- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798
slm hepinize...
topik kalabalıklaşmış..yeni gelen herkes hoş gelmiş sefalar getirmiş..(ref,safinaz ve t-n.)diyet modunuz,ve gazınız bol olsun..tam gaz devam etmek için bol sabır ve dirayet diliyorum hepinize...
montiyi tam uygulayıp akabinde hiç kilo almayan sanırım bir tek ben varım..gerçi bu aralar yemek yiyecek vakit bulamıyorum orası ayrı :)
banum hiç sorma cnm,oğlumun sınıfındada benzer durumda olan bir kız var,ben odan etkilenirken şimdi kendi sınıfımdada aynı durumu yaşıyorum malesef cnm..bu gğnde tüm gün annem gelsin,beni nolur anneme götür öğretmenim diye ağladı.içim dayanmıyor,sinirlerim harap oldu 2 günde bile..sadece 3 gün gelecek sınıfıma ama 3 saate zor dayandım bu gün.sınıfın kapısını kilitlemek zorunda kaldım,hep kapıyı açmaya çalıştığı için...diğer çocuklarımda baka kaldılar,şaşkınlıktan...ve bir çocuğun yanağını çimdirdi(
okulun pedagog'u var zaten artık babannesine söyledim bu gün çıkışta.kadında yaşlı brde onunlamı uğraşalım kızım dediama yapacak bişey yok,çocukta zaten problem var başka doktorlara gidiyorlar bunada gelsinler.hazır okulun içinde...
safinaz ben hala tek çocukluyum ve sanırım 2. çocuğu yapamıycam.ne baktıracak bir yakınım var aynı şehirde oturduğum,nede kimseye güvenim...oğlumu bile bu sene mecbur kalmasaydımm kreşe vermiycektim.
öznurum kreşe(yada oyun gurubuna) göndereceksen hafta birkaç seferle,her günün arasında hiç fark yok cnm.hastalığı bir saatte bile kapıyorlar.biz 2 ayda 5 kez antibiotik kullanmak zorunda kaldık.hiç hasta olmayan oğlum hastalıklarla tanıştı kreş başlayınca..toplulukta illa bir çocukta hastalık oluyor ve bunlar küçk oldukları için bağışıklık sistemleri çabuk etkilenyor sınıfın yarısı hep hasta zaten...
aebenim aplam listeyi yap bar senherkes bu kadar gaza gelmiş ve motive olmuşken..yılbaşını hedef alın ilk etap için...ve startı verin....
![]()
zilimmmm
nasılsın cnmm yogunluktan az ugruyosun sayfaya bugünlerdee,
2. çocugu sen düşünsende biraz gç düşün bencee cnm daha çok yıpranırsınn zatennn
Ah zilim sorma saat 22 30 kadsr yatirmadim burbu tikali zaten nefes alamiyor cocuk.tonimer siktim arti burun damlasi verdim aldim yatagina goturdum tam yarim saat uyumaya valisti cccuk o nefes alamadikca agizm dilim kurudu bogulavak gibi oldum basima agrilari soktum devaminda gozum agriuor bu saat oldu gecmedi usune birde stres aaayim diye battaniye ormeye basladim trt de filistinlilerle ilgi bi film brlgrsel daha dogrusu vardi onu izlerkende gerildim oldum bittim.ama hasta olavak diye sssyallesmesindende alikoyamamki.bu aralar ana olacagima tas olsaydim diye aklimdan cok geciruyorum.dun vurdu kendini koltuga done done damak dudak patladi.basin8 kac defa vurdu bugun saaah ben ona corap getirirken kassa hoz arasinda ne yaptiysa dizine bisey oldu yuruyemedi aksama kadar.ikinci cocuk zor da nasibinde onune grcilemiyor be canim.telefondan yazdim okuyabilenede askolsun
özznurum geçmiş olsun ama bence bunların hepsi pinpirik ve çoküstüne düşmekten oluyor inanki
bak ben 2 taneyi aynı anda büyüttüm yeri gedi kucagıma almadım , yeri geldi yerde agladılar zırladılar ama 5 yaşındalarr
bi günde şöle olmuştu diye anlatacak bir olayım yok allaha şükürr

1 tane çocugu olanları görrüyorum bazen abartıp üstüne okadar düşüyorlarkii çocuk bi düzene giremiyor
yakınımdada var bu gözlemledigim olaylarrr....
kreşee gidince hasta vs ollur o normal bende ona hazırlıyorum kedimi şimdiidenn..