Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ayy ne şanslısınn yaa cideen hafta 1 meyve yiyorsan iyi valla çabucak gider kilollar ben ççok severim meyveyi ama dikkatli yiyorum onuda

öglenn yemek hazırlamaya üşendim beyaz leblebi yiyorum şimdi bir bardakta süt içerimm bugünd eböle olsun napimm:26::26::26:

ayy ne şanslısınn yaa cideen hafta 1 meyve yiyorsan iyi valla çabucak gider kilollar ben ççok severim meyveyi ama dikkatli yiyorum onuda

öglenn yemek hazırlamaya üşendim beyaz leblebi yiyorum şimdi bir bardakta süt içerimm bugünd eböle olsun napimm:26::26::26:

kıızzz yapma böyle leblebi ile tıkama kendini kalk bir omlet yap evde ne varsa at içine yanınada doğra domates salata bir ayran ohh misss

leblebi ve süt ikilisi beni çok tıkıyor sade sütü tercih ederim ben şahsen....

Leblebi karbonhidrat ve bana ağır geliyor gibi :1:

Masummmcum ben persembeden beyana gerçekten montignac yapiyorum elimden geleni yspiyorummmm umarim kalıcı bir şekilde kilo veririm ve almam sendemi monti yspiyorsun?

kıızzz yapma böyle leblebi ile tıkama kendini kalk bir omlet yap evde ne varsa at içine yanınada doğra domates salata bir ayran ohh misss

leblebi ve süt ikilisi beni çok tıkıyor sade sütü tercih ederim ben şahsen....

Leblebi karbonhidrat ve bana ağır geliyor gibi :1:

çocuklar gripler sabah kadar nöbet tutuyorumburun açma nöbeti birde yemekle ugraşamadımm keyfim yoktu
azcık leblebi ve üzerine süt içtimm yetti,
evet leplebi kh ama arada bi kh yemek lazım ki ben 1 senedir onda o var bunda bu var diye fark ettimki hiç bişiy yemiyormuşum:26::26:
63 lükilollara indim hepsi geri geldii çünkü kh yemedigim için abartılmadıgı sürece ve zorda kalınca yenilebilir.

ama emin ol bende sevmiyorum böyle ögünleri güya ıspanaklı omletyapcaktım
yarın yaprım artık yada akşama:34::34::34::34:

Aeben abla meyveli yoğurt yenmiyordu dimi içinde şeker olduğu için :34::34::34::34::34::34:

cıkk cık yenmiyor safiş meyveli yogurt montide meyveyle süt ürünü birlikte yenmiyor aslında

Masummmcum ben persembeden beyana gerçekten montignac yapiyorum elimden geleni yspiyorummmm umarim kalıcı bir şekilde kilo veririm ve almam sendemi monti yspiyorsun?

reff ben monti yapmıyorum cnm ama ana hatları ile uygulamaya çalışıyorum
ama zamnında 12 kilo veridm montiyle ve hepside kalıcı oldu
bi yere veya dışarı çıkınca zor oluyor monti keşke yapabilsekte hep uygulasakk
:17::17::17::17::17:

bugünn halk ekmekten tb ekmei aldımm rahat dilimlenirr ve 3-4 dlm yenir sanırım çok küçük çünkü dilimleri
tadıda güzell

iyi akşamlar ksılar gelemedim kim demiş e3v hatunları evde durur diye :37:
az önce girdim mantıdan geldim . yardım amaçlı mantı yapıyoruz sizdede satayımmı :9:
hafta sonu dikat ettim desemde cıs yedigim oldu .hede dün geceya kadar dışardaydık . oglanın beybled turnuvası vardı :27: avmada yatacaktık nerderse . biz ordayız diye eşim görüşmelerini orda yapınca uzadıda uzadı . ayaklarımın altı agrıdı dün .. tabi sabah 1 sat yüryüş ve ardından plateside sayarsak umarım kaçamaklar telafi olmuştur :24:

bu hafta işi sıkı tutmak zorundeyım . gelsin aç geceler :24::24::24:

Sabah : 2 kayısı ( kahvaltıdan 15 dk önce)
biber, salatalık az peynir ve tam buğday ekmeği

