Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

iyi akaşmalar efenim.:16:
yogundum biraz gelemedim .,
dr gittim biopsi diyor protein kaçagı falaymış sebebbini bulmak lazım dedi. pazartesi gün başka bir dr daha gidicem ve biopsi orda yapılacak sanırım .ama günü belli deyil . birde bu arada eşime kolonoskopi yapılacak .yıllardır başının etini yerim yaptır diye . onunki perşembe yapılacak ikisi bir araya gelmese bari:30:

nazlım ve neslişim gelmişer hoşgeldiniz kızlar :16:

bebeğe annem bakıyor canım şuanda . önceden kv. gelip bakıyordu bizde annem sürekli bakamadığı için anneannem rahatsızdı . ALLAH rahmet eylesin bayramdan önce kaybettik . annem sürekli oraya gittiği için bakamıyordu . şimdi bir sıkıntı olmazsa annem bakıcak canım.

bir ara resmen strese girdim süt yüzünden sonra dedim kendi kendime sen ne yapıyorsun elinden gelenin fazlasını yaptın olmuyorsa olmuyor kendini bu kadar yıpratmanın ne anlamı var en azından azda olsa emiyor oğlun bunada şükret dedim ve sonra kafamı rahatlattım ben mutlu oğlum mutlu yaşayıp gidiyoruz .AMA ikinci olursa kesinlikle kv. uzun süre istemiycem yanımda nerdeyse 30 günden fazla yanımda kaldı moralimi bozdu hatun .
başınız sagolsum nazlım . mekanı cennet olsun inşallah .
az da olsa anne sütü çok önemli sizinde bildiginiz gibi işdede olsa bol bol sag sütünü .

yine ne istiyonuz cadılar kayın validelerinizden :9: bizlerde kayın valide olucaz . aynını bizede diycekler :9:
çok nadir kayın valideler dışında ne torunun nede gelinin kötülügü istecek kayın valide yoktur . bazan enpati kurmak lazım .onlarda kendi bildikleri dogrularla bizi yönlendrmeye çalışıyorlar okadar :34:
nazlım bu yazdıklarım sadece sana deyl tabi tüm gelinlere :9:

Günaydın kızlarr, hayırlı cumalar:16:

Katherina geçmiş olsun canım...

Son bir haftadır, geçen cuma yediğim fındık ve ekler pasta kaçamağından aldıgım kilo sıkıntısı sona erdi çok şükür.:9: tam 500 gr. alıp, 4 gün boyunca o kiloyu verecem diye ugraşmak kabus oluşturmuştu:14: Bu sabah çekinerek çıktım yine tartıya ve çok şükür aldıgım 500 gr.dan kurtulup, 600 gr. daha vermişim. bel, bacak ve gögüs ölçülerinden de 1 cm. incelme olmuş..:16:

Geçen hafta 68.800
Bu hafta. 68.200 olmuşum.:nazar::21::21:

Bu günkü menüme gelince

saat 11 de
1adet tb ekmegi ile hazırlanan tost, ayran

akşam

dünden kalan hamsi buğulama, göbek salata

gece
yarım armut

1 saat yürüyüş
tebrikler abla :nazar: bak ne üzülüyordun .telaşedecek bişi yok sık ve sürekli olmazsa kaçamaklar telefiediliyor tabi hemen önlemini alınca:34:

haha Alex iyiymiş sen Alex isen bende Emreyim atalım golleri :41:

canımm bende seni seviyorum :48:

aynen sen de benim içimi kıpır kıpır yapıyorsun, gel kıpırdaşalım :27: türkçeye yeni fiil kazandırdık haha :9:

selamlar :16:

bugün okula gidemedim üşütmüşüm burnumu çekiyorum filan :2:

ama yarın gitmem şart yine ameliyat izleyecez profesörün gözüne girmem lazım :51:

bugün meyve yedim vitamin alayım dedim kendimi toparlamam lazım :6:

menüm::56:

