Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Selam monti güzelleri:3:
Banum çok ama çok geçmiş olsun Rabbim en hayırlısını biliyor bak sana böyle bişeyi nasip etmiş
en azından kötü bişey yapmadın sen... takdiri ilahi vuku buldu... Allahım ikizlerine sağlık versin
yaşadıkların çok zor hani hayal edemiyorum zili de yazmış az çok burdan şahit olduk yazdığı kadarıyla... hani insan okurken yoruluyor
benim annem de bizleri yalnız büyüttü, biz uzaktaydık aile büyüklerinden... yılda bir hafta 3 gun anneannemlerde 3 gun babaannemlerde... yazın o da... onun haricinde herşeyimizle anneciğim ilgilendi sağolsun
kardeşimle aramız 2 yaş... küçükken onu benm kucağıma oturtup bebek arabasına sığdırıyormuş ikimizi, sonra ben biraz büyüyünce o arabada ben yanında... beni okula götürürdü kardeşimi de anaokuluna vermişti ikimizle uğraşıp durdu sağolsun
sonra en küçüğümüz doğdu, biz de çok büyük değildik ama idare ediyorduk
hem bebekle ilgilenip hem de okuldan geldiğimizde yemeğimizi hazırlardı hepimizle tek başına ilgilendi (tabii babam çok destek oldu anneme bi de zor zamanlarımızda komşularımız vardı yardıma koşacak)
yani ben anne değilim ama kendi annemden biliyorum zorluğunu... hele ben hastayken... küçük kardeşim daha 5 yaşındaydı yaaaaa..... hani bir zaman sonra bazen annen baban bile uzak kalabiliyor kendi çekirdek aileni kurunca...
Allahım onu sana ahirette şefaatçi eylesin inşallah...

Zilim, benim atama olayım yok memur olursam istediğim yere atanıp istemediğim takdirde başka yere tayin olayım yok girdiğim sınav ömss... yani özürlü statüsündekilerin girmiş olduğu memurluk sınavı... zaten memur olursam biraz kendim için çalışıp kada dinlemek istiyorum tabii Allah sağlık versin de evlilik çocuk henüz erken... önce iş sonra eş diyenlerdenim:)
bu arada ben gıda teknikeriyim ama benim bölüm direkt gıda diye geçmiyor o nedenle de tercih yapamadım bölüm kodum olmadığndan... mecbur düz memur kadrolarnı yazdım o da giren çok alım az olunca kaldık açıkta... ya zaten 1500 kadro açıldı tüm önlisans mezunları için bunun yarısı boş kaldı geneli diyanet alıyor bi de sağlık...

Naz,
cnm hayırlı olsun evinin keyfini sür... hani evli olmamakla birlikte düzen delisi biri olarak... başkasının düzeninde yaşamak zor bir de ben o sıkıntıyı üni. okurken yaşadığımdan biliyorum
ne kadar yakının da olsa, bir zaman sonra daralıyorsun
insan arkadaşını dostunu yemeğe çaya çağırıp iki sohbet etmek ister
ne mutlu cnm, keyfini sür...

herkesee çok teşekür ederim, korunurken hamile kaldım.
3. bir bebege ne enerjim nede gücüm var , eskisi gibi kolay degil çocuk büyütmek herşey dert herşey sorun
önemli olan iyi anne olabilmek, bakabilecek çocuk dogurmak
öyle yada böyle kaybettik bebegi demekki kısmet dgeilmiş diyoruz.

kürtaj oldum geldim hastaneden heryer bgir yerde ev temizledimçamaşır yıkadım
günlerdir yemek yapmıyordum yemek yaptım ve dedimki 3. çocuk olsa halim harap demekki
kv gelmedi bilee :19::19::19::19: 1 kap yemek gönder bari çocuklar yesin ama yok herkes kendi derdinde

bundan sonra tedbirimi aldım hemen hapa başladım,
eger çocuk dşünmüyorsanızzz tedbir alın taktiri allah bırakın derim.
çok zor bi sınav veridm ben kimsenin başına gelmez umarım.

