tünaydın hepiciğinize...

bol yağışlı,karamsar bi havaya uyandık bu sabah

bu gün benim okulum yok,çocukları akvaryuma götürdüler..
ama sabah erken kalkmak farz tabii her zamanki gibi ...oğlumun okulu olduğundan dolayı..bıcırığım 23 nisan şenliklerine katılacak..pardon şenlikler fazla görülüp kaldırılmıştı.

okullarında küçük bir tören yapılacak..orda ciciler giyip gösteri yapacak ve şiir okuyacak paşam,2 ayrı kostüm giyecek..ilk bayramımız..dedeyle annane taa izmirden gelecek,teyzemiz gelecek ..dayımız gelecek...herkes bi dünya yoldan bir günlüğüne gelip dönecek walla..oğlum şimdiden kesin geliyorsunuz dimi diye hepsini aradı...

dedemiz tam bir torun hastası zaten.türkiyenin öbür ucu olsa gider torun hatrına...

benim kendi okulumda sabahtan tören var allahtan yoksa oğluma yetişemiycem..oğlumun öğleden sonra...
banum çok yıpratıyor insanı çocuğunun hastalığı..insan hemen iyileşsin,herşey kendi elimizde olsun istiyor.olmadığını görmek bitiriyor insanı...çaresizlik hissi mahvediyor insanı...ama bunları yaşıyoruz ve yaşayacağızda...çocuğu olna herşeyi görüyor..Rabbim beterinden korusun.bizi evlat üzüntüsüyle terbiye etmesin..(amiiiin)
hiç unutmuyorum benim kuduruk kardeşim üzerinde küflü çivi bulunan bi tahtaya duvarın üstünden atlamıştı farketmeden.o koca çivi ayağının üstünden çıkmıştı.annem işten gelirken milletin çığlıklarına parka koşup kardeşimi o halde görünce kardeşimi yere yatırıp o koca tahtayla çiviyi çatır çatır çekerek çıkartmıştı.millet bakamadı ,kadının biri bayıldı bakarken falan o derece kötü bi tablo yani hiç unutamıyorum.annem kardeşimi sırtladığı gibi koşturarak hastaneye gitti.bende ağlayarak eve tabii.(kardeşim ölecek yada ayağı kesilecek sanmıştım)
ben annem gibi metanetli değilim malesef.çok paniğim..vücudum,beynim uyuşuyor çocuğuma bişey olucak diye.en küçük tehlike anında..offf walla annelik çok zor bi meslek.emekliliğide yok
aebenim kolay gelsin aplam sana...
safinaz nerde hakikatten?iyidir umarım....
laram aebeniminde dediği gibi monti sende süper sonuçlar veriyor..3,5 kg bence süppper valla...yaş almak falan hiç etkilememiş senin bünyeyi..gayet iyi gidiyorsun...sakın başka diyetlere sapma...mayısa kadarda gider zaten bayağı bi kilo...
bende senin uygulamayı düşündüğün taktiği uyguluyorum yıllardır.o sebeple de kilo almıyorum..arada bi kaçtığını düşününce(1-2 ayda bir bi yerde fazla kaçırınca falan) hemen ertesi gün ya proya abanıyorum,ya lapa vs..birde spora yüklenince gelmeden gidiyor zaten...doğru yoldasın bacım...devamm...
oğlumu almaya diye çıkayım yoksa geç kalıcam..haydin kaçtımm