Sabah:1 greyfurt,1kivi
Kahvaltı: 3 tane kızarmış Tb ekmek,süt,zeytin
Ara:Ayran, azıcık fındık
Akşam:Balık,salata

spor:50 dk yürüyüş :8:

geç kalktığım için böyle oldu canımda bişi istemiyor bugün sevinsemmi üzülsemmi bilemedim :1:

Yarın ola hayrola diyorum ve kaçıyorum herkese iyi geceler :48::38::54:[/COLOR][/B]

geçmiş olsun ayselim .burnunu çekmekeyenmi var :9: bende dün küçük cadıyı dr. görürdüm ses soluk gitti yine .
sen tartılmadınmı kilonu benmi göremedim:44:

günaydın efemm:3::3:hayırlı cumalar hepinize:16::16:

umarım keyifler yerindedir,aeben ablam safişim öperimm:16::16:
bizde seni öperiz neslişim :38::38::38:
neden daha sık gelmiyorsum kuzum ????????????

safişim sen nasıl oldum canım benim ya bayramdan sonra toparlamadın hem hastalık hemde diyet bakımından ..:38:

otamatige baglanmış zilim sen nasılsın .:3:

banuşum mucuks :16:

günaydınlar mutlu sabahlar:16:

geçmiş bayramınız mübarek olsun, bayramda memlekette tatilden sonra evimize döndük nihayet

annemle babam da bizimle beraber geldi, hastanelerde koşturup duruyor onlar 2-3 gündür

az önce oğlumu doktora götürdüm bayramda kaptık şifayı, öksürük falan çoğaldı bugün. antibiyotik aldık geldik

bi yandan üstten 2 dişi çıkmaya çalışıyor onun mızırtısı var :ssz:

diyet miyet kalmadı tatilde vallahi :ssz: artık annemler gitsin kendimi toparlama zamanı yeniden

öptüm hepinizi kusura bakmayın uğrayamıyorum
anne babayın önemli,bilşileri yok inşiallah elifim ?
slm:3:

bu ralar hiç kimse spor yapmaz oldu zannımca..bende dahilim bu guruba:37: hafta 3 kere koşu bandına çıkabilirsem amenna diyorum..30-40 dk. yürüyüp indikten sonrada bir kaç bacak hareketi yapıp bırakıyorum.ama pilatesin yerini hiç bi şey tutmuyor wlla.

ah ebruuuu ahhh.kim dedi sana boşa kocayı diye...her sene bi bahane buluyorsun pilatesi bırakmak için..evelki yıl doğurdu diye bırakmııştı,bu yıl boşandı diye bıraktı..olan bize oluyor walla billa..:44:

kilo almadım ama sanki karnımın içi,midem falan taş gibi sert yada şiş gibi geliyor.içine göçük duurmuyor yani..düz duruyor..ama pilates yaparken içine göçük duruyordu ..ebruzede olduk yine...ama kendime bi çeki düzen vereceğim en kısa sürede..

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler...insanın parmakları ne kadar önemliymş gerçekten.şu iki satırı yazana kadar diiğer elimin tüm parmaklarını kullanmak zorunda kaldım....:26:

oy zilim çok geçmiş olsun . yanık zor geçen gün bende koluma yag sıçrattım baya bi hiç yaptıgım iş deyildir ama oldu işte ....

neyseki sen yanlarındaymışsın yoksa mazallah çoçuk yanardı iyce:52:

şimdi nasılsın iyi oldumu biraz parmakların . .herşeye el uzanıyor yahu .kolaydeyil parmaklarda yanıkta :26:

iyi akaşmalar efenim.:16:
yogundum biraz gelemedim .,
dr gittim biopsi diyor protein kaçagı falaymış sebebbini bulmak lazım dedi. pazartesi gün başka bir dr daha gidicem ve biopsi orda yapılacak sanırım .ama günü belli deyil . birde bu arada eşime kolonoskopi yapılacak .yıllardır başının etini yerim yaptır diye . onunki perşembe yapılacak ikisi bir araya gelmese bari:30:

nazlım ve neslişim gelmişer hoşgeldiniz kızlar :16:

Abencim yazıklarını okuyunca çok üzüldüm. İnşallah tez zamanda sen ve eşin sağlıgınıza kavuşursunuz. Rabbim acil şifalar versin...

