- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
banum menü güzel afiyet olsun . bu hafta degişiklik olrak ne uyguluyorsun nar şerbetinden başka ?
inşallah bu hafta kilon istedigiden daha fazla inerde rahatlarsın canım ,senin kadar bende istiyorum bliyorsun bunu .
ama şunuda söylemem lazım zor bir bünye için 3 hafta sabit kalmak çok görülmemiş bir şey deyil canım . birkeredaha diyorum senin spora ihtiyacın var . zor oldugunu biliyorum ama spor yapmalısın
geçen gün bir mesaj yazmıştım sanırım gözünden kaçtı ..ekmege karşı duyarlılıgın olabilr . bir hafta ekmegi kesip karataydaki gibi ekmek yerine kuruyemiş eklemeeyi bir düşün derim
afiyet olsun ecrin .
ecrin canım ekmekle birlikde yumurta yemiyoruz montide vede peyniri yagsız yiyoruz ..bu menün hepsini ekmeksiz olrakda yiyebilirsin .
karbonhidrat yanında .yani ekmek ve bklagilin yanında mükün oldugunca yag kullanmıyoruz.birde ekmek olarak tambuğday yiyoruz çavdar deyil .
akşam aç yatmak kilo verdirir ecrincim![]()
tamma ablacım çok sagol dikkat edecem notlarımı almaya başladım aslında sabah aklıma geldi ekmekle yumurta yenmiyo diye ama yedikden sonra aklıma geldi
dün resmen aç yattım ben ablacım 5 de yemeği kestim saat 23:30 gibi miğdem gurlamaya başladı 5 de a yedim galıba hemen yattımuyudum yeşil çayı mı içtikden sonra :) sabah tardıda düne göre azda olsa -gördüm :)