ama hala etkisindeym sabaha kadar uyumuyorum gündüz kaldıgım yerd euyuyorum
çouklar perişan günlerdir, gebelik etkileri devam edermiş bir süre uyku hali vs drum öyle dedi.
hep bi kız bebek görüyorum rüyalarımda allah bilir ama eşime hep dedimm bu bebek kız diye:43::43::43::43::43:
bu benim içime çok işledii ilerde durum neyi gösterir şartlarım uygun olurmu bilmiyorum ama
bi bebek daha istiyorumm tabi çocukalr dahada büyümüş olduklarında o zman bu düşüncede olurmuyum bilmiyorum tabi.

yarın tatile çıkıyoruz zaten yerimiz hazırdı ayırtmıştık
bu tatil iyi gelir umarım bana

slm hatun kadınlar...nasılsınız?:16:

banuşum aşağıda seni göryorum,umarım iyisindir tatlım...toparlanabildinmi biraz? walla dünden beri işimi gücümü yaparken bile kaç kez aklıma geldin cnm..:48: reelde birbirimizi tanımasakta burda akraba gibi olduk...insan merak ediiyor...

aebenim nerelerdesin aplam ?

ben bezgin bekir modundayım,laptopu karnıma koydm yattığım yerden yazıyorum valla,mecalim kalmadı..küçük bir kase mısırgevreğiyle tutuyorum orucu..ekmek yiyince ne kadar suda içsem midem ve sindirim sistemim felç olduğu için ekmeksiz tuttum yarısından fazlasını ramazanın..birde gün içinde çocukla evle uğraşınca hepten somalili moduna girdm...

lilişim inşallah rabbim gönlüne göre verir cnm,sınavı seneye kazanır ve atanırsın inşallah...sık sık gel kız,bu hatunlar az konuşur oldular,bende tek başıma mı konuşayım ..gelde laflarız cnm..

kızlar biz bu gün akşam üstü eşim geliğnce yola çıkıyoruz nasipse..yollar çok kalabalıklaşmadan varalım dedik.
dünden beri yine waliz topluyorum,birde oğlum abuk subuk şeylerini doldurup duruyor bunuda götürcem dedemlerde oynarım diye..kaç seferdir aşağıya arabaya indim onları sığdırmakk için.benim arabamla gitsek yarısı bile sığmaz ama eşimin bağajı büyük..oğlumun kocaman bisikletini sığdırdım onca valizden saksı ıvır zvırdan sonra..
şu annenin arkasındaki sapından tutup sürdüğü bisikletler varya aldırdı ondan bi heves ama bizim yollar yokuş ve her yer kazılı..hiç sürülecek yer yok mecbur götürüyoruz,öncedende scotterini götürtmüştü.dedesinin bahçesi büyük diye evde ne varsa taşı dur..
çiçeklerimede bakamıyorum unutuyorum sulamayı,annemin her yer çiçek zaten o bakar..bizim teras çok güneşli su vermey unutunca yaprakları kavruluveryor,günahada giriyorum..götüreyim gitsinler...

bayrama kadar görüşemezsek hepiniize iyi bayramlar...allaha emanet olun canlarım...:54:

iyi yolcular zilim bizde yarın gece çıkıcazzz
bayram sonu dönücem ben öbürr hafa sonu yaani
biraz toparladımm cnmm

evet banum bu tatil sana çok iyi gelecek,yazacaktım ama vazgeçtiyseniz falan diye üzmek istemedim cnm seni...
kanaman devam ediyormu?

istediğiniz vakit rabbim yine verir inşallah cnm.verende alanda allah.biz ona teslim olmuş zavallı kullarıyız,ne takdir ederse onu yaşıyoruz cnm..buda senin yazında varmış yaşadın...allah yawrularının üüntüsünü yaşatmasın,hiç kimseye ...

tatilde gez toz eğlen tadını çıkar,kafanı boşalt gel...kv 'de hiç takma dert etme..herkes bildiğii gibi yaşasın,bırak boşver yorma kendini...

:48::48::48::48::48:

evet banum bu tatil sana çok iyi gelecek,yazacaktım ama vazgeçtiyseniz falan diye üzmek istemedim cnm seni...
kanaman devam ediyormu?

istediğiniz vakit rabbim yine verir inşallah cnm.verende alanda allah.biz ona teslim olmuş zavallı kullarıyız,ne takdir ederse onu yaşıyoruz cnm..buda senin yazında varmış yaşadın...allah yawrularının üüntüsünü yaşatmasın,hiç kimseye ...

tatilde gez toz eğlen tadını çıkar,kafanı boşalt gel...kv 'de hiç takma dert etme..herkes bildiğii gibi yaşasın,bırak boşver yorma kendini...

