Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

tünaydın herkese:54:
bu arada kk'da yapılandırma çalışması falanmı vardır nedir,smiley'lar donuk donuk...yada çıkmıyorlar...

öznurcum yumurta pişirme makineleri çok ucuz cnm,hele marketlerde falan 20 tl civarıydı ...ben bir yumurta için onu dolaptan indirmeye bile üşenirim diye hiç edinmedim ama kullanıyorsan ucuz bişiy yani cnm,bekleme al ve başla montine...

banum aebeniminde dediği gibi az kaldı cnm ha gayret...yaza geçersen evine rahatlarsın...eşinin işide hayırlysa olsun cnm hayırsızsa olmasın tabii...rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah cnm...

benim oğlumda bu kışıı sanırım öksürerek geçirecek:43: akşam 5 dakikadan fazla öksürmeden geçirmedi,durmadan öksürüyor..ne yapacağımı şaşırdım artık.allahım yawruma şifa versin ...okulda hiç konsantre olamadım oğlumu düşünmekten,öksüre öksüre bıraktım öksüre öksüre aldım okulundan:14: yarından sonra babamızda yok,bir kaç günlüğüne...umarım daha da fena olmaz....
allerjik bronşit olunca en küçük bir soğuk algınlığında öksürüklere boğuluyor kuzucuğum:43:

selammmm

dün giremedimm sabahtaa yapım aşamasındaymışş vs vss
eşimin işi olduu sün aramışlar ama bana süprizz yapmak için söylememiş ben çatladım akşama kadar:52::52::52::52::52::52:

arabada gitti elimden eşim arabayla gidip gelcek:26:

tam olrak nasıl yaptıgnı ve ne zamandır yaptıgını bilmedigim için yorum yapamıyorum .
ne kadar zamandır tekrar başladın ? ve mönülerin nasıl ?

2 hafta kadar oldu yeniden başlayalı. Hiç kaçamak yapmadım bu arada. Sadece dün öğlen köfte yemek durumunda kaldım. (Muhtemelen ekmekle yoğurulmuştur) İnatla devam ediyorum. Bakalım nereye kadar direnecek bu vücut?

banum yupppiiiiii:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
hadi gözün aydın cnm,hayırlısı olsun..çok sevindim walla cnm...

bende oğlumu doktora götürdüm yine:(( bir torba ilaç aldık geldik.çocuğumun böbreklerine bişiy olcak diye korkuyorum:18:

motherwise cnm sen hiç sabote etmeden devam et montine ,bünye mutlaka bir yerde cvp verecektir....:34:

teşekür ederim zilimmmm artıkk 6 da gelicek eşim eve çocuklarda çok mutlu olcak:))

geçmiş olsun snein ogluşadaa ne zaman geçcekk peki bu hastalık:(

günaydın .
havane kapalı sanki kar yagacak bırr:52:

selammmm

dün giremedimm sabahtaa yapım aşamasındaymışş vs vss
eşimin işi olduu sün aramışlar ama bana süprizz yapmak için söylememiş ben çatladım akşama kadar:52::52::52::52::52::52:

arabada gitti elimden eşim arabayla gidip gelcek:26:
banum çok sevindim hadi hayırlısı :46:
amanın daha dün araba öyle duryor kulanmıyorum diyordun :9::4:
2 hafta kadar oldu yeniden başlayalı. Hiç kaçamak yapmadım bu arada. Sadece dün öğlen köfte yemek durumunda kaldım. (Muhtemelen ekmekle yoğurulmuştur) İnatla devam ediyorum. Bakalım nereye kadar direnecek bu vücut?

canım o zaman ziliminde dedigi gibi inatla devam et mutlaka gider :34:
daha önceki deneyimden hemen sonuç almışmıydın ve nekadar süre yapmıştın ?

daha önceki deneyimden hemen sonuç almışmıydın ve nekadar süre yapmıştın ?[/QUOTE]

Bu sabah tartıldığımda yarım kilo kadar gitmişti. Herhalde vücudum yeni uyandı :) Daha önce 3 ayda 7 kilo vermiştim.

Bu sabah tartıldığımda yarım kilo kadar gitmişti. Herhalde vücudum yeni uyandı :) Daha önce 3 ayda 7 kilo vermiştim.[/QUOTE]

sanırım zor bir bünyen var .:34:
bak inad edince nasılda gidiyor :46:

slm kıslar...

