slm herkese...
ohh be yazın şöyle uzun uzunda okuyalım

girip çıkıyorum yazan çizen yok olmuyor ölee...destan döktüründe okuyalım dimi...terkedilmiş gibi olmasın topiğimiz...
safinaz çooook geçmiş olsun yawruna...walla aebenimin dediği gibi çocuklara bişey olacağına bize bişey olsun diyenlerdenim bende..oğlumun hasta olduğu zamanlarda çaresizlikten banyoya kapanıp ağzımı tıkaya tıkaya ağladığım çok oldu...tevekkül edip Allaha sığınmaktan başka bir şey yapamıyorum...gözümün yaşı kurumuyor..çok zor çoook...oğlum görüp kendini daha kötü hissetmesin diye içime akıtıyorum çoğu zaman..ama içimin delik delik delindiğini hissediyorum resmen üzüntüden...
şu astım kadar da pis hastalık yok gerçekten..ne öldürür ne güldürür cinsi meret bişey..benimde tek tesellim 7 yada maksimum 15 yaşında atlatacağımızı düşünüp avunuyorum..inşallah geçer,gider....
bim olayına gelince gerçtende bölgeler göre faklılıklar var.ben daha önceleri bimden bir tam buğday ekmek alıyordum.eski evimde otururken ..allahım 1 dilimiyle taş gibi doyuyordu midem..tadıda nefisti...bu evime yakın bimlerde hiç öyle bi ekmeğe rastlamadım.kaldıki üretim yerleri hep aynı diye yazıyor etiketlerde ama eminim değil..yoksa tadları arasında bu kadar fark olmazdı..
peynirde %9,5 oranında yağlı.kaanlar gıda üretiyor ve lıght falan değil yani .bayağı bildiğin yarım yağlı peynir...:44:
bu arada bizim tatil işi yaza yatacak gibi br durum hasıl oldu bu sabah..ben daha hamile bile değildim.müdürlük sınavına girmiştim..sabah milli eğitimden aradılar.hocam güzel sanatlarda açık olan iller-ilçeler var .düşünürseniz yazın dediler..puanım en üstten 3.sıradaymış.kesin gidersiniz dediler..çok istediğim bişeydi ama oğlum küçük diye yazmayı aklımdan bile geçirmedim şimdiye kadar.eşimi aradım.benim için farketmez veririz evi kiraya gideriz,ben heryerde kadro bulurum dedi.bilmem ne yapayım..kaldım öylece.
şehir değiştireceğimiz için,ev,yer yurt değiştireceğimiz için endişeliyim açıkçası..çünki küçük ölçekli bir ilçede olabilir.ama maksimum 3 yıl kalırız .ordan büyük şehirlere atama yapılır..ama üç yıl için değermi değmezmi...arkadaşlara danıştım,sakın kaçırma fırsatı.büyük şehirlerde yüksekokul-yada ünv.kadrolarına ataman yapılır yönetici olarak diyorlar...kariyerim açısından iyi olacağı kesin..ama üff ne bilim..birden pat diye aradılar kafam allak bullak oldu...sonuçta burasıda kendi memleketim değil yani...:26:ama eşimin iş yeri vs..var.eşim ortağa devrederim beni düşünme sen kendini düşün diyor...:44:
eğer kabul edersem şubat sonu kadrom belli olur yaz tatilinde taşınmamız gerekir.tatil işide sekteye girer sanırım.off kafam bi dünya oldu yaww..nerden aradılar durup dururken...