Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

iyi akşamlar hatunlar ....

Bende varım iddeaya o halde :))) ama pazartesi başlayalım diyorum cuma sabah mı tartılıyorsunuz ne zaman sen söyle bende yazdığınız kilolara bakayım hangi linkten bakılıyorsa cafe light tan bakabilirim oraysa bende bu hafta kilo bildireyim bende başlayayımmmmmmmm yardımmmmmm:8:
yok refim kilonu burdanda yazarsın cumaları eskisi gibi.. cefeyede gelebilirsin orasıda püsküütümle yarış yaptıgmız yer diger takımdan kıslarda var herkese açık .. bizim yarışın sonlanmasına az kaldı 10 gün kadar..... 1 aralıga hedef koymuştuık 1.5. ay önce .. o tarihe gelelim tekrar hedef belirliyecez ..
günaydınnnnnn:3::3::3::3::3::3::3::3:

nazcımmm miden mi bulanıyorr umarımm geçer kısa zamanda kendinede begenide iyi bak cnmm:16::16::16::16:
bende ilk aylarda kilo vermiştimmmm sonra fazlasıyla aldım aman lohusalıktaa dikkat ett ssüt olsun diye yeme herşeyi

abenn ablammm
salmakkk ne kelimeee sabah diyete başlıyorum akşam bırakıyorummm:(
platesede başlıycamda benim salon tarafı soguk oluyor bit kadar odada tv bebeler izin vermiyor geçen denedimm
biri üstümd ebiri bacagımdaaa , lastikte almam lazım bulamıyorummm
bu hafta pc ile oyalayıp başlamam lazımmm. ama en azından leisle ve diyet yapabilirim oda yok
göbegim yayık gibi oldu valla eskiden serttii, daha formdaydım:43::43::43::43::43::43::43::43:

abla sen montiye mi başladın? eger öle ise yaglı peynirmi yiyorsun?
evet banum bu hafta monti yapıyorum .ama akşam aç yatmalı biraz :9: peynride genelde keçi ve koyun peyniri yiyorum .. alkali diyet vardıya ordan kopyalar çekiyorum karbonatlı suyuda içiyorum hala . ben inanıyorum bğünye temzilenince asitden kilo vermek daha kolay :31:

sende fazla uzattın hadi artık başla:4: sanırım henüz tam kilo vermek istemiyorsun :23:
selam,
diyet yapmıyorum ama kiloda almıyorum.abartmadan yiyorum.pilatese donemedim henüz.oglum hasta bende bişiler var alerjık galıba anlamadım gitti.pek bi yatsam uyusam modundayım.he hamile falanda değilim en son boyle bas donmesi uyuma isteği yasadıgımda hamileydim.ama bendede alışkanlık olmus montı kahvaltısı yapıyorum :))) bu aralar balda yiyorum bunyem kuvvetlensın diye o da bi lokma ekmege tereyağ bal suruyorum o ka yani.
Nazcıgım bi turlu demek nasıp olmadı..Evladın Rabbime kul , vatana millete ailesine hayırlı olsun inşallah.Sağlıcakla kucagına al :)
Banum bacım de hayde basla sende.Sinerji yaratalım olmaz mı :)
diyete tam uymadıgından şekerden kaynakli olmasın öznurum bu sürekli uyku hali , malum senin şeker dengen önemli saglıgın için .. alkali beslenmeyi incelidinmi hiç ?

refimmmm seni görmek ne güzel...nasılsınn...tatlı oğluşun nasıll:16::16:

şimdi diyeceksin buda kim...kirazz_z bennn:16::16::16:

hoşgeldin kirazım :38:

tünaydınlar efenim...

