- Konu Sahibi fairylove23
-
Belki onun da kendine göre ödemeleri vardır . Bir borca girmiş ondan tereddüt etmiştir .
Üzülmeyin siz . Eğer kabul etmeyecek olsaydı gönülsüz de olsa tamam demezdi bence
evet ama arada samimiyete güvenmiş eşim. Çok zengin birisi aslında bir sürü kirada evi var. Ama bu olay bize ders oldu artık ne olursa olsun kimseden bişey istemeyeceğiz. Allah kimseye muhtaç etmesin.
Çok zengin dediğin için, ayıp etmiş diyorum. Ama bir veya iki evi olan insan için zam beklentisini normal karşılarım çünkü iki evin kirası bir asgari ücret çoğu yerde. O zaman 50 lira fark yapıyor. Kiradan başka çok geliri olmayanlar için önemli olabilir.evet ama arada samimiyete güvenmiş eşim. Çok zengin birisi aslında bir sürü kirada evi var. Ama bu olay bize ders oldu artık ne olursa olsun kimseden bişey istemeyeceğiz. Allah kimseye muhtaç etmesin.
Çok zengin dediğin için, ayıp etmiş diyorum. Ama bir veya iki evi olan insan için zam beklentisini normal karşılarım çünkü iki evin kirası bir asgari ücret çoğu yerde. O zaman 50 lira fark yapıyor. Kiradan başka çok geliri olmayanlar için önemli olabilir.
Kimseden iyilik beklemeyeceksiniz, devir böyle malesef.
Dediğim gibi durumu çok iyiyse, onun ayıbı. Boşver.
ayy hayır ya eşin kötü bir şey söylememiş ki, niye morali bozuluyor, kendini kötü hissediyor.. ah siz iyi insanlarrr, insanlarda iyi oldu mu çok iyi oluyor, kötü oldu mu çok kötü... boşuna üzülmeyin kuzum, çok normal birşey söylemişsiniz, çok içinize sinmezse adam kabul etmiş zaten, ama arayıp abi sen öyle yarım ağız gönülsüz gibi söyleyince ben üzüldüm, istersen zam yap falan desin.
zaten biz de hesabına para yatırırken zamlı şekilde mi yatırsak diyoruz. Ne bileyim yaa eşim işten geldi hemen yattı uyudu canı çok sıkılmış belli ama bana çaktırmamaya çalışyor üzülmemem için.
Hayır canım; arasın bir daha konuşsun. İçine sinmiyorsa zam yapalım desin. Belki adam da size mırın kırın yaptığı için sonradan üzülmüştür.. ama eşin bu kadar üzüldüyse aramaz sanmam. sen "ayıp olmasın ara açıklama yap gönülsüz gibi geldin, parayı yatırıken zamlı yatırıcam de" diyin. ozaman adamda rahatlar eğer zam istiyorsa, belki yok olurmu öyle şey diycek
Allah gördüğümüzden geri koymasın .
50 lira onu fakir etmez . Ama böyle mırın kırın yaparak zengin olmuş belli ki .
Takmayın kafanıza ama .
Siz üzülürseniz bebiş de üzülür
evet ama arada samimiyete güvenmiş eşim. Çok zengin birisi aslında bir sürü kirada evi var. Ama bu olay bize ders oldu artık ne olursa olsun kimseden bişey istemeyeceğiz. Allah kimseye muhtaç etmesin.
Tatlim madem adamin ihtiyaci yok hiccc orali olmayin.ona dokunmaz.hem sen niye kendini uzuyorsun karnindaki bebekte uzulur..sikma tatli canini...
hamileyim yaa belki o nedenle bu kadar üzüldüm, aslında daha güçlü olmam gerekiyor bu dönemde ama 3 kuruşa minnet etmişiz gibiime geliyor.
mrblar. Kısmet olursa eylül sonu gibi bebeğimiz olacak. Kiracıyız bu ay kiraya zam yapılacaktı. Eşim ev sahibini aramış ve 3 ay sonra bebeğimiz olacak , bu nedenle bu senelik kirayı artırmasak olur mu demiş. Ev sahibimiz mırın kırın etmiş , ama gönülsüzce kabul etmiş.
Bu duruma bizim moralimiz bozuldu. 50 lira için minnet etmeseydik keşke diyoruz. Halbuki bi ev sahibiyle kandillerde bayramlarla hep birbirimizi arar, halimizi hatrımızı sorardık. Biraz da buna dayanarak söylemiş eşim. Kendini çok kötü hissediyor bu durumda. Onun için ben daha çok üzülüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?