Saat 12 gibi 1 avuç dut 3 kuru kayısı ve tuzlu fıstık biraz
Öğle yemeği sanırım biraz gecikecek çünkü halen işteyim :((
refim kuru meyvelede baya şeker var dut'uda bir süre yeme derim ... günün geri kalanında umarım meyve yememişsindir :)

Cumartesi menumun devami
Ogle :hicbirsey yoktu bana uygun annem de ton balık yedim.
Aksam: Balık, Salata,çeyrek dilim tam buğday ekmeği (tazeydi dayanamadım) Gece: Şam fıstık vekabak çekirdeği 1 er avuç kadar
:) HAFTA SONUNU KAZASIZ ATLATIRIZ İNŞALLAH KIZLAR ...
refim kuru yemişe bukadar saldırma bak kşlo vermeessin ablam dedi dersin :4: ne öyle avuç ,avuç :20:
ayrıca balıkla ekmek olmamışşşşşşş:4: sık dişini biraz dayanamadın ne oliii:23:

Günaydın Güzelleerrrr
Umarım herkese bol enerjili kaçamaksız güzel bir haftasonu geçirmiştir.

Ben haftasonu kaçamak yapmadım sıfır kaçamakla atlattım tatili :1:

Bu gün kü menüme gelince;

Kahvaltı 07.30

2 dilim tb ekmeği
domates salata 3-4 çatal beyaz peynir (Lıght)
2 ç.k. şekersiz çilek reçeli ve ıhlamur

Öğle 12.30
Bir tabak ıspanak yemeği (prinçsiz kıymasız)
bir tabak salata ve bol yoğurt

Akşam 17-18 Arası
İnegöl Köfte (Izgara)
Bol yeşillikli salata ve ayran....

Dipnot: Gün boyu bitki çayları arada en fazla 2 kupa şekersiz kahve.... Ve bol miktarda su....

Bende haberler böyle kızlar sizde ne var ne yok :6:
:46: safiş ben senin disiplinli yönünü çok takdir ediyorum biliyormusun .çok tutarlı bir hatunsun vesselam :34::nazar: kafaya koyunca önünde engel yok :46::46::46:

mönünde harika
günaydın şafişşş

benimd ehafta sonum iyi geçti kaçamaksız artık acıkma ataklarıda yaşamıyorum
şekerim düzene girdi sanırım.çok mutluyummmm:24::24::24::24::24::24:

şafişş sen neden meyve yemiyorsunn?
:nazar::46::46::46:harika haber banum :46: bak isteyince nasılda oluyor :38:

bugünn halk ekmekten tb ekmei aldımm rahat dilimlenirr ve 3-4 dlm yenir sanırım çok küçük çünkü dilimleri
tadıda güzell
bulmuşsun ekemgini banum :) evet küçük 3.4. dl yenir .
günaydın kızlar,
aebencim menülerimi yazmaya başlıyorum;
sabah sütlü yulaf ezmesi
öğlen:burda ne yemek çıkacak belli değil henüz ama mutlaka etli yemek çıkıyor. onu yiyecem. tabi ekmeksiz.
akşam: nohut+salata+yoğurt 1 dilim tam buğday ekmeği şeklinde olacak.
yalnız hafta sonu 2 yere misafirliğe gittim. kısır, kek, aşure bilumum abarttım. sonra dün gece tansiyon 16 oldu. akşam yemek yemeden limonlu su içip cupp yattım.
benim diyetimi hiç bozmamam lazım. yoksa vücut sapıtıyor:(
antim sendede hipo vardı dimi? o yüzden kilodan çok montiyi saglıgınız için yapın .

antim bir bilgiyi tazeleyim. montide baklagil haftada 3 ögün . kahvaltıdada 7 ögün ekmek vs . yani haftada 10 ögün karbon hakımız var aşagı yukarı . birde zaten hafta sonu yogun kaçamak yapmışsın . ondan sonraki günler sebze ve proya yüklen derim yani karbon ögünlerini dengeli ye üst üste yeme .:34:

refim bu uyarı sanada . karbon çok yerseniz kilo veriminiz az olur . sabah ekmek zatten yiyorsunuz diger ögünlerde sebze salata ve proya yüklenin
Aeben abla meyveli yoğurt yenmiyordu dimi içinde şeker olduğu için :25:
hazır meyveli yogutleridiyorsan safişim evet yemiyorduk eger akşam ögün yerine yiyeceksen. önce meyveni ye 15 dk sonrada yogurdunu . böyle olabilir

girmişken mönümüde yazayım ..
hafta sonum gündüz aç ,gece çok yemekle geçti. önümüzdeki 4 gün aç yatılacak efem .

sabah 1 dl ekmek . peynir . az omlet .
dom .sal .bib .mayd. 2 zeytin .

