slm ve hayırlı cumalar...
bu gün benim okul uçurtma şenliğine gidiyor tatildeyim:)) bu hafta 2 gün okula gittik 3 gün tatiliz:))
yaz geliyor artık bizim okul gezileri arttırır...haftada bi gün ya rehabilitasyon için hayvanları ziyarete götürüyorlar(atlara binmek için yada hayvanat bahçelerine vs..)veya parklara ,pikniklere...yazın sıcakta çocukları ne müzik ne oyun konsantre edemiyor,enerjileri arttığı için sınıfta zor duruyorlar...birde bizim okulun öğrencilerine sıcak pek yaramıyor,hırçınlıkları artıyor..

(rabbim sen herkesin evladının aklına fikrine mukayyet yol yarabbim,amiiiin)
laram sen kiloları ver gitsin,kıyafet alınır cnm..bende kendi kilo verdiğim dönemi hatırladım sen böyle yazınca...hatta 2 tane yeni diktirdiğim ingiliz kumaşından pantolonum vardı(o zamanlar bu kadar çeşitli büyük beden satan yer yoktu malesef,diktiriyordum bulamayınca

( onları ve çok yeni olan bir kaç kıyafetimi bir gün şişmanlarsam korkusuyla saklamıştım..sonra taşınırken onlar geçti elime..dur bi deniyeyim dedim ve giydim.yemin ederek söylüyorum pantolonun bir bacağına iki bacağım hiç zorlanmadan girdi..
kiloluyen kumaş pantolon bolluğundaydı..yani öyle torba gibi falan da değildi..ama zayıflayıp sporla bacakları da inceltince bi paçaya iki bacağım girdi...eşim foto çekmişti hatta..before-after diye:)
zayıflama haplarının reklamlarına konulurya öyle resimler...gerçekten öyle görünüyordum...şu an sanki hiç şişman olmamış gibiyim...
bu sabah 5:30'da uyandın.giyinip çıktım ,tempolu bir yürüyüş yaptım hemde oldukça dik bir yamaca doğru...eve geldim duş alıp saçlarımı düzleştirip işe oğlumu kreşe bıraktım ve işe gittim ama çocuklar geziye gittikleri için geldim.gelirkende arabayı oğlumun kreşinde bırakıp yine yürüdüm eve kadar..geldim pilatesimi yaptım..birazdanda tekrar yürüyerek oğlumun almaya gidicem..
birde akşamüstü çıkarım 1 saat kadar...havalar ısınınca bana tarifi mümkün olmayan bi enerji geliyor..heryer çiçeklenmiş,mis gibi bahar havası....oohh misss...
safinaz sanada enerji geliyormu

sen kendini benim gibi sokağa yada stada atma enerjini farklı yerlere sakla bacım

ama ne yapın edin bi şekilde enerji sarfedin yani,kışın kalın kazakların ,montların altına sakladığınız fazlalıkları yazın ince kıyafetlerle kamufle edemeyeceksiniz kıslar....haydin spora...sporun şekli ve yeri size kalmış tabiii

şaka bi yana nerde bu millet nerde bu devletttt....aebenim aplam gel topiğine sahip çık yaw...al sopanı gelmeyenleri falakaya yatır

yoksa yaz rehaveti gitmeyecek kimsenin üstünden....
banum geç olsun güç olmasın cnm...eve er-geç taşınırsın yeterki ağzın tatlı olsun...sağlığınız yerinde olsun...
oğlun kreşi sevemedimi acaba?yada öğretmeninimi sevmiyor,benim oğlumda arada bi 5 yaş guruplarından bi öğretmen için keşke o benim öğretmenim olsaydı falan dedi içime kurt düştü,,ağzını aradım sonradan rahatladım..o öğretmen hep deney yaptırıyormuş ondan onun sınıfına gitmek istiyormuş..öğretmenine söyledim hafta 2 kez deney yaptıkları gün izlemesi için oğlumu o sınıfa gönderiyor..bizim sınıf biraz daha küçüklere hitap ettiği için oğluma yetmiyor sanırım..
ama oğlum hala ağlıyorsa öğretmeniyle falan bi konuş istersen ilk bi hafta 10 gün ağlaması normal ama 2 ay oldu hemen hemen seninkiler başlayalı değilmi?
sınıfta anlaşamadığı çocuk falanmı var acep?bi araştır ve oğluşla konuş büyük insanla konuşur gibi...
diğer sorunlar içinde zamana ihtiyacınız var cnm...rabbim büyük,çözülmeyecek sorunlar değiller..allah can sağlığı versin ,en önemlisi bu güzel arkadaşım...