Morfoloji bozuklugu olup hamile kalanlar

Transferden önce derken?bende gelecek ay 4-5 ekim gibi adetle beraber tüp bebeğe başlıyorum. eşimin morfolojisi %1 varikosel ameliyatı oldu ama 6 ay geçti değer 2 den 1 e düştü. bende bu ay tüp bebekten önce muhteşem üçlüye başlattım.arı sütü sabahları alıyor ağzına.bende bir şyler yapmaya çalışıyorum. tüp bebek tedavisi esnasında ilişkiye mi girdin oldu yoksa şlem öncesi mi?

Bu arada sağlıkla kucağına al miniğini,Allah sana bağışlasın.

Bende polip oluştu rahimde kuzu tüp tedavisi sırasında ameliyat olmayı bekliyordumonlari aldırıp öyle yapılacaktı transfer o ay , adet olup ameliyat olacaktım , bi türlü adet olmadım meğer 6haftalık hamileymisim , Şimdi 3aylık kucagimda teyzesi yani 6ay da erken Aslında keşke biraz daha bekleseydin 1sene olsaydı belki düzelir kuzu, Yani seni de anlıyorum tabiki Kolay değil beklemek sabretmek , İnşallah en kısa zamanda anne olursun sende kuzum

Aminn sen nasıl bir tatlısın,dileklerin için teşekkür ederim. Sana güzel haberleri veririm inşallah. Allah anneli babalı büyütsün kuzunu

Aminn sen nasıl bir tatlısın,dileklerin için teşekkür ederim. Sana güzel haberleri veririm inşallah. Allah anneli babalı büyütsün kuzunu
Güzel haberlerini bekliyorum inşallah canım benim aminn o senin tatlılığın

Merhabalar, Bizde de morfoloji sorunu var. 15 aydır biz de korunmuyoruz. Neler yaptınız siz bu süreçte vitamin vs aldınız mı?

morfoloji bozukluğu vardı eşimde ne yaptıysak olmadı 2 sene bekledim doğal yoldan ama yok..bnde hiç bir problem yoktu çok şükür ilk tüp bebek denemem tuttu.yani olmayacak diye bişe yok ama ne zmn olacağı belli değil belki 5 sene sürecek o yüzden beklemek istemiyorsanız tüp bebek yapın

Merhabalar, Bizde de morfoloji sorunu var. 15 aydır biz de korunmuyoruz. Neler yaptınız siz bu süreçte vitamin vs aldınız mı?
Benim eşimde de morfoloji yüzde 2ydi. Saraçoğlunun Keçiboynuzu kürü ve doktorumuzun önerdiği promenk takviyesini uyguladık şuan hamileyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…