aebenim aplam kendi telaşımdan sana geçmiş olsun demeyi unuttum,kusura bakma nolur...kızına geçmiş olsun aplam..yaz günü ateş çekende zor bakana da zor..kolay düşmüyor havanın sıcak olması sebebiyle..bende oğlumu bir saatte beş kez soğuk duşa soktum..eşim evde yoktu:(( annem alt katta yatıyordu o duymasın üzülmesin diye yukarda yanımda yatırdım oğlumu ,banyoya sokarken ağlıyor diye neredeyse ağzını tıkayacak duruma geldim.annem üzüldükçe dikişi sızlıyor..kabus gibiydi..geçti çok şükür...

banuşum sende kilo vermeye başlamışsın cnm sevindim walla..iyi dileklerin için sanada çok teşekkür ederim cnm benim..:29:

benimde sesim çok fena helde kısık..3 hafta önce yine kısılmıştı düzeleli 1 hafta oldu yine gitti komple..oğlumda durmadan bişeyler soruyor,sesimi dinlendiremiyorum..perşembe günü eşim gelince oğlumu bırakıp hem hormon testleri hemde tiroidklerime baktırmak için gidicem hastaneye...

aebenim aplam kendi telaşımdan sana geçmiş olsun demeyi unuttum,kusura bakma nolur...kızına geçmiş olsun aplam..yaz günü ateş çekende zor bakana da zor..kolay düşmüyor havanın sıcak olması sebebiyle..bende oğlumu bir saatte beş kez soğuk duşa soktum..eşim evde yoktu:(( annem alt katta yatıyordu o duymasın üzülmesin diye yukarda yanımda yatırdım oğlumu ,banyoya sokarken ağlıyor diye neredeyse ağzını tıkayacak duruma geldim.annem üzüldükçe dikişi sızlıyor..kabus gibiydi..geçti çok şükür...

banuşum sende kilo vermeye başlamışsın cnm sevindim walla..iyi dileklerin için sanada çok teşekkür ederim cnm benim..:29:

benimde sesim çok fena helde kısık..3 hafta önce yine kısılmıştı düzeleli 1 hafta oldu yine gitti komple..oğlumda durmadan bişeyler soruyor,sesimi dinlendiremiyorum..perşembe günü eşim gelince oğlumu bırakıp hem hormon testleri hemde tiroidklerime baktırmak için gidicem hastaneye...

çok ince düşündügünden zatten bu haldesin zilim ... ama elde deyil işte bende çok kuruntuluyumdur :19: kimse bişi hisetmesin isterim ..
ses kısıklıgı ses tellerindenmi, zilim yoksa kendini çok sıktıgından bogazınmı iniyor ?
ateşi inmiş şükür oglanın.
mümkünse biraz dışarı at kendini.:34: ben çok sıkıldıgımda degişik ortamlar iyi gelir .:16:

banum ben montig ablamla şu tavık salata diyetine başlıyorum (tabi bıkıp havlu atmassam )
cumaya verip pazartesi almak sıkıyor artık . dişimi sıkıp yeni aldıklamrımı versem yeter diyorum sende yapmak istersen ww. linkine bir bak. beraber yapmak daha kolay olur :16:

iyi akşamalr nasılsınız efemmmm
bugün çok mutluyum bi arkadaşımla görü,ştümm dışardaaa
çok iyi geldi banada bıraktım çocukları kv

ablam sana kolay gelsin , inşş istedigin sonucu görürsün ama ben kendimi sıkamıyorum eskisi gibide iradeli degilim sanırım
böle gitsem eter bir süre günlük 1100 kalori alıyorum ortalama birde spor

kızlar ben başladım yıne diyete ve spora gümbür gümbür geliyorum :)) sabahları 1saat yürüyorum akşamda 1 saat yürüyorum eger sabah step varsa sabahkı yürüyüşümü yapmıyorum. montignac diyetini unutmuş olabılırım mönümden yanlışları düzeltin lütfen
bugun sabah
1 saat ayrobic step
melemen şekersiz çay t.m ekmegi salatalık

öğlen 3 tane engınar (garnitürsüz)kızlar ben engınarı alışveriş merkezlerinden kavanozlu biçimde alıyorum konserve şeklınde onun yararı daha mı azalmış olur? yoksa aynımıdır tazesiyle

kızlar arada y.fasulye yedim bu fazlaydı bılıyorum ama çok acıktım

sonra gidip 1 saat yürüdüm
2saat sonra
mısır ve pirinç patlagı eti formun yedim şimdide hayıt tohumu içecegım

Bende buradayim rabbim utandurmasin basladim diyetr ama yazamiyyrum oglum su an omzumda teeefonu istiyor

öznur netin hallolmuştu ne oldu yine?

hadi hayırlı olsun .bende sıkı bir şekilde devam ediyorum bakalım bu hafta çok umutluyum ...:27:

Back
X