Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın .:68:

hayırlı günler olsun ... yine yopgun birgün beni bekliyor küçük kızmın dersanade toplantısı var ona gididcem hazır kıyzılaya inmişken sosyete pazarına bakayım:6:

banum niye yapılmıyor pc canım ya kaç hafta oldu yav:5:
kilo durumunuda çok merak ediyorum . ben yapamıyorum diyet vs bari sende durumlar iyi olsun

nazlım et olmayan mönünde 3.5. üzümden zarar gelmez yemek arkasına diye hatırlıyorum . ama bunu 1 salkım olrak düşünme :34: ama yasaklar arasında oldugunuda unutma .. yazın bu üzüm karpuz kavun zorluyor monti yaparken beni.. vakit bulursam yinede kitaba bir göz atayım .

sağol ablam çok teşekkür ediyorum . öyle bir salkım yemedim ama biraz fazla yedim galiba çok güzel görünüyordu ama canım çekti :)

dünkü menümü yazayım hemencik

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık
zeytin

öğlen
taze fasülye
yoğurt
siyah üzüm :14:

ara
1 adet elma

akşam
çok az sucuklu yumurta
domates
peynir

önemli olanda bu antı hedefin için kararlı olmak .:34: sende bunu görüyorum :29:
öyleyin balıgın yanına bişi yokmuydu sadece balık yavan kalmış .
sabahda ekmeksiz kahvaltı yapmışsın . böyle durumlarda diger ögünlerde karbon hişdrat alabilirsin . mesela öyleyin tb. ekmekle sandöviç yiyebilirsin :34: yada akşam baklagil yiyebilirsin ..
kilo verecem diyede aç gezma monti aç kalmayı sevmez.:9:

ah zilim ankaraya yolun düşerse ,mümkün olursa görüşelim ..:38:

zilim o okullarda çoçukları neye yönlendiriyorlar ? bu konuda araştırma yaptınmı .? çoçugun normal gelişmesiyle ilgilimi egitim veriyorlar yoksa yönlendirmemi yapıyorlar . bu konu aslında çok önemli hassasiyetini anlıyorum :31:

kararlıyım mecburen aebenim çünkü tedavi sürecinde fazlalıklarım çok etkiliyor beni, öle bir ödemim oluyor ki karnım 6 aylık gebe gibi oluyor.
düzenli sağlıklı beslenmeyle en aza indiririrm bu durumu diye düşünüyorum. bir de ablamlar hep erken doğum yapmak zorunda kaldılar, yüksek tansiyon, preeklemsi sebebiyle. korkuyorum kilo tansiyonu tetkikler diye.
dün akşam yalnız ipin ucu kaçtı:(( bu cumartesi gününü de atlatmadan menümü düzenli yapamıcam galiba. bir de acil montiye uygun peynir, sebze alışverişi yapmam lazım.
dün balığın yanında patates kızartması ve sebze sote(kabak havuç) vardı. patatesi ve havucu yemedim,kabağı yedim.

selam

dünkü menümü yazayım hemencik

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık
zeytin

öğlen
taze fasülye
yoğurt
siyah üzüm :14:

ara
1 adet elma

akşam
çok az sucuklu yumurta
domates
peynir
nazlım yeşil fasulye yanında yemişsin üzümü. problem deyil canım afiyet olsun :34:
kararlıyım mecburen aebenim çünkü tedavi sürecinde fazlalıklarım çok etkiliyor beni, öle bir ödemim oluyor ki karnım 6 aylık gebe gibi oluyor.
düzenli sağlıklı beslenmeyle en aza indiririrm bu durumu diye düşünüyorum. bir de ablamlar hep erken doğum yapmak zorunda kaldılar, yüksek tansiyon, preeklemsi sebebiyle. korkuyorum kilo tansiyonu tetkikler diye.
dün akşam yalnız ipin ucu kaçtı:(( bu cumartesi gününü de atlatmadan menümü düzenli yapamıcam galiba. bir de acil montiye uygun peynir, sebze alışverişi yapmam lazım.
dün balığın yanında patates kızartması ve sebze sote(kabak havuç) vardı. patatesi ve havucu yemedim,kabağı yedim.