öyleyin
tavuk... yeşillik .turşu

akşam .
1 tr.hurması . 15 dk sonra 1 kase yogurt (tarçınlı )

yeşil çay . 7li çay .form çay .1 er kupa .

karbonatlu su 2 lt.

45 dk pilates . 20 dk yürüyüş .

yarın sohbet var sabahdan gelemessem büyük ihtimal oraya gitmişimdir .

hayırlı akşamlar :16:

Offff aben o halde bir kendimi durdurayim cunku baya abarttim bugun hen kuruyemis yedim hem aldante usulu kepekli spagetti bayada cok yedim menumu yazayim bari aebenn beni dovecek çok korkuyorum :(
Sabah:domates, biber, salatalık, peynir, tam bugday ekmeği

Öğle: pazi az etli, salata, yoğurt, turşu
Ara:elma
1 saat sonra 2 cig köfte bol yeşillik
Saat 6 da eve dönüş yolunda 1 elma daha :(
Aksam: salata, yogurt, kepekli spagetti aldants usulü
Gece yani az o ce aebencim yazdiklarini okjmadan az once biraz kabak Çekirdeği ve fıstık yedim

çocuklar gripler sabah kadar nöbet tutuyorumburun açma nöbeti birde yemekle ugraşamadımm keyfim yoktu
azcık leblebi ve üzerine süt içtimm yetti,
evet leplebi kh ama arada bi kh yemek lazım ki ben 1 senedir onda o var bunda bu var diye fark ettimki hiç bişiy yemiyormuşum:26::26:
63 lükilollara indim hepsi geri geldii çünkü kh yemedigim için abartılmadıgı sürece ve zorda kalınca yenilebilir.

ama emin ol bende sevmiyorum böyle ögünleri güya ıspanaklı omletyapcaktım
yarın yaprım artık yada akşama:34::34::34::34:

cıkk cık yenmiyor safiş meyveli yogurt montide meyveyle süt ürünü birlikte yenmiyor aslında

reff ben monti yapmıyorum cnm ama ana hatları ile uygulamaya çalışıyorum
ama zamnında 12 kilo veridm montiyle ve hepside kalıcı oldu
bi yere veya dışarı çıkınca zor oluyor monti keşke yapabilsekte hep uygulasakk
:17::17::17::17::17:

Geçmiş olsun canım yaaaa valla kışı severim ama sırf çocuklar hasta oluyor diye sevmez oldum.

ben karbonhidrat alıyorum zaten ama diyorum ya canım leblebi yemektense bir tabak nohut yemeği yemeyi tercih ederim sanırım kavrulduğu içinmi nedir çok tıkıyor beni

bu gün ıspanaklı omletli menüyü bekliyorum ona göre :23:

Hmmmm meyveli yoğurt yok demek :13:

tadıda güzell

Afiyet olsun....

:46: safiş ben senin disiplinli yönünü çok takdir ediyorum biliyormusun .çok tutarlı bir hatunsun vesselam :34::nazar: kafaya koyunca önünde engel yok :46::46::46:

mönünde harika

Teşekkür ederim ablacımmmmm :16: :16: :16:

hazır meyveli yogutleridiyorsan safişim evet yemiyorduk eger akşam ögün yerine yiyeceksen. önce meyveni ye 15 dk sonrada yogurdunu . böyle olabilir

Evet ablam anladım. Ben genelde tatlı krizlerimi bastırmak için yada çok aç değilsem boş geçmeyeyim diye tarçınlı ve cevizli yoğurt yapıp yiyorum meyveli yoğurt daha önce hiç konuşmamıştık yada ben atladım bilmiyorum eğer oluyorsa arada onuda ekleyeyim diyecektim. Ama olmuyorsa cıııssss ok yok :1:

girmişken mönümüde yazayım ..
hafta sonum gündüz aç ,gece çok yemekle geçti. önümüzdeki 4 gün aç yatılacak efem .

sabah 1 dl ekmek . peynir . az omlet .
dom .sal .bib .mayd. 2 zeytin .

