tünaydın ve iyi haftalar herkese...bol bol kilo kayıplı bir hafta olsun hepinize inşallah arkadaşlar...
banuş şu pc yaptır yoksa ankara çıkarması yapıp geleceğim oraya

ona göre.....özledik diyoruz yaaa..anlasana kızım...tel.den öle iki satır yazıp kaçmak olmuyo....döktür şöyle satır satır....
betlee'cim doğum günün kutlu olsun cnm...:119::119::119

eskiden yalnış hatırlamıyorsam pastalı mumlu bir smileyde vardı ama şimdi yok ,olsa ondan koyacaktım bunların yerine)
antisocial hoşgeldin aramıza..hipoluysan monti tam sana göre bir beslenme şekli cnm..burda hipolu bir çok arkadaş oldu şimdiye kadar..bir çoğunun işine yaradı monti..tam uygularsan seninde metonu düzene sokar...
menünle ilgili düzeltmeleri naz yapmış,alışma evresinde olu bu kadar küçük aksaklıklar..1 haftaya kalmaz kavrarsın tamamıyle cnmm...
aebenim evin tadilat işleri başladımı aplam....sık gelemiyorsun,işler yoğun sanırım....
bende koşturmaca aynen devam...az evvel eve geldim,oğlumun okulundan aradılar bu gün toplantı var saat 3'te diye birazdan oraya gideceğim.okul aile birl.başkanı seçildim orada da...kendi okulumun yoğunluğu yetmiyormuş gibi...mevzuatı bilen birisi olursa işimiz kolay olur,hocam siz olurmusunuz dediler,kıramadım...para işleri acaip gerer beni ama insan çocuğu için herşeye tamam diyor...
akşamda hiç uyumadım,oğlum ateşten uyumadı sabaha kadar sayıkladı,yatağında döndü durdu...ara sıra sıtmalandı,dumadanda terledi...6 kere üst değiştirdim,saçlarını kaç kere kuruttum hatırlamıyorum bile...
uykusuzluktan zombi gibiyim...yorgunluktan pazara bile gidemmiycektim ama hazırlanıp okula gidicem mecbur

(