afiyet olsun anti.. rabbım gönlüyüb muradını versin :21::emir_bebek:

Biri bana diyet yap disin :))

öözzznurrr diyet yappppp:9:
ne oldu yine öznurum kilo için olmadasa saglıgın için monti yapmalısınnnn:4:
pilates nasıl gidiyor .benden paso 2 gün yaptım gerisi gelmedi . tv çekmemeside biraz sebeb oldu sanırım :19:

hayırlı sabahlar hayırlı cumalar dilerim :16:
rabbım bu gün yüzü suyu hürmetine tüm dualarınızı kabul etsin inşallah :16:

beetlecim nerdesin ????????????????

günaydın herkese..ve hayırlı cumalar...

2 tane stajer olunca bir çay içecek kadar fırsatın olması ne güzelmiş yaw:7:

banum hakikatten yaptırın şu pc'yi canım..alıştık ,sensiz olmuyor buralar....:48:

oocd'im cnm sende uğramaz oldun,hem diyete hemde topiğe dönüş yapma zamanı gelmiş seninde...:20:

betiş kaçamaklar tam gaz srüyor galiba,kilo vermen takılırsa tüm hafta boşa kürek çekmiş olursun cnm...boşver kaçamak yapmayı,dön sen montinin şevktli kollarına:1:

aebenim ben okuldan dönüp oğlumu yedirip uyutunca sanki ebru o saatte başlıyormuş gibi oturup yapıyorum her gün pilatesimi..:8: sizin tv neden göstermiyor beyaz tv'y..ayarlarsanız gösterir bence..bizim hem uydu hemde kablolu tv bağlantısı olan iki tv'nin ikisinden de çekiyor...sizinde ayar yapınca mutlaka çeker aplam...bu işe bi el at sen...

pilates gerçekten çok hızlı etki ediyor,2 haftadır yapıyorum popişim sımsıkı oluverdi bile...yapın kızlar....pilates yapın..:8:

günaydın herkese..ve hayırlı cumalar...

2 tane stajer olunca bir çay içecek kadar fırsatın olması ne güzelmiş yaw:7:

banum hakikatten yaptırın şu pc'yi canım..alıştık ,sensiz olmuyor buralar....:48:

oocd'im cnm sende uğramaz oldun,hem diyete hemde topiğe dönüş yapma zamanı gelmiş seninde...:20:

betiş kaçamaklar tam gaz srüyor galiba,kilo vermen takılırsa tüm hafta boşa kürek çekmiş olursun cnm...boşver kaçamak yapmayı,dön sen montinin şevktli kollarına:1:

aebenim ben okuldan dönüp oğlumu yedirip uyutunca sanki ebru o saatte başlıyormuş gibi oturup yapıyorum her gün pilatesimi..:8: sizin tv neden göstermiyor beyaz tv'y..ayarlarsanız gösterir bence..bizim hem uydu hemde kablolu tv bağlantısı olan iki tv'nin ikisinden de çekiyor...sizinde ayar yapınca mutlaka çeker aplam...bu işe bi el at sen...

