Morfoloji bozuklugu olup hamile kalanlar

proxeed plus ve keci boynuzu pekmezi
Keçi boynuzu pekmezi bende aldım ama içmiyor. Proxeed plus la neofortil in içeriği aynı diyorlar ama bilmiyorum ne kadar doğru. Adetime 2 gün var goguslerim şişti yine adet olcam bu ayda umutsuz

biz baska adini hatirlamadigim ilac da kullanmostik o iyi gelmedi yine buna donmustuk sonraki hamileliklerimde hem esimde verikosel cikmisti sol tarafli o yuzden Allah dan umit kesilmez

valla hamile kalsan da düşük oluyor
yaslarımız ileri
ben 39 eşim 37 yasındayken ilk denemede hamile kaldım
3 aylıken kalbi durdu kürtaj
tüp bebek denedik, bu arada sağlığıma dikkat ettim spor beslenme vsç tüp bebek denemesinde çok iyi yumurta ve embryon sayısı oldu, ama gelişimleri 3. günden sonra çok kötüleşti. 5. blast kalan 3 düşük kaltie embriyo transfer: kimyasl gebelik

bu ay ben yine kimyasal yasadım, hata yasıyorum su an. hamielelik testi pozitif cıkarken negatife dondu bugun de. yarın da adet olurm muhtemel

artık sıkıldım. kendi arastırmalarımla zorla kendim yolladım . morfoloji 7 ay once tüp bebekte yuzde 4 dü şimdi yüzde 2 ye düşmüş

o kadar dedim içirmeye çalıstım çinko d vitamini e vitamini.. ama tıp da erkekelr de kafasında yumurtayı sorumlu tutuyorlar bence. su ana ustunde te..zospermi yazısını görünce neye ugradıgını sasırdı

kızgınım

yaslarımız ileri
tüp bebek denedik, bu arada sağlığıma dikkat ettim spor beslenme vsç tüp bebek denemesinde çok iyi yumurta ve embryon sayısı oldu, ama gelişimleri 3. günden sonra çok kötüleşti. 5. blast kalan 3 düşük kaltie embriyo transfer: kimyasl gebelik

bu ay ben yine kimyasal yasadım, hata yasıyorum su an. hamielelik testi pozitif cıkarken negatife dondu bugun de. yarın da adet olurm muhtemel

artık sıkıldım. kendi arastırmalarımla zorla kendim yolladım . morfoloji 7 ay once tüp bebekte yuzde 4 dü şimdi yüzde 2 ye düşmüş

o kadar dedim içirmeye çalıstım çinko d vitamini e vitamini.. ama tıp da erkekelr de kafasında yumurtayı sorumlu tutuyorlar bence. su ana ustunde te..zospermi yazısını görünce neye ugradıgını sasırdı

kızgınım

yaslarımız ileri

kızgınım

B
Bizimde morfolojimiz %2 benim butun testlerim temiz cikti hsg bile cektirdik bu ay ama esimin sadece morfoloji deheri dusuk diger degerleri dr cok iyi diyor ki sayilari digerlerin gercekten yuksek hic gebelik yasamadim 2senedir istiyoruz en son morfolojinin dna sini da incelediler o da iyi derecede cikti ama elim kolum bagli beklemekten baska caremiz yok bu morfoloji tedavisi neden yok aklim almiyo

bozmayin morelinizi hersey nasip kismet benimde esimin %1 di 2 sene kalamazsin demisti dr ama ilac verdi o ay kaldim

bozmayin morelinizi hersey nasip kismet benimde esimin %1 di 2 sene kalamazsin demisti dr ama ilac verdi o ay kaldim
Bize ilac verdi uc ay kullandik hic degisiklik olmadi simdi ilacda vermiyolar biz kendimiz e vitamini takviyesi aliyoz burda evicap gordum bu ay onu kullanalim bi de bakalim

Bize ilac verdi uc ay kullandik hic degisiklik olmadi simdi ilacda vermiyolar biz kendimiz e vitamini takviyesi aliyoz burda evicap gordum bu ay onu kullanalim bi de bakalim
biz proxeed plus kullanmistik keciboynuzu pekmezi birde.. yine dedigim gibi kismet isleri aslinda ins en yakin zamanda hayirlisi ile kalirsiniz

biz proxeed plus kullanmistik keciboynuzu pekmezi birde.. yine dedigim gibi kismet isleri aslinda ins en yakin zamanda hayirlisi ile kalirsiniz
Rabbim isteyen herkese versin bana da versin ins biz hic birakmadik keciboynuzu pekmezini bu ay bi de caksir suyuna basladik ikinci siseye gectik bakalim

ben 3 dusuk yasadim ama esim ile alakali degildi cunku margoloji 2.gebeligim olmadan duzeldi sonra usfune 2 dusuk daha yasadim simdi igne vuruluyorum kan pihtilasma riskine karsi

Merhaba,

Morfolojisi düşük olan kişiler düşük yapacak diye genelleme yapılması yanlış. Ben %1 le kaldım ve 18.haftamdayım. Ayrıca bozuk morfolojili sperm yumurtayı dölleyemiyor. Kruger hocanın yaptığı çalışmanın çıkış noktası bu. Kafası bozuk sperm yumurtanın içine giremiyor. Düşük yumurtadan da kaynaklanıyor olabilir. Sperm veya yumurtadan kaynaklandığını gösteren teknoloji henüz yok.

Kızlar merhaba. Bizde sperm testi yaptırdık ama morfoloji diye birsey yok teste. Başka bi ismi varmı bu morfolojının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…