aebenim hoşgeldin aplam...
sen misafiri göndermişsin ama gezmeler tozmalar bitmemiş..

yetti gari,gel artık burayada...isyan çıkartıcam bak ...

şaka bi yana walla özledik yahu... aplam ben okulda satan arkadaşlar alıyorum ve sürekli look ve zoom kullanıyorum..amma çamaşır suyum,cifim ve bilimum aşındırıcı temizlik malzemem var evde

eşim banyoda deterjanların olduğu dolabı her açışında cephanelik dolmuş taşmış yine diyor

alışveriş tutkumun önüne geçemediğim zamanlarda arada bi temizlik malzemelerinden çıkıyor acısı galiba kendimi kıyafetten frenleyince
banum geçen migrosta gördük o salınağın bir modelini..990 liraydı sanırım.minderleri bayağı bildiğin koltuk döşemesi gibiydi..harikaydı..püsküllü müsküllüydü.sandarazam koltuğu gibi rahattı valla.oğlum anne burda uyuyayımmı diye tutturdu

çok uygun fiyatlı olanlarıda var ama minderleri ince ve kaplamaları naylon kumaş.hem yakar hemde alttaki demir kısım rahatsız eder bir süre sonra insanı..ama şu an alamayız

çünki önceki evimizin dışını mantolatıyorlar.yönetim geçen ay 4000 tl para istedi..elde avuçta olan oraya gitti.eşime tatilden vazgeçsekmi bile dedim..kredi kartına böleceklerdi ama elimizde duracağına verelim kafamız rahat eder dedk verdik.o sebeple bu yaz bi çok düşüncemi ertelemem gerekecek