Son düzenleme:
Abencim yazıklarını okuyunca çok üzüldüm. İnşallah tez zamanda sen ve eşin sağlıgınıza kavuşursunuz. Rabbim acil şifalar versin...

inşallah ablam .

görünürde bişi yok inşallah tatlilerde düzgün çıkar ablam .

Günaydınnnn...İyi pazarlar..:16:
İnşallah abencim. Ben tahlillerin de iyi çıkacağına inanıyorum..

inşallah ablam .

görünürde bişi yok inşallah tatlilerde düzgün çıkar ablam .

Bu günkü menüm

saat 11 de

3 kqaşık müsli yogurt

akşam

tavukla sotelenmiş kabak, yogurt

gece 1 elma

1 saat yürüyüş

slm herkese...:3:

hafta sonu iş güç yemek vs..derken öğleden sonrayı ettim yine...

aebenim eşinede sana çok geçmiş olsun...kızınada tabii..benimde oğlum soğuk algınlığı oldu :(( neyseki ateş falan yok..grip aşısı yaptırdım bu yıl.hatta haftaya 2.dozu yapılacak ilk kez yaptırdığımız için 2 doz uygulanıyormuş..burun akıntısı ve hafif öksürükle atlatacak gibi görünüyor..
mevsim tam hastalık mevsimi...:2:

diğer herkes iyidir umarım...

yarın yarım gün okulum var,ütülerim duruyor tepe tepe..akşam oğlum öksürürken kustu ,yatak yorgan herşeyi yıkadım.birde börek istedi beyefendiler,yemek olduğu halde ..ben kaçar:10:

Günaydın mutlu haftalar:16:

Bu günkü menüm
saat 11 de

1 dl. tb ekmek, peynir zeytin, domates

akşam
etsiz nohut, ayran

gece
150 gr. nar

1 saat yürüyüş

Selam.

Herkes tatil sanırım, ise gelmediniz.:)
Montig ablam afiyet olsun ,istikrarının devamını dilerim.

selam herkese :16:

cumadan beri hastayım yatak döşek yattım :5: tartılamadımda o gün hiç halim yoktu inanın

aeben abla geçmiş olsun kızına şifayı kaptık valla :25:

bugün yarın okul yok allahtan da okuldan geri kalmamış olacağım

kaç gündür meyve ye vitamin al derken düzgün beslenemedim bugünden itibaren döndüm montime :34:

menümü yazayım :56:

Sabah:1 greyfurt
Kahvaltı:omlet,peynir,salata
Öğle:Balık,salata
Akşam:yoğurt,salatalık

geçkalktım böyle oldu

spor:45 dk yürüyüş :8:

Son düzenleme:
slm herkese:3:
bende bu gün yarım gün çalıştım..günümün kalanıda yoğun geçti aslında..okuldan çıktım pazara gittim,taze meyve sebze vs..aldım.ordan markete ...ordanda oğlumu almaya okula.. tam eve gelirken okuldan aradılar geri döndüm arabayla.yarın sabah istiklal marşının yönetimini yine bana vermişler,tören alanında..gene tatilim gitti..yeni yetmelere verselerya şu görevleri..:19:

sabah erkenden ayaktayım yine..her bayram bana veriyorlar,millet öğlene kadar uyurken ben hazır asker tören alanındayımm..
aslında askerler de orda onlar yönetselerya hazır gitmişken :1:

katherinam sanada çok geçmiş olsun cnm..

Günaydın, Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun:16:

Bu günkü menüm
saat 11 de

1 dilim tb ekmek, peynir zeytin domates

akşam

kereviz yemegi, ayran

gece
yarım nar

Eski sayfaları okuyamadım zaman bulup ama sanırım nazzım bebeğini büyütüyor emziriyor Allah amalı babalı büyütsün maşallah... Aeben canım geçmiş olsun sanırım rahatsızlık biraz bu arada senin kiloları merak ettim ne durumda?
Yazamadım hiç ama ara ara sizlere bakıyordum gizlice :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, bayramımızı kutlarım efendim.

