Tüp bebekte morfoloji çok sıkıntı değil. En hızlı ve en iyi spermi alıyorlar çünkü. İnşallah rabbim size de nasip eder.
Yaktrdktan sonrami gebe kaldnz??Rahim ağzı yarası gebeliğe engel bir durumdur çoğunlukla. ilaçla yani fitille tedavi yapılır geçmezse yakma ya da dondurma işlemi yapılır. ağrısız bir işlem. ben yaktırdım rahim ağzı yaramı. tedaviden sonra 20 gün kadar ilişki yasak. akıntın oluyor yara iyileşirken. ben hiçbir sıkıntı yaşamadım tedaviden sonra.
Yok ondan sonra değil. Sperm sorunu vardı bizde. Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım canım.Yaktrdktan sonrami gebe kaldnz??
Merhaba benim eşimde de var doktor pro×eed Plus vermişti 6 ay düzenli kullandı 6.ayda hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı hala kullanıyo ama bu ara spermiyogram henüz yaptırmadıkArkadaslar esimde teratospermi cikti sonucunda morfoloji bozukluguymus % 2 cikti 2 kez kurtaj oldum bende de kan pıhtılaşma si var esimde de morfoloji boyle cikinca korku basti sonucu bu sekilde olup hamile kalan varmi arkadaslar.
Olsu allah kucana almayı nasipp etsin ve banada bi bebiş nasipp etsin amiin tüm isteyenlereeeYok ondan sonra değil. Sperm sorunu vardı bizde. Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım canım.
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla Kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bizde de morfoloji % 2 özel bişey yaptınız mı acabaArkadaslar %1 morf ile dogal yoldan hamileyim
Gözünüz aydın rabbim sağlıkla kucağımiza aldirsin. Bnm esimdede morfoloji %1ve ben hamile kaldım ilk hamileliğim kürtajla sonlandı şimdi bile içim içimi yiyor çok korkuyorum Dr cleaxan verdi günde birtane iğne yaptiriyorum. Aklımın almadığı şeyler var sevinemiyorum bile okadar korkuyorum. Yine kaybetmekten ve kürtaj masasına yatmaktan siz ne yaptınız peki yardım edinesimde marfoloji %1 di bir ilac ile o ay kaldim daha sonra kurtaj oldum ancak onunla alakasi yoktu cunku daha sonra da dusugum oldu iyilestigi zaman hersey olabilir kismet
bende 1 sene kalamamistim ilac verdilleri ay kalmistimBizim de morfoloji 1-2 arası. 10 aydır gebelik oluşmadı
Eşin mı kullandı ilacıbende 1 sene kalamamistim ilac verdilleri ay kalmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?