pilates gerçekten çok hızlı etki ediyor,2 haftadır yapıyorum popişim sımsıkı oluverdi bile...yapın kızlar....pilates yapın..:8:
zilim uyduda var beyaz tv ama sinyali az burda sanırım bir ara atv de öyleydi . yapmadıgım uygulama kalmadı beni bilirsin anlarım butür tamiratlardan (mecburen ):9: ama yıyın kalitesi yok sanırım oyüzden tam çekmiyor kesik kesik geliyor yayın ondanda bişi anlaşılmıyor .pc tvbu var ama çoçukların odasında yapsam ondanda yaparım ama galibe sorun bende :19:
2 gün diyetimi tam yapıyorum ama 3 gün mutlaka bişi çıkıyor . bugünde cuma sahbetimiz var . hiç yemsem olmuyor .yani ne yiyince nede yemeyince oluyor :37: bu yüzdende bir türlü kilo veremiyorum . aradaki kaçamklarımda oldugu gibi kiloyo dönüşüyor :19: dün kızılayda bişiler denedim ama aynaki görüntümden hiç memnun kalmadım .:19:ne yapıcam bilmiyorum . medem kaçamak yapmak zorumdayım diyorum ozaman bu kaçamaklara göre bişiler yapayım diyorum bir kaç gündür diyetimle beraber kl sayıyorum ama tık yok hatta kalınlaşmışım . nasıl bir bünyem var yahu :30:
neysa saglık olsun bakalım ..

tekrar hayırlı cumalar diliyorum ve kaçıyorum .:16:

Aebenim bi kere aksattim o da cok agrim vardi ama ciddi ciddi agrim vardi ki aci agri esii baya yuksek biriymdir.diuey yapmiyorum ama abur cuburda yemiyorum.meyve cok gidiyor.birde tttloya dadandim ama oda dikkatli yiyorum.yoksa yamuluyyrum resmen.bu arafa 500 gramcik vermiiim pilatesle.karnim indi cok mutluyum allah bozmasin.bide diyey yapsam nolcek sanirim.
Zilim giiiyorum ama tilifondan zor oluyor.anca okuyorum.hergun bakarim ben buraaa.isim rast gitmez yoksa :))

öznurcum sen niye telefondan giriyorsun cnm,seninde mi pc bozuldu?

aebenim senin elinden uçanla kaçan kurtulur ancak aplam ...bi gaza gelmene bakar...sen bu işin kompedanı olmuşsun artık,montiyle yada başka bi yöntemle yollayıverirsin o beğenmediğin görüntüye sebep olan fazlalıkları....:34:

ben yarın okul çıkışı ankaraya gidip banunun evini bulup banuşu falakaya yatırıcam...:9: varmı benle banuşun evine çıkarma yapacak olan..:9::9::9:

Selammmmm hakkimda gizel seyler dusunmussun zilim.........
Ah bende sizleri cok ozledim inanin esimle dun kavga ettim ya getir su pc yi diy
Bu arada cok kotu oldum ya p.tesiden beri yatiyorum

pazar gunu cocuklarin d gunuydu pasta kurabiye filan yedim
birde soguk kola vesu icince mahvetti beni ertesi gun migde ve karin agrisindan
geberdim resmen gecer gecer dedimmm p.tesi ve sali hic bisiy yemitce
midem bos kalmis carsamba gunu iflas etti migdem:( acile gittim serum ve igneden
sonra gozumu actimmm iki gunde annemde kaldim gece geldim eve..

Mazeretim var zilimmm asebiyim benji :40::9::9:

hayırlı günler :16:

banuş seni gördügüme sevindim :38:
çak geçmiş olsun .acil şiflar dilerim ...

ogluşlarada hayırlı yaşlar olsun .:emir_bebek::nazar:

Selammmmm hakkimda gizel seyler dusunmussun zilim.........
Ah bende sizleri cok ozledim inanin esimle dun kavga ettim ya getir su pc yi diy
Bu arada cok kotu oldum ya p.tesiden beri yatiyorum

pazar gunu cocuklarin d gunuydu pasta kurabiye filan yedim
birde soguk kola vesu icince mahvetti beni ertesi gun migde ve karin agrisindan
geberdim resmen gecer gecer dedimmm p.tesi ve sali hic bisiy yemitce
midem bos kalmis carsamba gunu iflas etti migdem:( acile gittim serum ve igneden
sonra gozumu actimmm iki gunde annemde kaldim gece geldim eve..