öyleyin
tavuk... yeşillik .turşu

akşam .
1 tr.hurması . 15 dk sonra 1 kase yogurt (tarçınlı )

yeşil çay . 7li çay .form çay .1 er kupa .

karbonatlu su 2 lt.

45 dk pilates . 20 dk yürüyüş .

Afiyet olsun ablam akşam birşey yememişsin :30:
Abla karbonatlı su ne için ?

Offff aben o halde bir kendimi durdurayim cunku baya abarttim bugun hen kuruyemis yedim hem aldante usulu kepekli spagetti bayada cok yedim menumu yazayim bari aebenn beni dovecek çok korkuyorum :(

Gece yani az o ce aebencim yazdiklarini okjmadan az once biraz kabak Çekirdeği ve fıstık yedim

OOffffffff diyorum menüye oooofffffff :20: :20:

kahvaltı : 07.15
1 dilim t.b. ekmeği domates salata 3/4 çatal lıght peynir ve 2 çatal şekersiz çilek reçeli

Öğle : 12.30
Patlıcan musakka - light yoğurt - salata

Akşam : 17-18 arası

kararsız kaldım evde tekim eşim gececi
patlıcan musakka var onu mu yesem ?
Yoksa tavuk inciği var kemikli 2 parça fırına tavuk mu atsam?

Yanında bol salata ve ayranla

Sizce hangisini yapmalıyım hatunlar ?

Musakka mı ?
Tavuk mu ?

günaydın hatunlar .. toplantıya gitmedim çünki çamaşır makinem bozuldu:37: daha dogrusu sanırım su pervanesinde bişi var .akşam ugraştım sanki ayakkabi bagı gibi, bişi var çektikçe birazı geldi ama hala çalışmıyor fervanesi . baktım benim yapacagım gibi deyil .
servislere baktım cevap vermiyor bir yer bir bakşa yerdede ev çoktı (yazık kadın bunalmış 2 aydır arıyorsunuz yetti gari diye bi özür bile dileyemeden kapadı kadıncaz:37:
diger bir yerde biz çamaşır makinesine bakmıyoruz diyo . ay çıldırcim .:9: kulanım kılavuzunuda daha geçen ay büyük temizlikde attım ne işe yarıycak artık diye (15 senelik makinede ) zatten öyle olur 15 sene tutarsın tam atarsın bozulur :9:

budum bu mesajı yazana kadar servisi .:) bugün evden ayrılmıycam yene :37:

refim üzgünüm bu mönüyla fazla kilo vermemessin . benim bünyem olsa bu mönüye hiç kilo vermez. ama sen yeni başladın belki veriri .
kru yemişi unut vede spagetiyi birkaç hafta :34: hadi zor dayil kuzum yiyecekleri ve onları yerken aldıgın hazı bir kenara bırak amacın aç kalmakda olsa kilo vermek olsun . kendine şöylede ben kilo vererek mutlu olucam yiyerek deyil . inan sadece yerken 30 sn tad alıyorsun fakat kilo vermenin tadı kat kat daha uzun :9:
kahvaltı : 07.15
1 dilim t.b. ekmeği domates salata 3/4 çatal lıght peynir ve 2 çatal şekersiz çilek reçeli

Öğle : 12.30
Patlıcan musakka - light yoğurt - salata

Akşam : 17-18 arası

kararsız kaldım evde tekim eşim gececi
patlıcan musakka var onu mu yesem ?
Yoksa tavuk inciği var kemikli 2 parça fırına tavuk mu atsam?

Yanında bol salata ve ayranla

Sizce hangisini yapmalıyım hatunlar ?

