slm hepinize ve hayırlı cumalar...
ancak gelebildim eve..okul çıkışı hem pedagog hemde boğazları için göğüs hast.uzmanı ile randevumuz vardı..kafam kazana döndü walla.birde öğlen yiyemedim.sabahta ekmeğim bitmiş,beyaz ekmekte yemedim.yumurtasız peynr ve yeşillik yedim çıktım gittim.kan şekerim düştü belliki kafam küp gibi oldu,birde ben arabayla çok dolambaçlı yol yapmayı hiç sevmem.anında sersemlerim.çok uyaran faktöründen sanırım.ışıklar,,levhalar,tabelalar,vs..vs..aptala çeviriyor ...helede arka koltukta durmadan plakaları okuyan,levhaları okuyan her şeyle ilgili sorular soran sıpam varsa...

aynen bu durumdayım...
akşam için yemek bile yapamadım başımın ağırlığından.yufka aldım,,kıymalı pattisli börek döşedim hemencik gelir gelmez..az sonra pişiririm.kendimede yazdan soteledim biberi yoğurtlarım birde salata yaptımmı tamamdır kend işimde...
katherina ne kadar kilo verdin merak ettim valla..:44: rakiben kılıç biliyor resmen,önümüzdeki hafta için ona göre davran
banum avuç avuç yemiyorsunki tatlım.kasma kendini bu kadar..kuruyemişlerdeki yağlarda gerekli vücudumuza..
bende diyet modundayken acaip kısmıştım kuruyemişi..eşim tabak dolusu yerken elime 4-5 tanecik alıp diğer koltuğa geçiyordum kendimi durduramassam diye..ama zayıfadıktan sonra hiç kasmadan her gün küçük bir avuç yedim.halada yerim yani...keşke o zamanda bu kadar kasmasaymışım diyorum şimdi...
katherinamın babişinin dediği gibi abur cuburdan bin kat daha iyidir....şekeri yok,trans yağı yok..miss gbi kuruyemiş..yiyin gari....

aebenim benim aplam matematik öğretmeni.ankarada olsaydı kızına kurs verirdi..acaip iyi anlatır dersi..matematikten nefret eden ben bile aplam yeğenime ders anlatırken tek seferde anladım uzaktan dinlediğim halde..

ablam anneme geldiğinde tüm komşu çocukları,akraba çocukları sıraya giriyor,ablamın yüzünü görmeden eve geliyoruz desem yeridir...
bu arada oğlum yandan durmadan reklam yapıyor.bende yazıcam bişeyler ,lütfeen diye...aşağıdaki yazacakları oğlumun yazılarıymış,herkese söyle şimdi ben yazıcam diyor efenim kendileri..yüksek müsadelerinizle ben kaçar

ANNEMİÇOOOKSEVİYORM