- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
hayırlı haftalar olsun .
safişim ben zaten sıkı diyet yapmıyorum. verdigim zamanda zaten kaçamaklı veriyorum tam diyet yapabilsem monti 1.aşama gibi zaten kilom kalmazdı .ama malum benim düzenim diyet yapmaya müsait deyil . demişmiydim hatırlamıyorum cuma olan sohbetimde pazartesiye alındı . yani hafta sonum zaten kaçamaklı oluyor yada düzensiz yiyorum kalan haftanın 2.3. günüde sohbetlerim oluyor artık .sen bu durumda gelde diyet yap ve kilo ver
bugün moral 0 diyet konusunda . dün diyet iyi giderken gece bizimlerle dışarı çıktık . bu sabahki kilomu yazmak bile istemiyorum
bu durumda diyet yapıyorum dememinde bir anlamı yok sanırım
en çokda bu durumun beni ruhsal bakımdan çok etkilemisi kafamı yoruyor
rabbım can saglıgı versin , bu diyet işinin beni bukadar çok ve kötü etkilemesi beni çok üzüyor ve rahatsız ediyor .
saglık olsun bi dahaki sefee yaptırırsınız bundada vardır bir hayır safişim . hem bu bahaneyle güzel bir hafta sonu geçirmişsin .
şu 30 yaş üstü konusunda ise dogru, hiç şüpen olmasın .
eşinin vay haline safiş 
safişim ben zaten sıkı diyet yapmıyorum. verdigim zamanda zaten kaçamaklı veriyorum tam diyet yapabilsem monti 1.aşama gibi zaten kilom kalmazdı .ama malum benim düzenim diyet yapmaya müsait deyil . demişmiydim hatırlamıyorum cuma olan sohbetimde pazartesiye alındı . yani hafta sonum zaten kaçamaklı oluyor yada düzensiz yiyorum kalan haftanın 2.3. günüde sohbetlerim oluyor artık .sen bu durumda gelde diyet yap ve kilo ver
bugün moral 0 diyet konusunda . dün diyet iyi giderken gece bizimlerle dışarı çıktık . bu sabahki kilomu yazmak bile istemiyorum
bu durumda diyet yapıyorum dememinde bir anlamı yok sanırım
kramp ir kaç kez hamileyken olmuştum safişim başka kramp girdigini bilmem ben :26:Eveeettt gelelim banaa neler yaptığıma
Diyetle alakalı bir paylaşımım olmayacak bunu beklemeyiniz bir süre kilo bildirimi de yapmayacağım....
Yani siz beni diyet dışı görün şu aralar
Bu diyet yapmadığımdan değil, sadece düzensiz beslendiğimden....
Cuma öğleden sonra iş yerimden çıktım ve eve gidip çanta hazırlayıp kızıda hazıryaıp atladık istanbula gittik
Facemde kayıtlı olan zaten biliyorlar
Cumadan gittik çünkü cumartesi sabahı erkenden hastanede olmamız gerekiyordu....Check-up için....
Her sağlıklı insanın 2 yılda bir (yaşa göre değişir tabii) Check-up yaptırması gerek....
Ben kendimden ziyade eşim için endişeliyim, çünkü bu kadar kilolu adamda herşey çıkabilir.... Eğer bir kaç hekimden olumsuz şeyler duyarsa kilosu ile alakalı o zaman kafada bir şey dank edip diyete başlar ve sağlığına dikkat eder....
Ama tabii beni arayıpta randevuyu veren gerizekalı kız yanlış hastaneyi söylemiş bize erken saatte de gitmek gerek çünkü 3 saat sürüyor bütün test tahlil usg vs.... Saat olmuş 10 bizde vazgeçtik bir kaç hafta sonra tekrar geliriz dedik
Madem bu olmadı ne edek ne yapak derkeeennn gezdik tozduk havada güzeldi ne alaaa ne alaaa
Birde cuma gecesi sabaha karşı uykumda sağ bacağıma üst üste 2 defa aynı yere kram girdi..... Feciydiii....
Ve hala sekteliyorum yürürken acısı var....
Allah aşkına sizede aynısı oluyormu.... Yani kramptan sonra benim 3/4 gün geçmiyor acısı.... Bir tek bendemi böyle bu yaa....
saglık olsun bi dahaki sefee yaptırırsınız bundada vardır bir hayır safişim . hem bu bahaneyle güzel bir hafta sonu geçirmişsin .
şu 30 yaş üstü konusunda ise dogru, hiç şüpen olmasın .