Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aeban merhaba canım
yazdığım mesaj silinmiş diyete devam mı sen ne alemdesin
ben doğum yaptım 4 ay öce 90 kiloyum yaaa
evlere şenlik yani
bakalım vermeye çalışacağım ama gruba gireyim diyorum bakalım
görüşürüz artık buralardayım canım
slmm
öyle oldu biraz aben ablam... sıcaklardan birde kimse gelmiyor yazacak birşey bulamıyorum bende.
dün kilom :69.9
bugün: 68.2 tabi hepsii kilo degil ödem şişlik,1 günlük dikkat birde.
şişligin biraz inmasi moral olmuştur banum
bizim sorunumuz bu banum düzenli diye yapmamak bir yapıp bir bozmak ..o yüzden metoda duruyor ..
zilim hoşgeldin cnm nasılsın? leylegi hava da gördün sen keisn bu yaz
bualardayım cnm benn arda girip bakıyorum işte.
regli olacakken bendede fena bacak agrısı oluyor,hatta bugünlerde bi hayli var
kışlık bişiyler koymaya başladım cnm bende, bamya ve fasulye var sırada
banum bamya vakti gecmedi mi
slm millet...
bir sayfa ilerlememişiz yawyaz rehaveti çöktü yine topiğe
toparlanın bakem
biz akşam geldik,ve regl oldum.bacaklarım ve belim fena ağrıyor.eve getirdiklerimizi yıka ütüle,yerleştir vs..birde bu gün pazar işi var..eşim oruçlu sahura kadar oturmuş yemiş yatmış.hala uyuyor o uyansada süpürgeyi açsam,ev toz pasak içinde..hıtır hıtır kaşınıyorum sanki tozdan...sonrada pazara giderim ..hava ne sıcak yahu.bayılacak insan...klima allerji yapıyor açamıyorum,vantilatör yetmiyor..
biraz kışlık bişeyler alıp atmak lazım dolaba yaz geçmeden ama kendimi kıpırdatacak halim yok,zar zor yapçam artık...
eşimin mesai arkadaşlarından birinin nikahı varmış yarın akşam.sadece aile ve mesai arkadaşları arasında olacak biir nikah töreniymiş(iyice yabancılar gibi yaşamaya başladık neredeyse ileyi bile çağırmayacak gençler
şiledeymiş,eşim gidelim yıllık iznim bitmeden 2 günde orda kalalım diyor.kütük evlerde kalmak istiyor değişiklik olsun diyor..
allahım ordan oraya -ordan oraya atılmaktan bıktım usandım yaaaa...şimdi yine valiz hazırla,düğün kıyafeti,ayakkabısı,günlük kıyafet,deniz malzemeleri,oğluma yedek kıyafetler oyuncak alıyor yanına bi dünya..oooof offff....
sizde ne var ne yok kıslar....aebenim sınavları inşallah geçersin aplam...banum nerelerdesin yaw...
rabbım gölündekilerin hayırlısınız versin inşallah neslişim ..Selam kızancıklar....
Nasılsınız?
Ben iyi olacağım inşş..C.tesi tüp bebek merkezine görüşmeye gittik..
Ve tedaviden önce benim laporoskopi ve histerskopi olmam gerektiğini söyledi..
Ve bu perşembe bu opersyonu olacağım inşallahh..
Lütfen dualarınızı benden esirgemeyin olur mu şu mübarek günlerde Hakkımızda hayırlısı olsun..
hayırlı günler olsun inşallah
banuşum nasılsın ?onlayn görüyorum seni![]()
iyiyim ablam sen nasılsın?
![]()
iyyim banuşum . çoçuklarla dışarı çıkalım dedik ama su arıtıcısı su kaçırıyor servisini bekliyorum artık ne zaman gelirse
bu arada size bakıyım didim ...ha birde şu ege adanın linkine mesaj yazdım .milllet boşuna gıdaklamasın diyi .![]()