Refik hosgeldin. Geçenlerde aklımdan geçtin İnan,birde cokyznlizim vardı hatırlarsın onunla aklıma dustunuz.
İyisindir inşallah baban nasıl oldu?

Bende kiloları sorma fil olma yolunda ilerliyorum . Diyet neyin yokbende şimdilik saglık sorunlarıyla uğraşıyoruz iste binada şükür.

Aabenim canım benim çok çok geçmiş olsun bende de hipotroid başlangıcı çıktı henüz ilaçlık değil ama 3 ay sonra tekrar bakacak doktor dediğin gibi bunada şükür sıkıntılar ve hipotroidin kansızlığın da etkisi ile sanırım bende 62 ye düştüm ama görünüş aynı malum spor olmayınca olmuyor. Babam çok şükür eski günlere göre daha iyi ama halen oksijen makinasına bağlı yaşıyor az az dışarı çıkmaya başladı kemoterapiye devam allahım bugünleri aratmasın

Aaben burada işler nasıl yürüyor cumaları tartılıyormusunuz bende teşvik olur motivasyon olur belki bana diye biryerleri takip edeyim istiyorum hani spor flanda yapmaya zorlar beni zaten sigaraya başladım sağlığım çok kötü etkileniyor en azından sporla ve diyetle başlayayım sonra yeniden bırakacağım bu illeti 5 yıldan sonra 4 ay oldu başladım :( sanki sıkıntıları çözecekmiş gibi

Aaben burada işler nasıl yürüyor cumaları tartılıyormusunuz bende teşvik olur motivasyon olur belki bana diye biryerleri takip edeyim istiyorum hani spor flanda yapmaya zorlar beni zaten sigaraya başladım sağlığım çok kötü etkileniyor en azından sporla ve diyetle başlayayım sonra yeniden bırakacağım bu illeti 5 yıldan sonra 4 ay oldu başladım :( sanki sıkıntıları çözecekmiş gibi

Refim aynı eskisi gibi canım cumaları kilo bildiriyor arkadaslar .tek fark ben eskisi kadar sık yasamıyorum.
Sen takip et burayı tatil ondan biraz sessiz.
Su illeti icmeyin ne olur.:(
Babacinada Rabbim yardim etsin

Son düzenleme:
Haftanın tam ortasından herkese günaydınnnn

pazartesi salı işe gelmedim tatil yaptım :1:
Bu kez şükürler olsun ki dinlendim ve soğuk algınlığım burun akıntım geçti....
diyete ve spora da start verdim mi olacak bu iş inşallah.....

Sizler nasılsınız hatun kişiler keyifler yerinde mi....

Aeben ablam eşinede sanada çok çok geçmiş olsun Rabbim tez şifa versin nerede hasta var ise... Amin...

Benim eşimde de uyku apnesi var :ssz: maalesef ciddi boyutta....
İstandulda özel bir hastanede uyku testi yapıldı ve normal şartlarda %40 üst sınır riski iken bizdeki durum %80 çıktı :ssz: :ssz:
Doktor açık açık direk dedi zaten : Bir gece uyumak için yatar ve sabah uyanamayabilirsin...

Tabiiki bunun en büyük sebebi kilo :14: :14:
doktorumuz solunum cihazı verdi, geceleri onunla uyuyor çok şükür cihazı kullanmaya başladığından beri durum daha iyi beraberinde kilo kaybı olursa harika olacak.... Bunun için ikimizinde kolları sıvaması gerek... Maazallah hayatına maal olabilir....

Bizde durumlar böyle canlar, bu sıra kilom aldı başını gitti. ödem ve şişlikte var bende bariz belli.... Pantolonlar sıkıyor ....
Bu sefer pazartesi falan demiyeceğim gün ortasında başlayacağım diyete yoksa hep erteleniyor. Bir türlü bu defa istikrar sağlayamadım nedense.... Umarım bu kez olur...

Back
X