Günaydınlar kızlarrrr
okuyorum okuyorum yazmaya sıra gelmiyor yaawwww
aeben ablam sen git doktoruna bir daha muayene ol ve tedavine karar verilsin bence Herşeyin başı sağlık
aman diyim evde üç bebe bir enişte bizde burda yapma sana ihtiyacımız var dikkat et kendine sağlığına lütfen....
Montig abla maşallah diyorum maşallah tebrikler harika gidiyor kilolar süpersin.....
Zili geçmiş olsun güzelim krem sür bol bol parmak uçlarına gerilmesin gerçi doktor vermiştir zaten mutlaka melhem falan....
Masum sana da Allah kolaylık versin güzelim. Sıkıntın nedir bilmiyorum ama sürekli bir negatif elektriğin var bariz belli zor günler geçiriyorsun.... Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah..... Tez zamanda ferahlığa kavuştursun....
Ayselim gülüm müstakbel kaynanayı görmüşsün aman diyim öyle ilk tanışmalara güler yüzlere kanıpta gevşeme.... Baştan mesafeli ol ki sana karşı nerede duracaklarını bilsinler yavşamasınlar
Kuru yemiş olayına gelince aeben ablama kesinlikle katılıyorum haftada bir gün yeseniz kuru yemişi daha iyi olur sanki bir avuç az değil çünkü. e birde kavrulduğunu ve tuzlu olduğunu düşünürsek ödem + yağ + kilo

tehlike çanları çalıyor....
Bana gelince hatun kişiler ben yine yeniden hasta oldum.... Soğuk algınlığı....
Burnum fecii yara oldu silmekten acııyyiiii oooyyyyyyy bitmedi gitti yani
diyetede ilk haftalardaki gibi adapte olamadım.... Ne olacak benim bu halim bilmem