slm herkse...
sevgililer gününüz kutlu olsun...her daim sevgi yüreğinizde olsun...
antim rabbim yardımcın olsun...zor imtihanlardan geçiyorsun..rabbim kuluna kaldıramayacağı yük yüklemezmiş.tevekkül et,rabbine teslim ol cnm..bu kadar duan boşa çıkmaz elbet..nasibindeyse o ol diyecek ve olacak inşallah..dualarımız seninle..
aebenim benimde durum senden farksız değil aplam..neyseki ben tatlıyı sevmiyorum..

yoksa halim harap..daha dün akşam üstü mayalı poğaça yaptım,aman allahım evi sardı kokusu..ama yarımcık yedim

dün eşime koca bir kutu koska'nın kestane şekeri gelmiş hastasından.içim eridi resmen..en sevdiğim şeydir.tatlı sevmem ama kestane şekerini 1 kg tek seferde yiyebilirim herhalde.ama 1 tane yedim.eşime ve oğluma yalvardım resmen hadi yiyin bitsin nolur diye

elimden bii kaza çıkmadan onlara zorla 1 kg kestaneyi yedirdim.eşim fenalaştım artık yeter yaw.mide fesadı geçirteceksin dedi

neyseki suç unsuruda ortadan kalktı.

evde olmayında aklına gelmiyorda ,olunca bayağı bir nefis mücadelesi veriyor insan sevdiği şeylere karşı
banum akşamüstleri yaptığın ara öğünde (çiğ)fındık,badem,ceviz vs..ve bir küçük kutu süt olarak yaparsan hem bisküvi vs..gibi karbonh.almamış olursun.hemde akşama aç olarak eve dönmessin ve akşam yemeğini fazla kaçırmassın cnm..
birde geçen kk'da okudum çiğ kuruyemişler kendi verdikleri yağdan fazlasını yaktırıyormuş.ve kavrulmuş kuruyemişlerdeki faydalı yağlar komple uçuryormuş arkadaşlar bilginiz olsun..ben çok uzun zamandır çiğ tüketiyordum kuruyemişi.üstüne bu yazıyı okuyunca ohh dedim .bildiklerimii bir kez daha tescillemiş oldum..A101'den alıyorum ben .her şeyin çiği var...
4'te oğlumun pedagog randevusu var.ordanda avm'ye gidelim dedik.hem yemek yeriz,hemde oğlum biraz gezip dolaşsın,oyasın...canı sıkılıyormuş beyefendinin...