ben meyve yemediğimden sanırım bir porsiyon yeterli diye kalmış aklımda malum kitap yok bende abla
hatta buradaki yazışmalardan aldığım notlarda böyle neyse canım sen öyle diyorsan öyledir heralde
ya evet zaten diyete ilk başladığım zamanda olan etkiyi beklemiyorum bende çünkü o hayatımda yaptığım ilk diyetti şuanki gidişat normal bencede hatta 400 gram iyi bile gitti diyorum bazen
ben çok şükür üşümüyorum hep sıcak ortamda olduğum için ama arazilere gittiğim zaman kat kat giyiniyorum ya ayağımda yağmur botları kafamda şapka falan kasmaktan hareket edemiyorum
Az kaldı bu güc son cemre toprağa düşüyor artık bundan sonra ısınır havalar abla
bu kadar çay derken abla mesela ne kadar

dur bakiyim bu gün sayayım kaç bardak çay içiyorum bende merak ettim :26:
Ütü yaparken benim bacaklarıma kramp giriyor malum fıtık yüzünden haricinde bir sorun yok gerçi olanıda yetiyor zaten
ablam menülerimde yediklerim hep sevdiklerim aslında sevmediğim birşeyi zaten yiyemem sanırım iş yerimdeki yoğunluktan dolayı iştah kaçtı kendimi feci işe verdim işlerle kafam o kadar dolu ki, kendimle alakalı olan işleri yapmayı unutacak kadar

kısa sürede düzelir diye umuyorum
Ayrıca;
Şu bimdeki bizim peynir var ya aknaz geçenlerde bir yağ oranı mevzusu olmuştu
gheçen yıllarda aknaz yağ oranı %2,5 değilmiydi benmi öyle hatırlıyorum acaba :44:
benim aldığım anazda yağ oranı %4 olmuş