aebenim aplam bu sefer acaip hırslısın valla,sen bu hırsla ellili kiloları bile görürsün aplam..
banum sende takıl aebenime...soğuk sıcak bahane etme yap şu pilatesini...mutfakta yap yinede yap yani...yapçam diyene engel yok..ben bu sabahta yaptım.esnemeydi gerçi ama yaptım yinede..hemde regl olmama rağmen..artık oğlumda alıştı ,eskisi gbi rahatsız etmiyor.hatta bu sabah diğer lastikle oda oturdu yanıma.biraz yaptı ,zormuş anne ben sadece üfff üfff yapayım koltukta yatarken dedi kalktı yattı koltuğa...birde oğlumun okulunda cuma günleri beden eğitimi dersi var,jimnastik salonları var.anne sen bi gün gelip bizim okula pilates yaptırsana,ama gelirken oje sürme ,yakışıklı olma tamammı anne dedi sıpam..:8: neyin nesiyse kıskanma dürtüsü fazla oğllumun.her sabah beni süzüp süzüp anne çok yakışıklı olmuşsun yine,saçlarını böyle yapma,bunu neden giydin,makyaj yapma vs...
oğlum sana noluyo yaa deyincede ,kıskanırım ben seni diyor haydut...babasıda hiç öyle bii tip değil,nerden öğrendi bilmem...

ocd'im oğluşuna geçmiş olsun cnm...

nazlım bende çok fazla kilo vermiştim ilk 3 aylık dönemde...tansiyonum 5-7 ayağa kalkmadan yattım 2 hafta..ve eşim işten gelir gelmez duşa girerdi yattığım odaya uğramadan..yinede tüp-tavuk kümesi kokuyorsun nolur yaklaşma derdim.eşim ne tüpçü,nede tavuk çfliğinde çalışıyor halbuki...
sabahları traş olur traş köpüğü kokusundan bile çıkartırdım...hamileliğimde odada pıslayan kokulardan öyle bir tiksinmişimki şimdi bile tahammülüm yok kokusuna..kaldırdım attım evdekini..
toplamda 8,5 kg falan alarak bitirdim gebeliğimi.ve 3500 gr doğdu oğlum..
bende o dönem balık yağını akıl edip içmedim.ama ölçümlerimde hep tüm depolarım doluydu fazlasıyla..çünki hafta 2 kg semizotu yiyiyordum.her sabah koca bir salata tabağı semizotu salatası yapıyordum soğansız(domates,biber,salata,peynir,zeytin,z.yağıyla)
sadece sabahları 1 dl.tam buğday ekmeği yedim başkada ekmek yemedim.ama bakliyatlarımı(buda ekmek gurubu aslında),booooolca sebzelerimi,meyvelerimi,kuru meyvelerim ve kavrulmamış kuruyemişlerimi,yoğurdumu,peynirimi,her sabah yumurtamı yedim.haftada 2 kerede mutlaka balık-salata..(3.aydan sonra-bulantılar geçince)

böyle beslendim.ve her sabah 7 km yürüdüm.ağırlaşmadığım içinde tempolu yürüyebildim.ama nefes nefese kalmamak çok önemli...

balık yağı hapı dr.sorarak kullanabilirsin .kilo aldırmaz ..aklıma bunlar geldi şimdilik..:26:
evet hırslıyım demeyelimde çok kararlıyım :10:inşallah 2. hedefim tekrar 5li rakamlar inşallah bakalım yaza.:31:

banuyada iyi demişsin yapıcam diyene engel yok .inanın benim tv hava kapalı oldumu az çekiyor çogu hareketi ezbere yapıyorum hele bugün esnemede ben kendim takıldım ezberden yaptım çogunu :9: bacaklarım inceldi ve sıkılaştı göbüşümde baya içine çekildi :21:

zilim osman müftüoglunun bir prg. seyrettim ''birgün gelecek ülkeler halkına omega 3 'ü mecbur tutacak daha zeki nesillerimiz olsun diye '' dedi .. ben büyük kzıma kulandırıyorum kendimde eşimde arada bir alıyoruz . ben omega 3 'ün yan etkisi olacagını sanmam . güvenilir marka ve sıgır jelatinli olanını alın yeter .:34:

bugünki mönümüde yazayım ...

8 :30
3 dl ekmek . az peynir.(keçi p.)
maydonoz . dom.sal bib .marul .
4 zeytin . az kahvaltılık sos (kendi yapımım patlıcan. kırmızı bib. ceviz vs .)

