Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Ablla ben mecbur ara verdum demistim ya sana
sorunlu diyeee gonderdim yenidini bekliyo rummm
Persembe basliycam tekrar.

slm millet...

aebenim pilatese yeniden başlamak gerçekten acaip mutlu ediyor insanı..bittiğinde büyük bir huzur kaplıyor walla benm içimi..ve vücudum sanki saunadan çıkmış gibi rahatlamış oluyor...dün bu gün yaptım ben,eşim tv'yi ayarlıyor kaydediyor.okuldan gelince yapıyorum..ama az önce ebrunun twitterinde tekrarlarını beyaz gazete .com'dan izleyebilirsiniz yazıyordu..yapmak isteyen olursa diye hatırlarayım dedim...
bende yaz boyunca hiç yapmadım (3-4 ay)öncesindede her gün aktif olarak yapamadım.hamlamışım azıcık.ama vücut alışık olduğundan hemen uyum sağladı...fakat geçen yılki elastikiyetimi geri kazanmam sanırım 10-15 günü bulacak..en son yaptığımız esneme hareketi varya bacakların birinin açılıp ayak ucuna doğru esnendiği hareket..geçen yıl ben onu yaparken ayağımı tuttuğumda bacağıma burnumu değdirebiliyordum.şimdi ııh...açılmaya ihtiyacı var vücudumun....ama pilates yaptığım için acaip mutluyum...

annaaam saat 7 oluyor ben kaçar,daha yürüyüşümü yapıcam bantta ve masayı hazırlıycamm..eşimle oğlumu parka postalamışken bakayım azıcık size dedim...ezana zor yetiştiricem yemeği...:10::10::10::10:

hayırlı sabahlar dilerim ....:16:

Merhabalar. Bugün spora başlıyorum. Normalde yürüyüş yapardım ama bu sefer daha ağır bir spora geçicem. Diyetle birlikte desteklendiğinde 60 günde kesin sonuç veriyormuş. Dün topiğine rastladım okudum ve yapmaya karar verdim. Bütün hareketler yapıldığında yaklaşık günde 1000 kalori yaktırıyormuş ve kilo vermemek imkansızmış. Yapan arkadaşlar da var. Netten yapanların öncesi sonrası fotoğraflarına da baktım daha da gaza geldim. Yorucu olucak ama değer. aeben abla pazar günleri mutlaka kaçamağım oluyor sözlümle bir araya gelince dayanamıyorum :D Artık pazar günlerini kaçamak günü ilan ettim kendime. Ama yine dikkatli oluyorum sayılır. Kola içmiyorum. Hep kola içerdim çünkü. Hiç değilse ona dikkat ediyorum :)

beetlecim kilo vermen devam ediyorsa pazar günleri kaçamak günün olbilir canım .:34:kolayı bırakmakla iyi etmişsin sadece diyet acısından deyil saglık acısındanda .içinde neler var diyorlar yav nasıl içiyonuz .:17:
betlecim bahsettigin spor callmi? yoksa başka bişimi yazarmısın adını ...
ben sanada pilatesi öneirim şiddetle..

Ablla ben mecbur ara verdum demistim ya sana
sorunlu diyeee gonderdim yenidini bekliyo rummm
Persembe basliycam tekrar.
biliyom banuşum yav :34:.her mesajın dikatlica okuyorum :38:.
pc ne zaman yapıcak . böyle kaçar gibi yazma artık :26:
slm millet...

aebenim pilatese yeniden başlamak gerçekten acaip mutlu ediyor insanı..bittiğinde büyük bir huzur kaplıyor walla benm içimi..ve vücudum sanki saunadan çıkmış gibi rahatlamış oluyor...dün bu gün yaptım ben,eşim tv'yi ayarlıyor kaydediyor.okuldan gelince yapıyorum..ama az önce ebrunun twitterinde tekrarlarını beyaz gazete .com'dan izleyebilirsiniz yazıyordu..yapmak isteyen olursa diye hatırlarayım dedim...
bende yaz boyunca hiç yapmadım (3-4 ay)öncesindede her gün aktif olarak yapamadım.hamlamışım azıcık.ama vücut alışık olduğundan hemen uyum sağladı...fakat geçen yılki elastikiyetimi geri kazanmam sanırım 10-15 günü bulacak..en son yaptığımız esneme hareketi varya bacakların birinin açılıp ayak ucuna doğru esnendiği hareket..geçen yıl ben onu yaparken ayağımı tuttuğumda bacağıma burnumu değdirebiliyordum.şimdi ııh...açılmaya ihtiyacı var vücudumun....ama pilates yaptığım için acaip mutluyum...

annaaam saat 7 oluyor ben kaçar,daha yürüyüşümü yapıcam bantta ve masayı hazırlıycamm..eşimle oğlumu parka postalamışken bakayım azıcık size dedim...ezana zor yetiştiricem yemeği...:10::10::10::10:
zilim ebrunun kendi sitesindende vidolar var ..yani yenileride ....ben ilk günküne ordan baktım ... dünkinide tivibu dan ,malum benim tv lar bayaz tv çekmiyor :27:

bacaklar konusunda bende aynı durumdayım zilim dedigin gibi 1.2. haftaya açılırlar eskisi gibi..ama hiç bie kasımda agrı olmadı dünden . sanırım biraz hafifi henüz .:8:
birde bu sene çemberde alayım diuorum :8:

