- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
iyi akşamlar hatunlar ....
peynride genelde keçi ve koyun peyniri yiyorum .. alkali diyet vardıya ordan kopyalar çekiyorum karbonatlı suyuda içiyorum hala . ben inanıyorum bğünye temzilenince asitden kilo vermek daha kolay 
sende fazla uzattın hadi artık başla
sanırım henüz tam kilo vermek istemiyorsun 
yok refim kilonu burdanda yazarsın cumaları eskisi gibi.. cefeyede gelebilirsin orasıda püsküütümle yarış yaptıgmız yer diger takımdan kıslarda var herkese açık .. bizim yarışın sonlanmasına az kaldı 10 gün kadar..... 1 aralıga hedef koymuştuık 1.5. ay önce .. o tarihe gelelim tekrar hedef belirliyecez ..Bende varım iddeaya o halde :))) ama pazartesi başlayalım diyorum cuma sabah mı tartılıyorsunuz ne zaman sen söyle bende yazdığınız kilolara bakayım hangi linkten bakılıyorsa cafe light tan bakabilirim oraysa bende bu hafta kilo bildireyim bende başlayayımmmmmmmm yardımmmmmm![]()
evet banum bu hafta monti yapıyorum .ama akşam aç yatmalı birazgünaydınnnnnn
nazcımmm miden mi bulanıyorr umarımm geçer kısa zamanda kendinede begenide iyi bak cnmm
bende ilk aylarda kilo vermiştimmmm sonra fazlasıyla aldım aman lohusalıktaa dikkat ett ssüt olsun diye yeme herşeyi
abenn ablammm
salmakkk ne kelimeee sabah diyete başlıyorum akşam bırakıyorummm
platesede başlıycamda benim salon tarafı soguk oluyor bit kadar odada tv bebeler izin vermiyor geçen denedimm
biri üstümd ebiri bacagımdaaa , lastikte almam lazım bulamıyorummm
bu hafta pc ile oyalayıp başlamam lazımmm. ama en azından leisle ve diyet yapabilirim oda yok
göbegim yayık gibi oldu valla eskiden serttii, daha formdaydım
abla sen montiye mi başladın? eger öle ise yaglı peynirmi yiyorsun?

sende fazla uzattın hadi artık başla

diyete tam uymadıgından şekerden kaynakli olmasın öznurum bu sürekli uyku hali , malum senin şeker dengen önemli saglıgın için .. alkali beslenmeyi incelidinmi hiç ?selam,
diyet yapmıyorum ama kiloda almıyorum.abartmadan yiyorum.pilatese donemedim henüz.oglum hasta bende bişiler var alerjık galıba anlamadım gitti.pek bi yatsam uyusam modundayım.he hamile falanda değilim en son boyle bas donmesi uyuma isteği yasadıgımda hamileydim.ama bendede alışkanlık olmus montı kahvaltısı yapıyorum :))) bu aralar balda yiyorum bunyem kuvvetlensın diye o da bi lokma ekmege tereyağ bal suruyorum o ka yani.
Nazcıgım bi turlu demek nasıp olmadı..Evladın Rabbime kul , vatana millete ailesine hayırlı olsun inşallah.Sağlıcakla kucagına al :)
Banum bacım de hayde basla sende.Sinerji yaratalım olmaz mı :)