11 30. araydı ama ögüne döndü.
3 küçük hurma . 3 ceviz.
12.00
yedim komşum geldi. aşure yapmış ama bana özel şekersiz ayırmış .ne güzel komşularım var benim ya.
büyük bir kase şekersiz aşure .(kuru üzümleri ayrıldı monti yapıyorum ) iyide oldu eppeydir bakliyat yememiştim .

16:30
1 tb yogurtlu ıspanak ..

19.00
yr br süt

sabah 45 dk hafıf tempolu yürüyüş .
ardından 45 dk pilates .
2 kupa karışık çay . karbonatlı su 2 lt

kıslar bu hafta 1 haftalıgına tekrar monti deniycem .ama akşamları çok hafif yiyerek . o yüzden mönülerimide paylaşıcam .

anticim senide beklerim hadi başla birbirimize destek iyi olur ...:16:

banum sen nelar yapıyorsun hafta sonu girmedin anacınamı gittin ?

refim hadi mönülerini bekliyorum :38:

bu sabah 45 dk pilates ve artı 20 dk sporum yapılmıştır eferm ...
karbonatlı suyumda tatam gün boıyu içiyorum :7:

hedefim cumaya inşallah 63'lü rakamlar görmek :31:

refimmmm seni görmek ne güzel...nasılsınn...tatlı oğluşun nasıll:16::16:

şimdi diyeceksin buda kim...kirazz_z bennn:16::16::16:

Kirazcimmmm çok teşekkür ederim seni de yeniden görmek çok hoş iyki burdayiz sen de monti yapıyor musun

Günaydın kızlar iyi bir gün dilerimmmmm ben daha baslayamadim ama tüm diyette olanlara kacamaksiz bir gun diliyorum. ...

Günaydın milleeettttttttt
çooooooooookkkk uzun bir aradan sonra herkese merhabaaaaaaaaaa
kimler var eskilerden bakalım buralarda

Yada beni tanıyan hatırlayan kimler kaldı desem :9:

Günaydın kızlar iyi bir gün dilerimmmmm ben daha baslayamadim ama tüm diyette olanlara kacamaksiz bir gun diliyorum. ...
gün aydın refim . neyi bekliyon başlamak için ?
Günaydın milleeettttttttt
çooooooooookkkk uzun bir aradan sonra herkese merhabaaaaaaaaaa
kimler var eskilerden bakalım buralarda

Yada beni tanıyan hatırlayan kimler kaldı desem :9:

hoşgeldin safiş.

çokda uzun olmadı yahu 1 sene :37:

hala çıtırmısın :9:

günaydın mutlu günlerr:3::3::3::3:

aynı dilekler bende sana banum :16:

eşim yoldan geldi geç gitti işe bende pilatesi kaçırdım ama benden kaçmaz pz den tekrarını yapıcam şimdi.
2 haftadır hergün yapıyorum:nazar: artık cumartesi pazarda yapıyorum .(zili sagolasın haber verdin. bilmiyordum hafta sonu tekrarı oldugunu ):38:

banum hadi artık bak ne diycem sabah sıkı diyete başlama . öyle olunca akşam çabuk ahvlu atılıyor . bol kahvaltı yap monti usulü .. akşam az yersin gecede bişiler yemedinmi işde oldu :34:

hoşgeldin safiş.

çokda uzun olmadı yahu 1 sene :37:

hala çıtırmısın :9:

ooojjj bulduk be apllaaa nabarsın eyimisin :D

çok uzun olmadı mı ? 1 sene mi?
ablacım 2012 yılının 21 kasımındayız farkındamısın :27:

Ablam ben monti diyetine 24.09.2010 Tarihinde dahil oldum ne 1 senesiiiiiiiii 2 yıldan 2 ay geçti :26:

ben hala çıtırım ablam efet ama kalın çıtır kikikikiki :37:

Hareketsizlikten aldım kiloları (yedim yedim inkarda yok)
Bu hafta tekrar diyete başladım bu 3. günüm :D