İyi günler dilerim herkese. aeben ablacım sabah tartıldım aç karnına 60 kg çıktım mutlu oldum:) Kilo vermem devam ediyor allahtan. Önemli olan bundan sonrası hep 60'ta takılı kalıyor. Aslında böyle düşünmemem lazımmış vereceğim diye düşünmeliymişiz. Doktorlar öyle diyor. Takılı kalmasın diye spora başladım sadece yürüyüşle olmuyor çünkü. Yaptığım spor insanity workout egzersizleri. 60 günde garantili olarak vücut şekle giriyor. Yani o kadar zor ki kilo vermemek ve şekle girmemek imkansız. Küçük bir araştırma yaptım bayaa kilo veren var. Topiği de var. Orayı da takip ediyorum. Dün yaptım ter içinde kaldım. Ki ben kolay kolay terleyen biri değilim. Şuan bacaklarım et kesmiş durumda çok acıyorlar. Bir de her günün ayrı egsersizi var 2 aylık tabloya göre yapılıyor. Her günün ayrı videosu var. Ben tabii gidip ilk günün değil 3ncü günün egzersizlerini yapmışım. Ondan biraz ağır geldi heralde heryerim ağrıyor. Dünki menümü de yazayım bu arada.
Sabah: 1 yumurta, 1 dilim light ekmek, az peynir, zeytin, domates, salatalık.
Öğle: peynirli salata yedim sadece.
Akşam: Taze fasülye yemeği, yoğurt.

günaydın, hayırlı sabahlar dilerim :16:

İyi günler dilerim herkese. aeben ablacım sabah tartıldım aç karnına 60 kg çıktım mutlu oldum:) Kilo vermem devam ediyor allahtan. Önemli olan bundan sonrası hep 60'ta takılı kalıyor. Aslında böyle düşünmemem lazımmış vereceğim diye düşünmeliymişiz. Doktorlar öyle diyor. Takılı kalmasın diye spora başladım sadece yürüyüşle olmuyor çünkü. Yaptığım spor insanity workout egzersizleri. 60 günde garantili olarak vücut şekle giriyor. Yani o kadar zor ki kilo vermemek ve şekle girmemek imkansız. Küçük bir araştırma yaptım bayaa kilo veren var. Topiği de var. Orayı da takip ediyorum. Dün yaptım ter içinde kaldım. Ki ben kolay kolay terleyen biri değilim. Şuan bacaklarım et kesmiş durumda çok acıyorlar. Bir de her günün ayrı egsersizi var 2 aylık tabloya göre yapılıyor. Her günün ayrı videosu var. Ben tabii gidip ilk günün değil 3ncü günün egzersizlerini yapmışım. Ondan biraz ağır geldi heralde heryerim ağrıyor. Dünki menümü de yazayım bu arada.
Sabah: 1 yumurta, 1 dilim light ekmek, az peynir, zeytin, domates, salatalık.
Öğle: peynirli salata yedim sadece.
Akşam: Taze fasülye yemeği, yoğurt.
beetlecim süpersin :nazar: başlayalık 2 hafta oldumu montişye . 4 kilo gitti dimi?:nazar:
senin bünye tam montiye hasretmiş :9: 60 takılı kalmassın betlecim hiç merek etme 2.3. gün sonra 5li rakamları görürsün inşallah .. bi sabah bakmışız sonunda 5li rakamlardayım diyeceksin :32::32::32::32:
dedigin spora bi bakıyım bakalım :31:

mönünde çok güzel olmuş afiyet olsun :46:

nerdesiniz hatunlar dünden bu yana sadece beetlecimmi girdi????:20:

dünki mönüm ...

8.00
hş yumurta . peynir .2 zeytin .
salatalık ,domates . az kaymak

12.30.
hş. yumurtalı yş. salata ..
çok az yufka .

17 .00
1 domates.

19.00
2 tb kıymalı patlıcan.
2 çilek

3.lt su ..
1 saat pilates .
okula ve pazara gittim .

Mrb

pc hal yapilmadi malesef. Bende plates ypmk istiyoru
plates lastigi almam lazim cocuklar yaptirirmi
Bilmiyorumm.

Esimin eski yerinde hbr yok gelsede gitmiycek zaten
hayirlisi boyleymis dedik burda kalicak bi taraftan is bakicak
bu is yer sasmaz da abla gersan sanayide cok uzak yani

hepinizle muhabett etmeyi ozledim valla
hafta sonu gelicekk inss pc i.

