Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 takım deneme haftasındayım.Teşekkür ediyorum.İyi pazarlar ..
Afiyet olsun gulfuren ...
Takimlarin deneme haftasina girdinmi canim ?
Gulcum hurmanin gl endeksinin 100 oldugunu nerden biliyorsun ?aeben hurmanın g.i 100 müş.Ben de iki gündür yiyorum.Malum gün yaklaşıyor ve canın tatlı istiyor.Tarçında kullanıyorum ama hurmayı bırakayım.
![]()
Kalp hurma, lahana hurma 20 yazıyor.Bu bizim yediğimiz hurma mı acaba? İnternette araştırdım.Gulcum hurmanin gl endeksinin 100 oldugunu nerden biliyorsun ?
Montide yasak meyveler arasinda ismi yok . İlk sayfadaki gl endeks tablosuna bir bak orda yaziyormu ?
Gulfuren bende hurmayi cok severim . Cokta yerim Ne yalan diyimkaratay hoca disinda hurmata yasak diyen duymadim tam tersi orucu hurmayla acmak sunnettir kan sekerini dengelesin diye
.
Gufuren canim gecmiside okuduysan ayni sorulara belki 100 kerede olsa tekrar tekrar cevap verdigimizide okumussundurbu konuda hic cekinme
Yogurtla niye meyve degilde pismis meyve yiyebiliyoruz ? Cunki meyve pisince migdede mayalanmiyor .
Ama bu konuda okadar israrci degilim cunki kitabin bir yerinde tatilda meyveyle kahvalti yapilabilecegi ve bunun yanibda sut urunu kullanilmasi gerektigi yaziyordu . Meyvenin sekerinin birden kana gememesi icin ... Bu kurali delebilirsin bence yogurtla meyve ustune azda tarcin oh mis gibi tatli . Zilimin bi tarifi vardi yogurtla pismis elme ustunede ceviz.
Sabahlari yulaf ezmasi sutu bende cok tercih ederdim monti yaparken .. İcine ceviz vs tabiki katabilirsin . Kuru meyveleri cok katma istersen. Nadiren belki
.
Bezelye cis canim gl endeksi yuksek patetes gibi dusun , bezelye sebze değildir baklagil gurubundandir.
Malesef 2 gun yapsam 3. Gun gidiyor , yogunbir hayatim var gulfurencim . Bugun aksama yemekli misafirim var mesela hafta sonu gorumcenin oglunun dugunu . Sonrasinda tatil dusunuyoruz , hep boyleyim iste . Hamdolsun yinede koruyorumno dikkat etmeyleZillimin tarifde güzelmiş.Bende yoğurt,meyva,ceviz,tarçın,zencefil çok severim
Hurma da tatlı krizine bire bir.
Sen diyet yapıyor musun?
Hamdolsun banum , sen nasilsin ?selam nasılsınız bakalımmm
Olsun senin kilon da çok değil.Koruma da önemli.Bu yoğunlukta yememek mümkün değil.Malesef 2 gun yapsam 3. Gun gidiyor , yogunbir hayatim var gulfurencim . Bugun aksama yemekli misafirim var mesela hafta sonu gorumcenin oglunun dugunu . Sonrasinda tatil dusunuyoruz , hep boyleyim iste . Hamdolsun yinede koruyorumno dikkat etmeyle.
Şükür iyiyiz.Sen nasılsın?selam nasılsınız bakalımmm