:14::14: 58 saati geçti uyumayalı:85::85: oğlum akşamda çok ateşlendi ve çok öksürdü..eşim oğlumdan fena hastaydı bu sabahta kongre için yola çıktı..onu erkenden hastaneye yolladım,git iğne vurul,hava versinler ne yaparlarsa yapsınlar bari böyle çıkma yola diye...oda nasıl üşüttüyse...öksürürken gözünden yaş geliyor..ameliyathaneler buzz gibi,uzun süren ameliyatlarda şıkır şıkır terliyormuş ve teri sırtında soğuyuncada :((

oğlum nasıl iyi olacak bilmiyorum banum..bu saatte kadar hiç böyle ciddi hastalanmayan çocuğum 2 ayı geçiyor iiyi olamadı.üç gün iyi gibiydi 4.gün yine hasta oldu...okulda çok koşturuyorlar,sınıflarında bir iki hiperaktif çocuk var oğlumda çok hareketli zaten onlara uyuyor durmadan üstünü değiştiriyorlar ama nafile..okuldan sırtını kuru alıyorum,giydirip arabaya alıyorum araba terliyor eve girene kadarda çarpılıyor galiba...hep kendimi sorguluyorum:(.....

hele akşam öksürmeye çalışırken kustu,morardı resmen...sabahta mutfakta binbir naz niyazla kahvaltı ettirmeye çalışıyorum yine çıkarttı..ne halı kaldı ne yorgan batmadık..hepsini yolladım yıkamaya..birde antibiotik bağırsaklarını bozuyor hemen:((

off allahım,nasıl niyet edeyim 2.çocuğa...şu an eşim evde yok hafta sonu gelicek.bu gün utana sıkıla izin aldım,yarın mecbur bu halde çocuğumu okula bırakıp kendi okuluma gideceğim.düşüncesi bile yıpratıyor..birde bana muhtaç başka bir çocuğumun olduğunu düşünemiyorum bile...nereye nasıl yetişirdim ??bu gün oğlumun biten bi ilacını almak için dışarı çıkarken bırakacak bir tek yakınımın olmaması,bu soğukta oğlumuda giydirip arabayla çıktım almam beni 2.çocuk fikrinden iyice uzaklaştırdı:((:14:

günaydın .
havane kapalı sanki kar yagacak bırr:52:

banum çok sevindim hadi hayırlısı :46:
amanın daha dün araba öyle duryor kulanmıyorum diyordun :9::4:

keyfim yoktu çıkmıyordum aplaa kıı , şimdi keyfim yerine gelmişti gezerdim be yaaa:))
k.örene filan gidebiliyorumm bayadır tek başımaaa
işin şakası tabi napalım saglık olsunnn huzurluu olalımda :))

slm kıslar...

:14::14: 58 saati geçti uyumayalı:85::85: oğlum akşamda çok ateşlendi ve çok öksürdü..eşim oğlumdan fena hastaydı bu sabahta kongre için yola çıktı..onu erkenden hastaneye yolladım,git iğne vurul,hava versinler ne yaparlarsa yapsınlar bari böyle çıkma yola diye...oda nasıl üşüttüyse...öksürürken gözünden yaş geliyor..ameliyathaneler buzz gibi,uzun süren ameliyatlarda şıkır şıkır terliyormuş ve teri sırtında soğuyuncada :((

oğlum nasıl iyi olacak bilmiyorum banum..bu saatte kadar hiç böyle ciddi hastalanmayan çocuğum 2 ayı geçiyor iiyi olamadı.üç gün iyi gibiydi 4.gün yine hasta oldu...okulda çok koşturuyorlar,sınıflarında bir iki hiperaktif çocuk var oğlumda çok hareketli zaten onlara uyuyor durmadan üstünü değiştiriyorlar ama nafile..okuldan sırtını kuru alıyorum,giydirip arabaya alıyorum araba terliyor eve girene kadarda çarpılıyor galiba...hep kendimi sorguluyorum:(.....

hele akşam öksürmeye çalışırken kustu,morardı resmen...sabahta mutfakta binbir naz niyazla kahvaltı ettirmeye çalışıyorum yine çıkarttı..ne halı kaldı ne yorgan batmadık..hepsini yolladım yıkamaya..birde antibiotik bağırsaklarını bozuyor hemen:((

off allahım,nasıl niyet edeyim 2.çocuğa...şu an eşim evde yok hafta sonu gelicek.bu gün utana sıkıla izin aldım,yarın mecbur bu halde çocuğumu okula bırakıp kendi okuluma gideceğim.düşüncesi bile yıpratıyor..birde bana muhtaç başka bir çocuğumun olduğunu düşünemiyorum bile...nereye nasıl yetişirdim ??bu gün oğlumun biten bi ilacını almak için dışarı çıkarken bırakacak bir tek yakınımın olmaması,bu soğukta oğlumuda giydirip arabayla çıktım almam beni 2.çocuk fikrinden iyice uzaklaştırdı:((:14:

zilim çok geçmiş olsun cnm tabi 2 çocuk 2 dertt daha fazla sorun demekk. yalnızsan hele daha zor biran önce iyileşirr inşş cnmm
kreşten kaynaklımı hasta oluyor ki ya bend ekorkuyorum kreşe göndericem ama içim içimide yiyor yani:(

günaydın :16:

zilim geçmiş olsun ..
banum anacın keçiörendeydi dimi. baya uzak sana, dogru araba olmadan zor gidersin kendi başına anene . artık eşin bırakır:34:

slm kıslar...