Bu arad bugunn basladim diyete kilom66.1 yuh diyorum yani
1 haftafa 2 kilo gerci dun bisiyler yemistimm ondan fazla ciktim
ama bir daha ara verdigimde dikkat edicemmm bayrama 5 leri gormek istiyorum

iyi akşamlar :16:

bende 66 kiloyum banum . geçen günki tam gün kaçamak düzenimi bozdu sanırım .
birde bugün regl oldum . daha 4.5. gün beklemiyordum .onunda kiloma etkisi nedir bilmiyorum ben pek şişmem genelde ama .
kıslar yarın umre arkadaşlarımla buluşucam .kaçamak yapmak zorumdayım .cafeye gideçektik ama arkadaşımın biri ünlü bir kuru fasulyeci illa benim yere gelin dedi . arkadaşlarda olur demişler .anlıycanız benim diyet yarında saboto oluyor ... :26: dogru dürüs diyet yapmak için illa kafesemi girmem lazım :19::22:

zilim bugünde yoksun nasılsın ?

bugünki mönümüde yazayım ..

8 30.
1 dl ekmek domates .
salatalık peynir az omlet.

12.30.
kıymalı patlıcan .salata .
b.peynir.

18 45.
1 porsiyon köfte .
dom. bib . az turşu ..

1 saat piletes ve beetlenin sporundan :9:
ayrıca kızılayda 3.4. saat tur :37:
2.5 lt su

Merhabalar. Gece kuşu gibiyim bu saatte yazıyorum:) aeben abla spora başlamışsın çok fena yoruyo ama değil mi:1: Ben bugün 1 saatlik yürüyüş ardından da sporumu yaptım ama mahvoldum ya heryerim ağrıyor. Menümü de yazayım. Çok az yiyorum ben ya bu 2 gündür kızıcaksınız bana ama akşam yemeğini yemiyorum canım istemiyor. Öğlen yemeğimi geç yediğim için canım istemiyor akşam.
Kahvaltı: 2 dilim light ekmek, peynir, zeytin, domates salatalık. Öğle : Mercimek yemeği, salata, yoğurt yedim. Başlayalı kaç gün oldu tam bilmiyorum ilk mesajıma bakıp hesaplayayım hemen :)

Gnydin aben abla regli oldunsa ara ver
birde kacamakli kullaninca bi performans alamazsinn:18:

Merhabalar. Gece kuşu gibiyim bu saatte yazıyorum:) aeben abla spora başlamışsın çok fena yoruyo ama değil mi:1: Ben bugün 1 saatlik yürüyüş ardından da sporumu yaptım ama mahvoldum ya heryerim ağrıyor. Menümü de yazayım. Çok az yiyorum ben ya bu 2 gündür kızıcaksınız bana ama akşam yemeğini yemiyorum canım istemiyor. Öğlen yemeğimi geç yediğim için canım istemiyor akşam.
Kahvaltı: 2 dilim light ekmek, peynir, zeytin, domates salatalık. Öğle : Mercimek yemeği, salata, yoğurt yedim. Başlayalı kaç gün oldu tam bilmiyorum ilk mesajıma bakıp hesaplayayım hemen :)
evet betlecim ögün atlamak iyi deyildir canın çekmiyorsa bile 1 lokma olsun bişi atman lazım agzına:20: mesela meyve yok mönünde :20: vucud şekeri nerden alacak
Baktım şimdi ayın 5nde başlamışım. Tam 16 gün. 16 günde 4 kilo:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:......................
5li rakamlar yakında beetle.:46:

Gnydin aben abla regli oldunsa ara ver
birde kacamakli kullaninca bi performans alamazsinn:18:

bende öyla yaptım banuşum . birkaç gün ara vericem kilo verdigimde yok sanırım regl şişkinligi oldum biraz ..

bugün arkadaşlaral buluşmaya gidicem . yarında katılmam gereken yemekli bir dügün var .
sonrasında tam gaz devam :8: bu görüntüma alışamadım en azında 62 olmak istiyorum :24::24::24:

hayırlı cumalar olsun herkese listemi yazmıyorum 2 gündür çok düzensiz oldu . bugünkini yarın yazarım artık .

Bugünkü menüm
Sabah: Klasik her zamanki kahvaltım:)
Öğle: mercimek yemeği, ayran.
Akşam: kolaya kaçtım bu akşam 2 dilim light ekmeğin arasına peynir domates koyup yedim.

hayırlı cumalar olsun herkese listemi yazmıyorum 2 gündür çok düzensiz oldu . bugünkini yarın yazarım artık .
mucuks nazlım .
Bugünkü menüm
Sabah: Klasik her zamanki kahvaltım:)
Öğle: mercimek yemeği, ayran.
Akşam: kolaya kaçtım bu akşam 2 dilim light ekmeğin arasına peynir domates koyup yedim.

betlecim önceki günde merçimek yemiştin .karbon hakını doldurdun bu hafta .:4:
bugünki mönün tümden 3 ögün karbonhidrat olmuş .. pek monti mönüsü olmamış bugün :34:

yarın yogun birgün beni bekliyor ugrayamam muhtemelen. şimdiden iyi haftasonları dilerim .:16:

zilim bugünde girmemişsin .:26:

Back
X