Mazeretim var zilimmm asebiyim benji :40::9::9:

slm herkese...ve iyi hafta sonları...

banuuuum:48: canım çok geçmiş olsun tatlımm..:2::2::2::2::2:akşamdan berii bende aynıyım.kaç gündür alttan alttan yokluyordu..zaten ses tellerimde bir sıkıntı var yaz başından bari hepten gitti sesim soluğum..benimde geçen haftasonu dışarda yemek yerken içtiğim buz gibi ayrandan oldu muhtemelen...eşimde aynı durumda...

birde oğlum geçen hafta antibiotik kullanmasına rağmen hiç düzelemedi.antibiotik bitti 2.gün kulağım ağrıyor diye (dün öğlen aldım özele götürdüm)antibiotik verecek kadar bişiy yok dedi actifed verdi yolladı.akşam yemeğine oturuyordukki acı acı ağlamaya başladı,hastalık için hiç ağladıını görmedim şu ana kadar.çok ağrımasa söylemes bile..içim cız etti,masayı kurulu halde bıraktık başka bi yere götürdüm bu seferde..yeniden antibiotik verdi..eli hep kulağında,boğazındaki iltihap kulağa inmiş..akşamda ateşliydi hiç uyuyamadım.

artık hastalık görmek duymak istemiyorum..eşim medikal mağazasının malzeme sayımı varmış bu gün ortağıyla ordalar..gelsede azıcık dinlenebilsemm..kafam odun gibi....

oğluşlarının yeni yaşları kutlu olsun banum...allah sağlık, sıhat, uzun ömür, güzel yazılar yazsın inşallah...:54::46:

betlee'ciğim bu gün tesadüfen gezerken gördüm ..yaptıklarını(apoletler,çanta tasarımların,badi tasarımların vs..)çok beğendim cnm..ellerine emeğine sağlık...çok marifetli hatunsun vesselam...:46::46:

Geldim geldim burdayım selam herkese:) aeben abla montiyi bıraktım ben doğumgünü hastalık derken dikkat etmedim pek. Az yiyorum ama tam montiye uyamıyorum. İnşallah tekrar başlayabilirim:) zilicim teşekkür ederim kendi çapımda tasarımlarımı yapıyorum böyle şeylerle uğraşmayı seviyorum. Hayalim kendi butiğimi açmak ama nerdeeeeeee:) butiklere satıyorum işte bende bir de çevreme. butikler benim üstümden bayaa kazanıyorlar sağolsunlar ben 20'den satıyosam onlar tanesini 60 tl den satıyor :26::19:

tünaydın herkese hatunlar...

etlerim kemiklermden ayrılıyor sanki gripten...kalbim tıkalı gibi sanki zordan nefes almaya çalışıyorum,okulda çok terliyorum,sınıf çok güneş alıyor,birde durmadan laf anlatmaya çalışırken ter sırtımdan süzülüyor,okuldan çıkıp arabama binene kadar bir posta çarpıyor rüzgar,arabada yine terleyip oğlumun kreşine girene kadar bir postada öyle çarpıyor...derken böyle oldum..sanırım bu kış böyle geçecek..

birde bu halimle mutfak dolaplarını sildim:14: camlarında silinmesi lazım ama artık yapacak gücüm kalmadı..ya kadın gelip silecek yada iyileşince kendim yapıcam artık...