Ziligurti, bir arkadaşımın çocuğu da aynı seninki gibi çok terliyor ve sürekli hasta oluyordu. Termal atlet kullanmaya başladı. "Hastalıklarla vedalaştık resmen" diyor. Gece yatarken dahi artık sürekli termal atlet kullanıyorlar. Ben kullanmadım, onun yalancısıyım. Bir deneyin isterseniz siz de.... Marks and Spencer'da var. Termal Atlet - Marks & Spencer

slm kıslar....

akşamda gece 1'de sabah 6:30'da acilde aldık soluğu..solukları dakikada 62'yi buldu oğlumun ve evde verdiğim hava yetmedi.dr'u aradım ve kendinin ortağı olduğu bir özel hastaneye yönlendirdi.orda bir iğne yapıldı ve biraz daha ventolin verildi.bu arada ateş 39.9 oldu.. eve gelir gelmze soğuk-ılık bir duş aldırdım,bu seferde sıtmalandı:(( çeneleri takır takır .gözlerini açamıyor,kor gibi oldu teni.zaten sarı olduğu için azıcık koşsa biile kıpkırmızı olur normaldede.ama akşam resmen bordo oldu rengi yawrumun...elim ayağıma dolaştı resmen...
evde 38,6 ya kadar düşürdüm ama sabaha karşı tekrar sıkıştı oğlumun göğsü,kendim okul kıyafetlerimide giyip oğlumunda okul çantasını hazırlayıp bu seferde eşimin iş yerine gittik.ordada tekrar bir saat kaldık ,çıktık ..ve ben ağlaya zırlaya önce oğlumu okuluna sonrada o balon gibi gözlerle kendi okuluma gittim.hiç bir şey olmamış gibide derse girdim mecburen...içimin yandığını resmen hissettim yalnız....

her tenefüste öğretmenini aradım sordum.öyle cansız cansız durmuş oğlum.normalde hasta bile olsa kıpır kıpırdır..bu gün deney günüydü okulunda öğretmeni teşfik etmeye çalışsada kafasını kaldırıp bakamamışş bile...aklıma geldikçe bile kötü oluyorum...

anneme tel.de söylemedim bile ,görmedikleri için kafalarında çok büyütüp dertleniyorlar:((

akşamda sürekli nefes sayıcam ve ateş düşürücem diye bir gr.uyumadım.kahvelerle ayakta duruyorum desem yeridir...

akşama bi sorun çıkmasa uyuyup dinlensem azıcık,tansiyonum düşüyor 3,5 gündür uyuyamamaktan:((

motherwise cnm bende duydum o bronşit fanilalarını.doktorumuzada sordum ama yün fanila,daha çok terletip,daha fenada yapabilir falan dedi.sanırım bilgisi yoktu bu konuda ve böyle söyledi..ama araştıracağım bunu...valla iyi olacaksa düzinesiyle alırım hemen..yeterki kuzum öksürmesin..hatta kk'da bu konuyla ilgili bi başlık varmı araştırıp,yoksa konu bile açabilirim.(tabii nasıl açılır diye yardım ederseniz:))

banum cnm ,kreş çocukların hastalanmasına etken aslında..çünki birinde en küçük bir soğuk algınlığı olduğunda hepsine geçiyor.öğretmenleride bu konuda muzdarip ,hasta çocukları okula getirmeseler dğerlerinede geçmeyecek diyor ama velilerde ne yapsın,herkesin bırakacak insanı yok malesef...
birde bizim altta yatan bir astım mirasımız var cnm.annanem,kardeşim,annem,ben,kuzenim ...hepimize annanemin mirası bu allerjik astım..oğlumdada bu zamana kadar hiç hasta olmadığı için hep sinsice bir yerlerde durmuş ama hortlamamış.bu yıl küçük gripal enfeksiyonlarla birlikte fırladı yani...
kreşe başlayan tüm çocukların ortak sorunu bu cnm,malesef...

slm kıslar....

