Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın hatunlar :16:
hava ne soguk bugün bırr. kahvaltı ,pilates arası burdayım biliyorsunuz .:9:
bakim mesajlarınıza .

ZİLİMMMM

heptee sana denk geliyor bu vakalarr cancagazımm yaaa:43::43::43::43::43:
üzülmemek eldemiii insanın içi acır tabikiii, :((
kolay gelsinn bu aradaaa

cnm benim platesten önce şu istahıımı kontrol altına almam lazım sanırım bana iştah patlaması yapan dogum kontrol hapı
yiyip yiyipp doymuyorum yok böyle bişiy sürekl ekmek yemek istiyorum tatlı çekiyor cnm ve öznur gibi dengem bozuldu uyku halsizllikk yorgunluk herşey var anlıycagın:(
kürtajtan beri hap kullanıyorummm ama bırakıcam bu ayy yoksa 90 u bulmam zor olmayacakk:47::47::47::47::47::47:

birde çok baş agrısı yaptı bende ilaçç 1 aydır hiç geçmiyor baş agrım:50::50::50:
bu halim çok mutsuz ediyor beni ama göbegim ,midem büyüdü çok morslim bozuk eskisi gibi gezmek bile istemiyorumm
akşam avm ye zorla gittimmm:26::26::26:

ögretmenler gününde kutlu olsun cnmmm:16::16::16::16::16::16::16:

banum dg kn. hapları kilo yapabiliyor canım her bünyede farklılık göstersede .. ben 3 bebe arasında 10 sene kullandım :53: 4 senedirde sp. kullanıyıorum çok memnunum hem saglık açısından hemde başka yönlerden keşke daha evvel taktırsaymışsım :4:

:)) ohhh bütün akşam doya doya pirinç pilavı yedim üstünede pasta hazırım diyete.normalde böyle yemem pastaydı pilavdı ama en azından 1 ay yemeyeceğim ya nefsim körlensin dedim.
yarın son bi anaokulu gezeceğim oğluma ve artık haftasonu karar verip aralık ayının başında oyun grubuna başlatacağız inşallah.:)) öyle yarım gün tam gün veremiyorum bahanemde hazır ben çalışmıyorum ne gerek var diyorum halbuki pimpiriğimden yani :)) yarım günde rahatlikla gider.bi başlasında alışırSAM :) değiştiririz saatlerini.
zilim dediğini anlamadım ben canım o ne ki?
aebenim benim istikararım için dua et bacım :)
eski arkadaşlar gelmiş vallahi kim kimmiş pastacı kim hamile kim ben karıştım :)) hoşgeldiniz kızlar.
banu de hayde de hayde gel eşlik et bana nutfen
öznur dimek doya doya yedin pilavı pastayı :9: afiyet olsun . demek 1 ay karalısın bak sözüde aldım kurtulamassın elimden :34::9:
ogluş içinde hayırlısı . sende biraz rahat etmiş olursun :emir_bebek:

evet ya banum öznrumla killarınız çok yakın . ciddi ciddi neden yarışmıyorsunuz????????????? hedef koyup mesela yılbaşınna ikinizde 62 .63 kilo olun .yapılmıycam bişi deyil yeterki isteyin :34:

Son düzenleme:
Bugün menümü karışık yazmış oldum ama neyse...

Aebencim beğendiğine sevindim menümü ama aklıma biraz takılanlar var mesela öğle yemeğinde işyerindeki köftede ekmek varmıydı 1 kepçede olsa yediğim sebze çorbasında un varf mıydı sabahtan beri bunu düşünüyorum kafayı yiycem...

Akşam menüm : 6 adet köfte, salata ve yoğurt ( misafirlikteydim sanırım köftede azda olsa ekmek vardı :( Bu arada öğle ile akşam arasında 1 armut ve 2 erik yedim...
refim işde mecbursun yemege . şimdilik böyle idare et evde sıkı yap montini işdede en uygunu seç . sıkıntı yaratmayalım şimdi :34:
öylede gider kilolar merak etme .
sen gece bişi yememeye çalış
haydi rasgele öznurcumm, hayırlı olsun oglunun okulu şimdiidennnn

merhaba referans seni tanımıyorum ama aben abladan çok duydum isminii yani nikini:1::1:
yapılan çorbaların içinde un vardır diye düşünüyorumm azda olsa kıvam verilebilmesi içinnn

insanlar konuşa konuşa, kaynana kaynaşa banum biz ev sahibiyiz hoşgeldin demek bize düşer :34::16:

benimde 5 ay filan oldu abla işte kürtaj sonrası hemen başladım kanama için çok beklemeyimm diye verdi dr
ondan sonrada bi denk gelip sp taktıramadım ya kimse olmadı çocuklara bakacak yada benn gidemedim vs
gözümde korktugu için elim mahkum aldım hapıı amaa iştah patlaması yaptı diyet boyunca bu kadarr
gözüm döndügünü hatırlamıyorum..
7 günüm kaldı bitsinnn bir dha almıycamm

sp ilede hamile kalanlar var birde sende karın şişligi filan yaptımı abla

Günaydın kıslarrr ,
Başladım hayırlısı ile rabbim utandırmasın.
Sp. meselesine gelince kızlar yaşadığımı belki hatırlarsınız sp. krtj olmuştum ipi koptuğu için.e haliyle ben tavsiye edemiyorum :)
Banum sağol canım hayırlısı olur oğlum için inşallah.
Aebenim herhalde 1 aya kadar olurum 62 kg bi aksilik olmazsa.Haşimoto tiroidinden dolayı gümbür gümbür kilo vermek zor olur benim için olsun denemedik demeyelim değil mi :)&2 kg yeter zaten en önemlisi hipoglisemi durumum düzelir.

Aebenim yedim pastaları yalan yok.Normalde yemem de işte :) bizim burada bi pastane var adamlar pasta değil sanat eseri yapıyor resmen :)) bi çikolatalı kestaneleri var millet akşama gitse bulamıyor o kadar revaçda.

Günaydın kıslarrr ,
Sp. meselesine gelince kızlar yaşadığımı belki hatırlarsınız sp. krtj olmuştum ipi koptuğu için.e haliyle ben tavsiye edemiyorum :)
Aebenim herhalde 1 aya kadar olurum 62 kg bi aksilik olmazsa.Haşimoto tiroidinden dolayı gümbür gümbür kilo vermek zor olur benim için olsun denemedik demeyelim değil mi :)&2 kg yeter zaten en önemlisi hipoglisemi durumum düzelir.

montiye mi başladın öznurcummm
hayırlı olsunnnn

aben abla bişiy sorucam şimdi bimde tb ekmegi varya
onun içinde şeker vardı eskiden o şekeri almışlar yok artık ama üzerinde %60 tb unu yazıyor yani geriye kalan
%40 beyaz un oluyor sanırım
tb ekmegi olarak alıp yiyebilirmiyiz bunuu

Günaydın Güzellleeeeeeeeeerrrrrrrrr

safiş o elifff. bu kocişinin mavi gülü eski takım kaptanın .:4::4::4::4:

yaaa evet abla sen yazınca hatırladım çok pardon yaaaa
Melek ti niki dimi elifin evet o pastacıydı eşim bebeğe sıcak bakmıyordu hatta en son da hamile diye duydum
Ne oldu peki geliyor mu buraya? Hamileliği bittimi? Doğum yaptımı.

pastacımı:53::53:hamilemii:53::53:

:1::1::1:

Neslihan bacım eski kaptanım çok parcon cicim yaa bu kadar zaman girince araya maalesef yanıldım....
Kız ben seni hatırladım sen çorum da oturuyordun demiiiiiiiiiii :D
hatta daha yeni evlenmiştin ben diyet yaparken :D
Hatta ben sana bir paket göndermiştim (:26 :26: )

Kız sen bebek yapmıyormusun? Yaptınmı yoksa....

cnm benim platesten önce şu istahıımı kontrol altına almam lazım sanırım bana iştah patlaması yapan dogum kontrol hapı
yiyip yiyipp doymuyorum yok böyle bişiy sürekl ekmek yemek istiyorum tatlı çekiyor cnm ve öznur gibi dengem bozuldu uyku halsizllikk yorgunluk herşey var anlıycagın:(
kürtajtan beri hap kullanıyorummm ama bırakıcam bu ayy yoksa 90 u bulmam zor olmayacakk:47::47::47::47::47::47:

birde çok baş agrısı yaptı bende ilaçç 1 aydır hiç geçmiyor baş agrım:50::50::50:
bu halim çok mutsuz ediyor beni ama göbegim ,midem büyüdü çok morslim bozuk eskisi gibi gezmek bile istemiyorumm
akşam avm ye zorla gittimmm:26::26::26:

Masummm merhaba tatlım
yazdıklarını okuyunca şaşırdım kürtaj olmuşsun çok geçmiş olsun
İkizlerin nasıl herşey yolundamı keyifler yerindemi?

eski arkadaşlar gelmiş vallahi kim kimmiş pastacı kim hamile kim ben karıştım :)) hoşgeldiniz kızlar.