Aklıma geldi size bir bakayım dedim
sen hala buralardasın hayırdır takip amaçlı mı yoksa sendemi diyet :D

aynı dilekler bende sana banum :16:

eşim yoldan geldi geç gitti işe bende pilatesi kaçırdım ama benden kaçmaz pz den tekrarını yapıcam şimdi.
2 haftadır hergün yapıyorum:nazar: artık cumartesi pazarda yapıyorum .(zili sagolasın haber verdin. bilmiyordum hafta sonu tekrarı oldugunu ):38:

banum hadi artık bak ne diycem sabah sıkı diyete başlama . öyle olunca akşam çabuk ahvlu atılıyor . bol kahvaltı yap monti usulü .. akşam az yersin gecede bişiler yemedinmi işde oldu :34:

:16::16::16::16::16::16::16: seviyorum senii

ooojjj bulduk be apllaaa nabarsın eyimisin :D

çok uzun olmadı mı ? 1 sene mi?
ablacım 2012 yılının 21 kasımındayız farkındamısın :27:

Ablam ben monti diyetine 24.09.2010 Tarihinde dahil oldum ne 1 senesiiiiiiiii 2 yıldan 2 ay geçti :26:

ben hala çıtırım ablam efet ama kalın çıtır kikikikiki :37:

Hareketsizlikten aldım kiloları (yedim yedim inkarda yok)
Bu hafta tekrar diyete başladım bu 3. günüm :D

Aklıma geldi size bir bakayım dedim
sen hala buralardasın hayırdır takip amaçlı mı yoksa sendemi diyet :D

safişim topigi ben açtım o yüzden bırakıp gidemem ..1 kişi bile olsa monti yapan ona karşı sorumlu hissederim kendimi.:31:
benim hayatım diyet ayol :9: hep hazır oldayım o yüzden şükürki fazla kilo aladan sürdürüuyorum hayatımı ..
püsküütle yarışa girdik 1 aralıga ve sanırım ondan sonrası içinde tekrar idaaya giricez ve ben tekrar 5li rakamları görmek istiyorum 65 te gezinirdim hep. 2 aşagı 1 yukarı .

2 senemi:37: gerçekdenmi :9:

kaç kilosun ve ne yapıyorsun takılsana montiye iyi kilo verdiyordu sana monti:34:

safişim topigi ben açtım o yüzden bırakıp gidemem ..1 kişi bile olsa monti yapan ona karşı sorumlu hissederim kendimi.:31:
benim hayatım diyet ayol :9: hep hazır oldayım o yüzden şükürki fazla kilo aladan sürdürüuyorum hayatımı ..
püsküütle yarışa girdik 1 aralıga ve sanırım ondan sonrası içinde tekrar idaaya giricez ve ben tekrar 5li rakamları görmek istiyorum 65 te gezinirdim hep. 2 aşagı 1 yukarı .

2 senemi:37: gerçekdenmi :9:

kaç kilosun ve ne yapıyorsun takılsana montiye iyi kilo verdiyordu sana monti:34:

Bilirim sorumluluklarını cicim az iyiliğini görmedim :D
kaç kilodasın da beşli rakam görmek istiyorsun sen ???

valla 2 sene olmuş ablam ama dün gibi yaşlanıyoz beeaa :27:

Ben 65'i gördüm yine :D başladığım noktaya geldim yani valla 2 senede az bile gelmişim aslında :D
Zaten monti yapıyorum ablam ben 3 gündür sıfır karbondidratla yola devam metobolizmaya şok etkisi yaratmam gerek :D

Bilirim sorumluluklarını cicim az iyiliğini görmedim :D
kaç kilodasın da beşli rakam görmek istiyorsun sen ???

valla 2 sene olmuş ablam ama dün gibi yaşlanıyoz beeaa :27:

Ben 65'i gördüm yine :D başladığım noktaya geldim yani valla 2 senede az bile gelmişim aslında :D
Zaten monti yapıyorum ablam ben 3 gündür sıfır karbondidratla yola devam metobolizmaya şok etkisi yaratmam gerek :D

safiş karbonu kesme okadar ekmekgi ye sabahları ...
monti yapıyorsan beklerim bak hergün mönünü eski günlerdeki gibi. monti yapan baya çogaldı haftalık liste bile yapabilirim cumaları kilo bildirirseniz ..:16:

kilom içinde cumayı bekle süprüzz.. 67 başladım 1. ayı geçti ..hedefim 1 aralıga 62 olmak :27::ssz:

safiş karbonu kesme okadar ekmekgi ye sabahları ...
monti yapıyorsan beklerim bak hergün mönünü eski günlerdeki gibi. monti yapan baya çogaldı haftalık liste bile yapabilirim cumaları kilo bildirirseniz ..:16:

kilom içinde cumayı bekle süprüzz.. 67 başladım 1. ayı geçti ..hedefim 1 aralıga 62 olmak :27::ssz:

sabahları yiyecek ekmeğim yok t.b. ekmeği bulamadım ablam yaaaa kaç market gezdim pazar akşamı yok anam yok carrefour migros kim hiç birinde yok bende kafaya koydum madem yumurta ne güne duruyor dedim başladım :D muhtemelen ilk haftam karbonhidratsız geçecek çünkü
1- ekmek yok
2-yemeklerimi hafta başı yaptım sebze ve et hep :D

önümüzdeki haftalarda yavaş yavaş dahil edeceğim ekmeği zaten sürekli yumurta yiyememk öğğhh gelir :D

valla ben her gün yazarım menülerimi ablam seve seve belki yeni gelenler varsa onlarada yol göstermiş oluruz günlük öğünlerde :D

kilo çizelgesi yapabilirsen sevinirim valla çünkü listede adımı görünce daha çok gaza geliyorum ben :27:

67 ile başladın ve üzerinden 1 ay geçti ve sen tartılmadın öylemi :52: :52: :52:

eğer montiyi kaçamaksız yapıyor ve sporuda ekliyorsan bence rahat 62 görürsün ablam :D

ben hemen bu günkü menümü yazayım size :

kahvaltı 07.15
light peynir ve çarliston ile yapılmış omlet
Domates salata birer tane
bir kupa ıhlamur

Öğle 12.10
bir tabak ev yapımı (kendim yaptım) ıspanak
koca bir kase yoğurt
bol yeşillikli salata ve bir kaç çatal z.yağlı t.fasulye

(Yemeklerimi kendim yapıp evden getiriyorum)

Akşam 18-19 arası
haşlama tavuk parçaları
marullu bol limonlu slaata ve ayraaaaaannn vazgeçilmezim :1: :1:

Dipnot: şuan için spora başlamadım diyet+spor bana ağır geliyor diyete alıştıktan sonra bir kaç hafta içinde sporada start vereceğim :D

tünaydınlar efenim...

Aebenim aplam bu sefer acaip hırslısın valla,sen bu hırsla ellili kiloları bile görürsün aplam..
Banum sende takıl aebenime...soğuk sıcak bahane etme yap şu pilatesini...mutfakta yap yinede yap yani...yapçam diyene engel yok..ben bu sabahta yaptım.esnemeydi gerçi ama yaptım yinede..hemde regl olmama rağmen..artık oğlumda alıştı ,eskisi gbi rahatsız etmiyor.hatta bu sabah diğer lastikle oda oturdu yanıma.biraz yaptı ,zormuş anne ben sadece üfff üfff yapayım koltukta yatarken dedi kalktı yattı koltuğa...birde oğlumun okulunda cuma günleri beden eğitimi dersi var,jimnastik salonları var.anne sen bi gün gelip bizim okula pilates yaptırsana,ama gelirken oje sürme ,yakışıklı olma tamammı anne dedi sıpam..:8: Neyin nesiyse kıskanma dürtüsü fazla oğllumun.her sabah beni süzüp süzüp anne çok yakışıklı olmuşsun yine,saçlarını böyle yapma,bunu neden giydin,makyaj yapma vs...
Oğlum sana noluyo yaa deyincede ,kıskanırım ben seni diyor haydut...babasıda hiç öyle bii tip değil,nerden öğrendi bilmem...

Ocd'im oğluşuna geçmiş olsun cnm...