akşamda gece 1'de sabah 6:30'da acilde aldık soluğu..solukları dakikada 62'yi buldu oğlumun ve evde verdiğim hava yetmedi.dr'u aradım ve kendinin ortağı olduğu bir özel hastaneye yönlendirdi.orda bir iğne yapıldı ve biraz daha ventolin verildi.bu arada ateş 39.9 oldu.. eve gelir gelmze soğuk-ılık bir duş aldırdım,bu seferde sıtmalandı:(( çeneleri takır takır .gözlerini açamıyor,kor gibi oldu teni.zaten sarı olduğu için azıcık koşsa biile kıpkırmızı olur normaldede.ama akşam resmen bordo oldu rengi yawrumun...elim ayağıma dolaştı resmen...
evde 38,6 ya kadar düşürdüm ama sabaha karşı tekrar sıkıştı oğlumun göğsü,kendim okul kıyafetlerimide giyip oğlumunda okul çantasını hazırlayıp bu seferde eşimin iş yerine gittik.ordada tekrar bir saat kaldık ,çıktık ..ve ben ağlaya zırlaya önce oğlumu okuluna sonrada o balon gibi gözlerle kendi okuluma gittim.hiç bir şey olmamış gibide derse girdim mecburen...içimin yandığını resmen hissettim yalnız....

her tenefüste öğretmenini aradım sordum.öyle cansız cansız durmuş oğlum.normalde hasta bile olsa kıpır kıpırdır..bu gün deney günüydü okulunda öğretmeni teşfik etmeye çalışsada kafasını kaldırıp bakamamışş bile...aklıma geldikçe bile kötü oluyorum...

anneme tel.de söylemedim bile ,görmedikleri için kafalarında çok büyütüp dertleniyorlar:((

akşamda sürekli nefes sayıcam ve ateş düşürücem diye bir gr.uyumadım.kahvelerle ayakta duruyorum desem yeridir...

akşama bi sorun çıkmasa uyuyup dinlensem azıcık,tansiyonum düşüyor 3,5 gündür uyuyamamaktan:((

motherwise cnm bende duydum o bronşit fanilalarını.doktorumuzada sordum ama yün fanila,daha çok terletip,daha fenada yapabilir falan dedi.sanırım bilgisi yoktu bu konuda ve böyle söyledi..ama araştıracağım bunu...valla iyi olacaksa düzinesiyle alırım hemen..yeterki kuzum öksürmesin..hatta kk'da bu konuyla ilgili bi başlık varmı araştırıp,yoksa konu bile açabilirim.(tabii nasıl açılır diye yardım ederseniz:))

banum cnm ,kreş çocukların hastalanmasına etken aslında..çünki birinde en küçük bir soğuk algınlığı olduğunda hepsine geçiyor.öğretmenleride bu konuda muzdarip ,hasta çocukları okula getirmeseler dğerlerinede geçmeyecek diyor ama velilerde ne yapsın,herkesin bırakacak insanı yok malesef...
birde bizim altta yatan bir astım mirasımız var cnm.annanem,kardeşim,annem,ben,kuzenim ...hepimize annanemin mirası bu allerjik astım..oğlumdada bu zamana kadar hiç hasta olmadığı için hep sinsice bir yerlerde durmuş ama hortlamamış.bu yıl küçük gripal enfeksiyonlarla birlikte fırladı yani...
kreşe başlayan tüm çocukların ortak sorunu bu cnm,malesef...

geçmiş olsun zilim .. canım bu durumun ilaçlardan başka bir çaresi yokmu alternatif bişiler .:26:
anne olmak çaresi olmak ne zor :2: rabbım şifa versin inşallah

zilim çok geçmiş olsun cnmmm:( o halde bırakıp işe gitmekte zor tabi
rapor filan bişiyler ayarlayamıyorsun dimi? acaba sen bu sene kreş degild ebi kadın bulup evdemi baktırsaydın
güvenebilecegin birileir illaki vardır zilimmm:26::26:

Zillim kizdim sana yazacak cok sey var ama benim hastalikdan halim yok.birak okulu rapor al bi mazerrt sun.oncein vr oglun onemli.lutfen rabbin bahsrttigi cani hirpalama.

günaydın hayırlı cumalar :16:
zilim kıslara katılmamak elde deyil :26:

merhaba kızlar.
ziligurti çok geçmiş olsun. çok zor yaşadığın. alternatif tıp seçeneklerini de araştır derim nacizane. çünkü ilaçlar bünyeye yarar kadar zararda veriyor sen de bu konuda çok endişelisin biliyorum.inşallah tez zamanda bir çözümü bulunur, iyileşir oğluşun.

Son düzenleme:
Back
X