hayde bakeeemmmm![]()
aslında iyi fikirmiş snein safiş ya,
bende salata ve yogurt getiiryorum sıkıntı yok onlardada yemek getirmiyorum tavuklu salata, ton balıklı salata filan idare ediyorum .
ev yemegi getmiryorum kalabalık burasıı yenilmiyor salata daha pratik oluyorr amaa yeni fkirler lazım.
işte bir süre sonrada insana bööğğhh geliyor aynı şeylerden
ben mesela bir dönem o kadar çok tavuk ve çeşitlerini yemişimki şimdi inan tavuk göresim yok
ama işte diyet yaparkende biliyorsun sürekli aynı şeyleri yememek gerekiyor ve ben sırf bu yüzden hep taşıyorum evden sulu yemek
iş yerinde sulu yemek imkansız yenmiyor
getirmediğim zamanlarda mecbur ızgara et yiyorum protein sırf ama ben hep sebze ile beslensem bıkmam sanırım....
Bir gün ıspanak, diğer gün karnıbahar, sonra pırasa, vs.vs. diye uzar bu liste.... Olsun sen salata ve yoğurt götürüyorsun şirkettekiler buna alıştı ise
senin sulu yemeklerinede alışır merak etme
bizim burada benim yemek yiyebileceğim bir yemekhane yok ben kendi çalışma masamda yemeğimi yiyorum düşün....
hep salata yeme kız azcık sulu birşeylerde tüket...
aynı sorun bendede var kızlar ya okula yemek götüremiyorum bende okulda çıkan yemeklerde çok yağlı
yanımda götürüyorum ama herkesle yiyemiyorum bazı şeyleri kokar canları çeker filan zor işler yaa işyeri için daha da zor gibi:44:
safinaz bizim yemekhane varda noluyo yemek saati bitince kovuyolar bizii dışardan yemeğe de vebalıymışın gibi bakıyolar
bende boş bir sınıfta ya da spor salonunda yiyorum yemeğimi
slm herkese....
catherina sağol cnm geçmiş olsun dileklerin için...gazanız mübarek olsun.safinazla kapışacaksınız sanırım.motivasyonunuzu arttırıcı bir yöntemdr yarış her zaman...en kısa sürede fazlalıklarınızdan kurtulursunuz inşallah...
aebenim sende sağol aplam..iç uçukmu bilmiyorumki,eşim herpes bir tür dedi..uçukta bir tür herpes.belkide uçuktur.hiç uçukta çıkarmamıştım şu ana kadar.sarı aft yarası gibi ama içinde minik su baloncukları var küçük küçük...bu sabah güç bela şekilden şekile girerek kahvaltı ettim..çay içemedm sıcak diye.süt içtim burnumu tıkayarak
dediğin gibi aplam ne dinlenmesi..sabah oğlumu okula götürdükten sonra geldim,8:30'da kahvaltımı ettim.yemeği ocağa oturtup 9'da evi üst kattan bi başladım (1 saatin içinde ) hem süpürdüm ,hem paspasladım,hemde toz aldım(salon hariççünki salonun tüm herşeyini pazar akşamı misafirim gelecek diye dip köşe toz almıştım. oraya hafta bir giriyorum toz almak için eğer biri gelmeyecekse..diğer yerlere gün aşırı...
sonra apar topar pilatesimi yaptım.oda bayağı bi terletti bu gün.ordan kalk, duş al,banyo wc temizle,tekrar giyin oğlumu okuldan almaya gittim,dönüşte markete uğradık,geldik onu duş aldırdım.uyudu..bende yemek yedim ancak oturdum valla...
çalışıncada ,çalışmayıncada koşturmaca hiç bitmiyor...yapacağım dersem iş te bitmiyor...kadın olmak gerçekten zor iş...
banum senin koşturmacada arttıya daha kolay kilo verirsin.metabolik hızın artmıştır cnm...
aebenimin uyarılarına kulak verin kızlar.kaloriyi iyice kısıp kilo vermeye çalışmayın.azıcık normal yeseniz kilo almaya başlarsınız..bunu bende tecrübe etmiştim zamanında...![]()
sağol zillicim inşallah sizin de desteklerinizle inş