:48::48::48::48::48:

parasını fialn ödemiştik zilim
eşimd eiyi gelir sana dedii gidicez bakalım kısmetse,

kanamam yok, zaten kanama devam ederse gel dedi dr olmaması lazımmış.
zaten devlet hastanesine gitmedim zilim özel hastanede oldum kürtajı
çünkü devlet hastaneleirnin durumu belli
ben sedyede uyudum , uyandım ve bitmişti işlem odadaydım..

egerki lokal anestezii ile olsaydı biliyoruumki ruhen çok acı çekicektim
hadi fiziksel acıyı geçtim

selam monti güzelleri:3:
hepinize şeker tadında bir bayram diliyorum,
Ramazan bayramınız mübarek olsun

selamünayleyküm:16: hayırlı bayramlar dilerim :16:

nete girmem münkün olmadı .

...... banum aklım sende kaldı :26:
geçmiş olsun . belki böylesi hayırlıdır . en azından seni sonunda üzeçek bir şeçenek yapmak zorunda kalmadın .
iyi tatiller bu arada . biraz kafanı dagırtırsın ,iyi gelir ..

.......zilim iyi tatiler canım sanada . okulllar açılmadan anacına, babana iyce doy :31: her zaman gidilmiyor uzakda olunca ..:26:

....... nazlışım güle güle otur canım . en sonunda sende evinin sefasını süreceksin oh oh :21::nazar: haketin fıstıgım :38:

......sulakcım hoşgeldin . neden daha sık yazmıyorsun canım özletiyorsunuz iyce:4:

.....lilişim yaşı genç ,gönlü olgun lilişim benim :38:
rabbım gönlündeki neyse hayırlı zamanda sana nasip etşin inşallah :16: biz insanlar kendi dare penceremizden hep bizim istedigimi şeyler ve zamanda olsun istiyoruz ama işin birde bizim görmedigimiz yanı var ... onun içinde rabbıma teslimiyet gerekiyor:34:.

Evet gelelim bana..

benim için çok güzel bir ramazan ayıydı tadı damagımda kaldı . keşke birazdaha sürse diye içlenmedim deyil ...

bayramımızda güzel geçiyor .. rabım kısmet ederse yarın sabah erkenden yola çıkıyoruz... izmir çeşme taraflarında bir yer bulduk zar zor .. ee son haftaya kalınca ..
pazar günü geri dönücez inşallah ..

hepiniz allaha emanet olun :16:

Evet gelelim bana..

benim için çok güzel bir ramazan ayıydı tadı damagımda kaldı . keşke birazdaha sürse diye içlenmedim deyil ...

bayramımızda güzel geçiyor .. rabım kısmet ederse yarın sabah erkenden yola çıkıyoruz... izmir çeşme taraflarında bir yer bulduk zar zor .. ee son haftaya kalınca ..
pazar günü geri dönücez inşallah ..

hepiniz allaha emanet olun :16:

ablacığım:29::38::16:
ne mutlu, şu sıcak günlerde zar zor oruç tutan insanlar varken sen daha da uzun olsaymış keşke diyebiliyorsun:16:
Rabbim gönlüne göre versin
iyi tatiller inşallah, güle güle git gel hayırlısyla...
yazdıkların için de teşekkür ederim:17:
teslimiyet önemli ve ben de kimi zaman bunu yapamadığımı farkediyorum ve Rabbim öyle bir şekilde bana gösteriyor ki, çok şükür... evet kk sanal ortam belki ve benim de reelde pek dışarı çıktığım yok, ama yine de bir şekilde burdaki paylaşılanlar da reel... sadece yazı da olsa... hayat var sonuçta...
sizlerden ve kkdaki herkesten çok şey öğrendim hepinize teşekkür ederim:38:
sevgilerimle...:16:

slm kıslar...

biz bu gün geldik,yarın eşim çalışıyor çünki...

aebenim sen şu an benim memleketimdesin,bilseydim bu gün akşama kadar beklerdim seniide görüp öyle dönerdim walla.2.günü alaçatıdaydık bizde.arkadaşıma gittik bayramlaşmaya...

banum nereye gittiydiki unuttum?

liliş bizim topiğe her gün bayram dimi cnm:16: allah neşemizi daim etsin inşallah..:16::16:

VINNNN.....VINNNNN.....VINNNNNN.....................................

oldumu öznurum :10::10::10::1:
tatil sana yaramamdı,ipin ucunu kaçırdın anlaşılan...:20::20: aebenim gelince oklavadan nasibini alır yola gellirsin merak etme:1:

bi bana yaramadı bu tatiller,56 kg 'a kadar düştüm..bayram tatilinden döndüğümden beri ilk defa az evvel oturdum desem yeridir.
aynı gün içinde 2 katın tüm camlarını yerden tavana sildim,3 tencere yaprak sardım attım dolaba,12 şişe meyve kompostosu yaptım oğluma kış için(dedesinin bahçesinin taze meyvelerinden)ve tonla erişte hamuru açıp kestim..gece 2,5 gibi yattım ama ağrıılarımdan uyuyamadım ...daha domatesleri pişirip kavanoza koyucam ve tarhana var sırada...oğlum olmasa hayatta uğraşmam ama çocuğum katkılı şeyler yemesin diye mecburve bir o kadarda gönüllü olarak yapıyorum..

banum ve aebenimin tatil bitmedi daha galiba....özledim sizi huuu..gelin artık yaw....

ben kaçar,bu günde mantı var iş olarak..açıp dolaba atıcam.oğlum çok seviyor,her seferinde uğraşmaktansa fazlaca yapıp fırınlayıp dolaba atıcam,istediği zaman haşlayıp yoğurtlarım paşama...
haydin görüşürüz...:10:

:))) zilim baktim kimse gaz vermiyor ben kendi kendimi gazladim bugun 4.gunum diyetde.cok bi beklentim yok tiroidden dolayi ama en azindan vucuduma hor davrandigim icin vicdan azabi cekmiyo4um.
Canim manti tarifini rica edebilir miyim?kendim icin degil oglum icin bu aaakar hic doymuyorda mantiyida arada kaptiririm :))))
E.salli eylulun sonuna dogru byaz tv de basliyor haberin olsun.bende oglumu yarim gun anaokuluna gindermeui duuunuyorum nasipse.o bos vakitde pilates yaparim salli ile.
Kizlar bu arada saclarimi cikolata kahve yaptirmayi dusunuyorum nasil olur acaba eva longoria nin ki gibi.
Birde birde :))) 8 eylulde son 2 dersimin sinavi var lutfen dua edin bana mezun olayim artik hayirlisi ile

hoşbulduk cnm işte cocuklarla ne kadar olurs aokadar eglendikk
ama bol bol uyudumm

selamlar ben döndüü:16:

banuşum sende dönmüşsün ... dün gece yarısı ancak geldik:37:yol çok uzun yav ankaraya bir daha o taraflara gitmem sanırım en azından arabayla . gidiş 6.5 saat sürdü geliş 8 saat :27: giderken yollar boştu gelirkende çok durduk vs derken .. adı tatil ama yorulup geldim:9: sabahda erkenden çoçukların sınavları derken . öyleden sonra ancak evi gördüm biraz uyudum .

zilim sen nerdeydin tam olrak ? yerleşim ve deniz kumsal olarak ılıcaya bayılldımmmm.alaçatıda çok güzel ama sahili biraz az, hep oteller kapatmış . gelirken izmiride dolaştık ama çok fena sıcakdı.çeşmeninde kumrusuna bayıldım :56:

ocdim gaz iştemişsin ama banada lazım ondan .:9: birde geldigimiz gün regl oldum . onunda şişkinligiyle 1.2. kilo almışım . ama serbest yedim ne yalan diyim .

banum sen nasılsın??? :34:

lilşim mucuks balım :38:

hadi bana şimdilik musade . çokkk işvar zilim seninki kadar olmasada .. bak şu günlerde çok kızıyorum sana kendini bukadar yormanın alami yok bence :34:

selam abla hoşgeldin.
iyi sayılırım bendee, bizde çok yol gititk ve bend ebir daha marmarise gitmemm
giidş 9 saat dönüşş 11 saat sürdüü dura dura geldik vee bundan sonra gitmem gidersemde uçakla:6::6::6::6:

benimd eişler bugün biti zor iş bu tatil olayı gelince sıkıntı, zilime acıdım valla bu yaz hep bavul topladı:27::27:

Back
X