fırındakiler 100 de yüz tam bugday oluyor cnm benim aldıgım fırın öyle en aızndan..
yok haylan taşınamadımm
çaktırmadna monti degilde, ben glisemin endekse dikkat ediyorum bird ekh bana çok kilo yaptıgını bildiigm için
bbüskivi ekmek çok yemiyorum bazen burçaklardan yiyorum kahvaltıda bazen galetaa
ama abartmıyorum
Sen ekmeğinden eminsen afiyet olsun....
Tabiikide fırından alınan ekmek çok daha iyidir taze taze
ben şubatta taşınacaksın diye hatırlıyordum ama yanlışmı kalmış aklımda :44:
Bugünkü menümm
Sabah:1 elma (kuru incir yoook)
Kahvaltı:3 dilim tb ekmekten tost, marmelat, yeşillik, (peynirim bitmiş)
Öğle:Izgara köfte 5 tane, bol salata, yoğurt
Akşam:Kıymalı ıspanak(pirinçsiz yaptırdım anneme ) ayran veya yoğurt
spor 1 saat yürüyüş
maden suyu serbest değil mi ben içiyorum söyleme gereği duydum ama bir zararı yoktur herhalde :44:
afiyet olsun
iyi geceler hepinize...
banum kayınvaliden karbon canavarı yapacak sizişaka bi yana hafta içide hafta sonuda eriyip gidiyor zaman cabucak...ben bu gün akşama kadar okuldaydım eve geldim yemekti,oğlumun banyosuydu ,bir saate koşu bandında yürüdüm vs..ütülerim kaldı yarına..pestil gibiyim dizim bitsin duş alıp zıbarıcam...
bende sabah çok erken uyanıyorum,5:30 gibi12-1 yatıp 5:30'da kalkmak çok zor geliyor walla bazen..ben evde yapmak zzorundayım kahvaltımı..okulun kantini yok.gerçi çoğu arkadaş poğaça simit vs..alıp çayla okulda ediyor ama oğlumuda kreşe bırakınca okulda kahvaltıya hiç vakit kalmıyor
katherina sen yaza kadar hem bu oğlanın gönlünü kazanırsın ,hemde kilolardan kurtulursun cnm..azimle,hırsla,birde yarışla tabisi..
geçmiş olsun dilekkleriniz içinde çok sağolun kıslar...bu günde eşim hasta olmuş halde geldi akşam saati...ev 2 yataklı revir..benim hiç hasta olma hakkım bile yok walla..:18:
annelere hasta olmak bile lüx.... Geçmiş olsun ev ahaline....