Musakka mı ?
Tavuk mu ?
her ikiside olurdu safişim hangini yediysende afiyet olsun :46:

şu layt reçeline takıldım . montide yeme diyemem ama saglık açısından çokda iyi görmüyorum ben bu layt reçelleri malum tatlandırıcılar şekerdende zararlı benim gözümde .
birde yogurdu layt yemen gerekmez.

günaydınnnnn:3::3::3::3::3::3::3:

safişş bence tavuk yee?
musakka kızartılıp yapılıyorr yani ben öle yapıyorumm başka bir yöntemi varmı?

aben abla
bende alıştım artık kb suya ama 1 lt suya yarım çay kaşıgı atıyorum yeterli oluyormuş zatenn:ssz::ssz:

valla ben sabah kahvvaltıda diyete uygun olmayan bişiy yedim
ama saat çok erkendi 8:30 öglene tavuk ızgara salata,ayran
ara yogurt, akşamada kıymalı ıspanak yersem telafi edecegimi düşünüyorum:17::17::17::17::17::17::17:

sıktıkça daha kötü patlak veriyor çünküüüü, ne kadar saçma sapan diyetler yaptımsa artık
diyet diyince vucudumdan kırmızı yeşil sinyal lambaları yanıyorr:28::28::28::28::28::28:

Geçmiş olsun canım yaaaa valla kışı severim ama sırf çocuklar hasta oluyor diye sevmez oldum.

ben karbonhidrat alıyorum zaten ama diyorum ya canım leblebi yemektense bir tabak nohut yemeği yemeyi tercih ederim sanırım kavrulduğu içinmi nedir çok tıkıyor beni

bu gün ıspanaklı omletli menüyü bekliyorum ona göre :23:

Hmmmm meyveli yoğurt yok demek :13:

Afiyet olsun....

Teşekkür ederim ablacımmmmm :16: :16: :16:

Evet ablam anladım. Ben genelde tatlı krizlerimi bastırmak için yada çok aç değilsem boş geçmeyeyim diye tarçınlı ve cevizli yoğurt yapıp yiyorum meyveli yoğurt daha önce hiç konuşmamıştık yada ben atladım bilmiyorum eğer oluyorsa arada onuda ekleyeyim diyecektim. Ama olmuyorsa cıııssss ok yok :1:

Afiyet olsun ablam akşam birşey yememişsin :30:
Abla karbonatlı su ne için ?

OOffffffff diyorum menüye oooofffffff :20: :20:

safişim akşam az yemek benim bu günlerde yaptıgım taktik, püsküütle yarıştayım . hafta sonumda pek iç açıcı geçmedi hep gece yedim . böyle yapıpda toparlmasam kilo veremiyorum . bu hafta son ,1 aralıkdı hedefimiz . ben kendine ulaşamıycam bir hedef koymuştum sırf dahada şevke geleyim diye . yılbaşına yine hedef yeniliycez püsküütümle . bu sefer makul bir hedef koyucam :37:
yani önümüzdeki 3 gün mönülerim baya az olacak .

günaydınnnnn:3::3::3::3::3::3::3:

safişş bence tavuk yee?
musakka kızartılıp yapılıyorr yani ben öle yapıyorumm başka bir yöntemi varmı?

aben abla
bende alıştım artık kb suya ama 1 lt suya yarım çay kaşıgı atıyorum yeterli oluyormuş zatenn:ssz::ssz:

valla ben sabah kahvvaltıda diyete uygun olmayan bişiy yedim
ama saat çok erkendi 8:30 öglene tavuk ızgara salata,ayran
ara yogurt, akşamada kıymalı ıspanak yersem telafi edecegimi düşünüyorum:17::17::17::17::17::17::17:

sıktıkça daha kötü patlak veriyor çünküüüü, ne kadar saçma sapan diyetler yaptımsa artık
diyet diyince vucudumdan kırmızı yeşil sinyal lambaları yanıyorr:28::28::28::28::28::28:

banumnne yedin bilmiyom ama afiyet oolsun . tek şartla af olursun oda bugün pilates yaparsan . aha ha ne güzel pazarlık yapıyoım dimi.:9:
mönünün kalanı güzel öyle ye :34:

banum alışrısın karbonlu suya ben normal geliyor artık ..

safişim refim hanginiz sordunuz şu an karıştırdım .karbonatlı suyu sormuşsunuz ... durun link vereyinde okuyun bünyeyi alkaliye çevirmeye çalışıyoruz hemde kilo vermek daha kolay oluyor ..
ayrıntı bu linkde (ben karbonat dışında uyluyamıyorum şimdilik )

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...imiz/572240-alkali-diyeti-deneyimlerimiz.html

Son düzenleme:
Back
X