Hoş bulduk tatlım ben eski monticilerden namıdeğer Safinaz :1: :1:

hamile olan aynı zamanda pastacı olan kişi canım :D
Sadece ben nikleri karıştırdım o kaaaa :37:

Kahvaltı 07.30
2 tane haşlanmış yumurta
birer domates - salata
bir iki çatal beyaz peynir ve bir kupa ıhlamur

Öğle 12.30
taze fasulye yemeği
yoğurt ve salata

Akşam 17-18 Arası
ıspanak yemeği
yoğurt - salata ve bir paçra ızgara tavuk

Gün boyu su ve bitki çayı kaçınılmaz :1:

Kahvaltı 07.30
2 tane haşlanmış yumurta
birer domates - salata
bir iki çatal beyaz peynir ve bir kupa ıhlamur

Öğle 12.30
taze fasulye yemeği
yoğurt ve salata

Akşam 17-18 Arası
ıspanak yemeği
yoğurt - salata ve bir paçra ızgara tavuk

Gün boyu su ve bitki çayı kaçınılmaz :1:
süper mönü:nazar:

Melek ti niki dimi elifin evet o pastacıydı eşim bebeğe sıcak bakmıyordu hatta en son da hamile diye duydum

Neslihan bacım eski kaptanım çok parcon cicim yaa bu kadar zaman girince araya maalesef yanıldım....

Masummm merhaba tatlım

evett cnm ben sgustos 15 te kürtaj oldum yani isteyrek bir kürtaj dedgildi tabi
hamile kalmışımm korunurken ama bebegin kalbi durdu önce bebek görünmedi
sonrada kalbi durduuu :( tıpta bi açıklamasıda yok bunun neden durduguna dairr
çok içimde kaldıı amaaa allah izin verirseeee ilerde bi tane kızım olsun istiyorum allah gönlümü biliyorrr
ama ikizler büyüyüp kendini kurtarınca
ikizler büyüdü 5. yaşa girdiler bende iş arıyorum iş bulunca onları kreşe vericemm.

senin kızında büyümüşürr zaman hızla geçiyorrr..:6::6::6::6::6::6:

pilates biti geldim pc açık kalmış ..
mesajlara cevap yazıp kaçayım öyleden sonra sohbetim var.

benimde 5 ay filan oldu abla işte kürtaj sonrası hemen başladım kanama için çok beklemeyimm diye verdi dr
ondan sonrada bi denk gelip sp taktıramadım ya kimse olmadı çocuklara bakacak yada benn gidemedim vs
gözümde korktugu için elim mahkum aldım hapıı amaa iştah patlaması yaptı diyet boyunca bu kadarr
gözüm döndügünü hatırlamıyorum..
7 günüm kaldı bitsinnn bir dha almıycamm

sp ilede hamile kalanlar var birde sende karın şişligi filan yaptımı abla
benim tek şikayetim daha evel olmayan regl oluken ilk günlerindeki kasık agrım başka bir şikayetim yok alaha şükür . bide bazan reglden birkaç gün sonra kanama deyilde renk degişik bişiler oluytor onunca bi dr gidicem aslında ama işde :ssz:
hapdan çok çok rahatım . birde burda tam yazamıycam bir yönden sp den hapdan oldugundan daha memnunum :34:
Günaydın kıslarrr ,
öznurum biliyorum canım yaşadıklarını ama bu tür şeyler istisna buda sana denk gelmiş :37:

inşallah 1 aya kalmadan olursun 62 öznurum . saglık daha önemli tabi
Aebenim yedim pastaları yalan yok.Normalde yemem de işte :) bizim burada bi pastane var adamlar pasta değil sanat eseri yapıyor resmen :)) bi çikolatalı kestaneleri var millet akşama gitse bulamıyor o kadar revaçda.

:56::56:. afiyet olsun

pilates biti geldim pc açık kalmış ..
mesajlara cevap yazıp kaçayım öyleden sonra sohbetim var.

benim tek şikayetim daha evel olmayan regl oluken ilk günlerindeki kasık agrım başka bir şikayetim yok alaha şükür . bide bazan reglden birkaç gün sonra kanama deyilde renk degişik bişiler oluytor onunca bi dr gidicem aslında ama işde :ssz:
hapdan çok çok rahatım . birde burda tam yazamıycam bir yönden sp den hapdan oldugundan daha memnunum :34:

öznurum biliyorum canım yaşadıklarını ama bu tür şeyler istisna buda sana denk gelmiş :37:

inşallah 1 aya kalmadan olursun 62 öznurum . saglık daha önemli tabi

:56::56:. afiyet olsun

benimden haptan şikayetimm çok ablaa baş agrısı, mide bulantısı, gözlerimi bile etkiledii
sonra birde regli kıs sürmesi vs vs o sebepten bırakıcam

aben abla bişiy sorucam şimdi bimde tb ekmegi varya
onun içinde şeker vardı eskiden o şekeri almışlar yok artık ama üzerinde %60 tb unu yazıyor yani geriye kalan
%40 beyaz un oluyor sanırım
tb ekmegi olarak alıp yiyebilirmiyiz bunuu
banum bim'de bir ekmek var ımmm tam montilik . paketli deyil günlük geliyor . küçük çok sertbir ekmek tb ekmegi onu al :31:
boldugun zaman 2.3. al ,at buzluga . dilimle ye baya sert doygun bir ekmek

Masummm merhaba tatlım

bak şimdi nasıl ahtırlamışsın monti yapınca hafizanda acıldı .:9:

safişim elifin nur topu gibi bir ogluşu oldu ..
geçenler topik açtı dur sana getireyim .http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/571626-ozlestik-toplastik-yeniden-9.html
onun nicide degişti (ben else)

bana müsade bir sürü iş var.:6:

evett cnm ben sgustos 15 te kürtaj oldum yani isteyrek bir kürtaj dedgildi tabi
hamile kalmışımm korunurken ama bebegin kalbi durdu önce bebek görünmedi
sonrada kalbi durduuu :( tıpta bi açıklamasıda yok bunun neden durduguna dairr
çok içimde kaldıı amaaa allah izin verirseeee ilerde bi tane kızım olsun istiyorum allah gönlümü biliyorrr
ama ikizler büyüyüp kendini kurtarınca
ikizler büyüdü 5. yaşa girdiler bende iş arıyorum iş bulunca onları kreşe vericemm.

senin kızında büyümüşürr zaman hızla geçiyorrr..:6::6::6::6::6::6:

uuufff çok kötü olmuş yaa allah kolaylık versin çok geçmiş olsun demek kısmette yokmuş
pardon ama ne ile korunurken hamile kaldın haplamı?

valla kızları olanlar bilir canım kız evlat bambaşka bir şey Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah.

Senin ikizler maşallah baya büyümüş 5 yaşında olduklarına göre devlet ana okuluna gitmeleri gerkmiyor mu?

benim kız kocaman oldu valla bana çen çen laf yetiştiriyor kıyafetlerini kendisi seçiyor her sabah kreşe giderken elinde rujla gidiyor :1: gerisini sen düşün

günaydın montici güzeller:3::3:

safişimmmm nihayet bacımmm:1::1:şu paket kısmına kadar herşey doğru canım:34:

evleneli 2 sene bitti bile,valla bi ara çocuk istedik hatta 3-4 ay denedik ama tutturamadık,tabi bu arada kilolar aldı başını gitti,
bende önce kiloları verip öyle hamile kalayım diye biraz daha erteledim,bakalım hayırlısı:emir_bebek::emir_bebek:

senin kuzucuğun nasıl canım,büyümüştür,iyice bal olmuştur şimdi o:16::16:

banum bim'de bir ekmek var ımmm tam montilik . paketli deyil günlük geliyor . küçük çok sertbir ekmek tb ekmegi onu al :31:
boldugun zaman 2.3. al ,at buzluga . dilimle ye baya sert doygun bir ekmek

bak şimdi nasıl ahtırlamışsın monti yapınca hafizanda acıldı .:9:

safişim elifin nur topu gibi bir ogluşu oldu ..
geçenler topik açtı dur sana getireyim .http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/571626-ozlestik-toplastik-yeniden-9.html
onun nicide degişti (ben else)

bana müsade bir sürü iş var.:6:

heeee montiye dönünce geriye döndü hafızada herşey geri geldi :1:

elif doğum yaptı demek süüpppeeerrrr çok sevindim ilk fırsatta onun topiğede girip bakıcam ablam sağolasın :16:

bu arada neden kızlar hep nick değiştirdi ya hayırdır? kk da bir sorunmu oldu

yok safiş hapla degil eşim korunuyorduu ..
kaçak oldu desem yerdiir yanii tamd ayumurtalama gününd eşedincee hamile kalıvermişim işte
kısmette olmadııı:(
benim eşim kız bebek hastası ya ikizlerden biri kız olsun çok istedik ama kısmet degilmiş
3. nün de bir garantisi yok kız olacak diye allah gönlümü biliyotr tabi kız olsun isterimm...

devlet anaokulları alıyor ama yarım gün birde kreş gibi dgeil malesef ilgi alaka benim kiler 4 yeni bitridigi için ezilir dedi hocalar bende gönderemedim
işe girip kreşe vericemm kreş parası için çalışıcam belki ama olsun hem onlar hemde ben sosyalleşmiş olucam..

hayırlısı bakalım

Back
X