beticim valla insan emeği ucuza gidince çok üzülüyor cnm..bende piyano ve keman dersi veriyorum.(şu sıralar veremiyorum gerçi vakitsizlikten)
eşimin iş yerinden arkadaşları, çocuklarını ders ücretinin yarısına hatta çeyreğine hiç bana sormadan yolladılar bir kaç kez..kendmi aptal gibi hissettim.ben zaten herkese göre çok ekonomik bir rakam veriyorum.ama millet hepten emeğimi öldürüyor..el kadar bebeğimi eşime baktırıp hatır gönül ders veriyorum ama onlar çocukları içn ödeyecekleri ücreti çok görüp bana bile sormadan fiyatı kırıyorlardı..söyleyebilecek bir yapımda yok,onu iyi bildiklerinden güzelce kullandılar bunu:(( bende oğlumu bahane ettim bir kaç aydan sonra bıraktım...kendileri bilir valla...bana gönderenlerden birinin eşide matematik öğretmeni,arkadaşlarının çocuklarına bile 140 liradan veriyor saatini..herkese tek tarife uyluması yani...ama çocuğunu bana piyano dersine üçte bir fiyatına yolladı 4 ay..çocukta acaip yetenekli,sırf çocuğa kıyamadım ve sınavlara kadar çalıştırdım...

diyeceğim o ki; herkes birilerininn emeğini öldürme çabası peşinde...bizde bu çarkın içinde ezililip gidiyoruz mecburiyetlerden dolayı...:19:

Zilim benim tilifom note ayni zamanda.pcden girmiyyrim normaldede.banum ne guzel ogludlarinin bir yaslarina daha almalarina sahit olmak.
Kizlar musluman diyetini duydunuzmu

günaydın kızlar,
ziligurti çokk geçmiş olsun. hem sana, hem oğluşuna.

vee 1 hafta önce karar vermiş olmama rağmen uygulama hatalarımdan dolayı gram eksilme yok. aynı kilomdayım. 3 gün monti 2 gün normal yemekle olmayacağını aeben söylemişti.aynen öyle oldu.
ilk hafta hem menülerimi oluşturamadım hem de çok sık dışarda olduğum için ipin ucu kaçtı. hele cumartesi düğünde komediydi yaşadığım. yemek öncesi ara sıcaklar, yemek, dondurmalı tatlı, üstüne düğün pastası:(((

bu hafta başlamış farzediyorum kendimi;
sabah kahvaltım: salatalık, peynir, zeytin, 2 dilim ekmek.
birazdan ara öğün:elma
öğle yemeği: kıymalı ıspanak, yoğurt
akşam: karnıbahar yemeği yoğurt şeklinde olucak kızlar.

ıspanak yemeği kıymalı olmayaydı iyidi ama yapacak bişim yok bugün.

günaydın kızlar,
ziligurti çokk geçmiş olsun. hem sana, hem oğluşuna.

vee 1 hafta önce karar vermiş olmama rağmen uygulama hatalarımdan dolayı gram eksilme yok. aynı kilomdayım. 3 gün monti 2 gün normal yemekle olmayacağını aeben söylemişti.aynen öyle oldu.
ilk hafta hem menülerimi oluşturamadım hem de çok sık dışarda olduğum için ipin ucu kaçtı. hele cumartesi düğünde komediydi yaşadığım. yemek öncesi ara sıcaklar, yemek, dondurmalı tatlı, üstüne düğün pastası:(((

bu hafta başlamış farzediyorum kendimi;
sabah kahvaltım: salatalık, peynir, zeytin, 2 dilim ekmek.
birazdan ara öğün:elma
öğle yemeği: kıymalı ıspanak, yoğurt
akşam: karnıbahar yemeği yoğurt şeklinde olucak kızlar.

ıspanak yemeği kıymalı olmayaydı iyidi ama yapacak bişim yok bugün.

ıspanak yemeğinin kıymalı olması sorun değil montide . yeterki içinde pirinç veya buldur olmasın

ıspanak yemeğinin kıymalı olması sorun değil montide . yeterki içinde pirinç veya buldur olmasın

haklısın naz, bende dikkat ettim alırken, pirinç var mı diye. kıyma olması damak tadı açısından. hiç sevemedim sebze yemeğinin içinde kıymayı.
neyse ki montiye bugün uyacam gibi bu gidişle. şöle 2-3 hafta bir düzen tutturabilsem kilo verdiğimi görebilsem motive olucam tam.

Back
X