Morfoloji bozuklugu olup hamile kalanlar

Yaktrdktan sonrami gebe kaldnz??

Arkadaslar esimde teratospermi cikti sonucunda morfoloji bozukluguymus % 2 cikti 2 kez kurtaj oldum bende de kan pıhtılaşma si var esimde de morfoloji boyle cikinca korku basti sonucu bu sekilde olup hamile kalan varmi arkadaslar.
Merhaba benim eşimde de var doktor pro×eed Plus vermişti 6 ay düzenli kullandı 6.ayda hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı hala kullanıyo ama bu ara spermiyogram henüz yaptırmadık

Merhabalar bizde de aynı sorun var ve ben 4 defa hamile kaldım ama hepside kürtajla sonuçlandı( son bebekten önce öğrendik morfoloji sorununu eşim e vitamini birde emodex kullandı hamile kadım fakat kalbi durdu.Bende kan pıhtılaşması da var ayrıca iğne de oldum ama yine sonu hüsran.Sonucunda isee çok çok çok araştırdım ve morfoloji sorunu hastalarda spermde anomoli olduğu için oluşan bebeklerde sağlıksız oluyor böyle olup sağlıklı devam eden gebeliklerde var ama sağlıklı sperme denk gelirse ve netice olarak tüp bebeğe karar verdik,çok dr gezdim ve pgd ile tüp bebek dediler inşallah sağlıklı emriyolar elde edilir de bizlerinde kucağı bebişle dolar. Dularım bebek isteyen herkesle rabbim inşallah kısa zamanda isteyen herkese nasip eder...

merhaba.inşallah tüp bebekte başarılı olursunuz.bizdede morfoloji sorunu var bi aşılama denedik olmadı.bu ay tüp bebeğe başladık.hepimizin hakkında hayırlısı olsun..:)

Ay o doğru ve sağlıklı yumurtayı dölleyebilecek spermin denk gelmesi o kdr zor ki, ama doktorlar da diyor ki biz laboratuvarda 100-200 tane sperme bakıyoruz onların içinde kaç tane düzgün var %si onu temsil ediyor. Bizde yüzde 1 mesela. Ama 30milyon spermde allah bilir kaç tane düzgün yapıda olan var? Yani doğal yoldan hamile kalmak da mümkün ama bekleyemem ben yıllarca uğraşırız belki olur belki olmaz derseniz direkt tüp. DNA ve morfoloji arasında bir bağ yok okuduğum kadarıyla. Yani kalbi duran yada düşen bebekler ile morfoloji bağdaştırılmıyor. Ztn sağlam yapıda olan döllüyor. Ben de Şubat sonu gidiyorum ikinci spermiyogram ile tüp bebek doktoruna. Morfoloji sonucundan emin olmak için en az 2 test diyorlar sanırım. Ama o iki test arasında ne kdr süre beklemek lazım bilmiyorum? Bi kaç yerden 60 gün okudum. Sizce?

20 günde morfolojimiz yüzde 3 ten yüzde 4 yükselmiş. ileri hareketliligimizde yüzde 4 ten yüzde 10 a yükselmiş. Toplam hareketlilik yüzde 9 dan yüzde 21 e yükselmiş. Diğer sperm değerlerinde de olumlu yönde çok belirgin bir artış var. Sadece ileri hareketlilik sorunumuz kaldı vitaminleri 3 ay aksatmadan kullanırsak büyük ihtimal sorunumuz çözülecek diye düşünuyorum. aşağıda Bahsettiğim vitaminleri almanızı şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar. Bütün olumsuz değerlerimize olumlu olarak yansımış.
L carnitin- günde 1 yemek kaşığı,
l arginin- günde 1 kapsül
evicap 400- günde 1 kapsül
zinco 220- günde 1 kapsül
1000mg omega 3 , - günde 1kapsül
Sabah ve akşam aç karina 1 fincan çakşır suyu
Gece yatmadan önce 1 bardak keçiboynuzu kürü.
Rabbim herkesi tez zamanda evlat sahibi eder inşallah.

esimde marfoloji %1 di bir ilac ile o ay kaldim daha sonra kurtaj oldum ancak onunla alakasi yoktu cunku daha sonra da dusugum oldu iyilestigi zaman hersey olabilir kismet

esimde marfoloji %1 di bir ilac ile o ay kaldim daha sonra kurtaj oldum ancak onunla alakasi yoktu cunku daha sonra da dusugum oldu iyilestigi zaman hersey olabilir kismet
Gözünüz aydın rabbim sağlıkla kucağımiza aldirsin. Bnm esimdede morfoloji %1ve ben hamile kaldım ilk hamileliğim kürtajla sonlandı şimdi bile içim içimi yiyor çok korkuyorum Dr cleaxan verdi günde birtane iğne yaptiriyorum. Aklımın almadığı şeyler var sevinemiyorum bile okadar korkuyorum. Yine kaybetmekten ve kürtaj masasına yatmaktan siz ne yaptınız peki yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…