slm herkese...
bacacıklarım sızlıyor walla,sabahın 6'sından bu yana (tam 10 saat olmuş)ayaktaydım ve birde regl olunca belim koptu...
birde üstüne kaynaştırma eğitiminde öğrencim geldi sınıfıma.psikolojik olarak çöktüm resmen.zor bir doğum sonucu (çok azda olsa )zihninde engeli olan dünya tatlısı bir kızcağız geldi .öğlene kadar annem gelsin diye ağladı,sınıfı bi araya zor topladım.diğer çocuklarımda korktu,tedirgin oldu.haftada 3 gün gelecek sınıfıma,2 günde özel eğitime gidiyormuş zaten.ama en içimi yakan şey annesinin doğumda ölmüş olmasıydı.öretmenim nolur annemi ara gelsin diye en sonunda beni ağlattı yani.dışarı zor attım kendimi..babannesine,halasına anne diyormuş.öğlen babannesi almaya geldiğinde baktım kadın perişan oluyor torunuyla.birde çocuğun biraz vur eli var..kara kara düşünmeye başladım.diğer veliler bu durumu nasıl karşılıycak diye..tek bu kızı tutsam diğerleri alınacak,tutmasam vuracak yine şikayet edecekler

birde nasıl enstrumanımı çalayım hem onu tutup...offff...stajerleri ona tahsis edicem artık mecbur..
yarında okulda öğretmenler günü etkinliği yapılacak,okul aile birliği üyeleri tarafından bu saate kadar yine okuldaym..
cumada sabahtan m.eğt.'de toplantım var,eve uğrayamıyorum ,işlerim acaip birikiyor böyle olunca...
aebenim aplam hafta sonlarıda erken kalkıyorsan kaçırma derim pilatesi..bende alıştım erken uyanmaya,istesemde geç saate kadar uyuyamıyorum.eşimle oğlumda geç uyanıyor ,bende o arada yapıveriyorum pilatesimi..bitirince sanki saunadan çıkmış gibi oluyor zaten insan...
banuşum sende müsaitsen hafta sonuyla başla en önce..eşin evdeyken çocuklarla ilgilenir uyanırlarsa..
öznurcum sen temelli montiye dön cnm iyisimi, şeker dengen hiç şaşmaz montiyle...:13:
kızlar birde bişey sorucam..bu hıghlight'lar(aydınlatıcı) hakkında tavsiyeniz varmı?marka ve açık ten için uygun renk?
akşam olmuş öğle yemeği yemedim daha kalkıp yiyeyim bari...