Nazlım bende çok fazla kilo vermiştim ilk 3 aylık dönemde...tansiyonum 5-7 ayağa kalkmadan yattım 2 hafta..ve eşim işten gelir gelmez duşa girerdi yattığım odaya uğramadan..yinede tüp-tavuk kümesi kokuyorsun nolur yaklaşma derdim.eşim ne tüpçü,nede tavuk çfliğinde çalışıyor halbuki...
Sabahları traş olur traş köpüğü kokusundan bile çıkartırdım...hamileliğimde odada pıslayan kokulardan öyle bir tiksinmişimki şimdi bile tahammülüm yok kokusuna..kaldırdım attım evdekini..
Toplamda 8,5 kg falan alarak bitirdim gebeliğimi.ve 3500 gr doğdu oğlum..
Bende o dönem balık yağını akıl edip içmedim.ama ölçümlerimde hep tüm depolarım doluydu fazlasıyla..çünki hafta 2 kg semizotu yiyiyordum.her sabah koca bir salata tabağı semizotu salatası yapıyordum soğansız(domates,biber,salata,peynir,zeytin,z.yağıyla)
sadece sabahları 1 dl.tam buğday ekmeği yedim başkada ekmek yemedim.ama bakliyatlarımı(buda ekmek gurubu aslında),booooolca sebzelerimi,meyvelerimi,kuru meyvelerim ve kavrulmamış kuruyemişlerimi,yoğurdumu,peynirimi,her sabah yumurtamı yedim.haftada 2 kerede mutlaka balık-salata..(3.aydan sonra-bulantılar geçince)

böyle beslendim.ve her sabah 7 km yürüdüm.ağırlaşmadığım içinde tempolu yürüyebildim.ama nefes nefese kalmamak çok önemli...

Balık yağı hapı dr.sorarak kullanabilirsin .kilo aldırmaz ..aklıma bunlar geldi şimdilik..:26:

güzel bilgiler için çok sağol zilim bende yürüyeceğim ama şu miğde bulantıları bir hafiflese

sabahları yiyecek ekmeğim yok t.b. Ekmeği bulamadım ablam yaaaa kaç market gezdim pazar akşamı yok anam yok carrefour migros kim hiç birinde yok bende kafaya koydum madem yumurta ne güne duruyor dedim başladım :d muhtemelen ilk haftam karbonhidratsız geçecek çünkü
1- ekmek yok
2-yemeklerimi hafta başı yaptım sebze ve et hep :d

önümüzdeki haftalarda yavaş yavaş dahil edeceğim ekmeği zaten sürekli yumurta yiyememk öğğhh gelir :d

valla ben her gün yazarım menülerimi ablam seve seve belki yeni gelenler varsa onlarada yol göstermiş oluruz günlük öğünlerde :d

kilo çizelgesi yapabilirsen sevinirim valla çünkü listede adımı görünce daha çok gaza geliyorum ben :27:

67 ile başladın ve üzerinden 1 ay geçti ve sen tartılmadın öylemi :52: :52: :52:

Eğer montiyi kaçamaksız yapıyor ve sporuda ekliyorsan bence rahat 62 görürsün ablam :d

ben hemen bu günkü menümü yazayım size :

Kahvaltı 07.15
light peynir ve çarliston ile yapılmış omlet
domates salata birer tane
bir kupa ıhlamur

öğle 12.10
bir tabak ev yapımı (kendim yaptım) ıspanak
koca bir kase yoğurt
bol yeşillikli salata ve bir kaç çatal z.yağlı t.fasulye

(yemeklerimi kendim yapıp evden getiriyorum)

akşam 18-19 arası
haşlama tavuk parçaları
marullu bol limonlu slaata ve ayraaaaaannn vazgeçilmezim :1: :1:

Dipnot: şuan için spora başlamadım diyet+spor bana ağır geliyor diyete alıştıktan sonra bir kaç hafta içinde sporada start vereceğim :d

hoşgeldin safişçiğim . Diyete start verilmiş ben diyet yapmasamda her zaman gelip okuyorum burayı

Back
X