merhabaarkadaşlar merhaba,
sizlere ozel msj yazmayı denedim ama yazamadım 50 msj olması gerekiyormus
tebrikleriniz icin teşekkürederim:)
ben 4 aydır perinatalniy centr a gidiyorum,ingilizce bilen bi doktor bulduk adı medvedova,zeki şeker bi bayan,ama cok yoğun..ücretleri cok yüksek süreklide zam geliyor..eşim doğumu istanbulda yapmamı istiyor,bende burda yapmak istiyorum ama korkuyorumkutu kutu pense sende o hastanede yapmıssın sanırım,azeri bi hemşirede varmıs,nasıl öneriyomusun?dil konusu problem oldumu?
ayrıca ilk doğum oldugu icin normal doğuma yonlendirirler diye dusunuyorum,bu moskova trafiğinde hastaneye yetişememe gibi bi durum olabilirmi?:sinifsinif:
5 dakikada doğum sadece filmlerde olur diyorlar ama yinede fikirlerinize ihtiyacım var:)
merhaba
gittiğiniz hastane konusnda bana yardımcı olurmuusnuz, 5 aylık hamileyim doğum tr de yapacağım ama uçağa binmek için rapora ihtiyacım var...tşkler
neslisa34098415 .!.:yanıtınız için çok teşekkürederim yanlız iletişim konusunda bilgi vermenız mümkünmüdür.
merhaba
dönüşüz için çok tşkederim
bizede çok yakınmış doktor yanlız ben şuan türkiyedeyim eşim araştıracak telefon bilgisi verebilirmisiniz.Tanıştığımada gerçekten çok memnun oldum umarım görüşme şansımızda olur bir gun ::) çok sıkıntılı geçiyor moskova da günlerim..
iyi akşamlar
UOTE=neslisay;34116168]1 ay kadar istanbul da kalmam gerekli doktor bulamadığım için buraya geldim, renkli ultrason vs tetkikler varmış onlar için.hastane sitesine girdim ama ücretlendirme şeklnden bir şey anlamadım :)
siz kaç aylık hamilesiniz
yardımın için çok tşkederim eşim ilgilenecek inşaallah bakalım umarım benim içinde iyi olur o hastane ve doktor.
merhaba çok şükür bitti işlerim , dun geldim moskovadayım.
Çok sevindim , acaba yakınmiyiz görüsme imkanimiz olurmu. Khimki semtindemi kaliyorsun sende
selammm
benım eşim inşaat teknikeri , sanırım yakınız bende yenı geldim aschandan. pek dışarı çıkma şansım olmuyor hamileliğimden dolayı ağırlık var devamlı üzerimde pekde yürüyüş yapmayı sevmiyorumama yapmam lazım .ayrıca çok sevindim diyebilirim.uzun zamanıdır mı buradasınız siz?
hım mega centerın içindeki mi bilmiyorum ama media market gibi avm var yakınında elektronık eşyalar satılan tahminen orasıdır. ben 3 aydır burdayım eşim 5 aya yakın zamandır burada çalışıyor. öncesinde mınks teydik işine burada devam etmesi gerekti.
istanbul da doğum yapıcam sizin vermiş olduğunuz hastane ile de eşim görüşmüş tercüman varmış ücretide uygun sanırım kontrollerime burada devam edip 36 haftaya kadar da istanbula dönüş yapıcam inşaallah. Çocuk doktoruda mevcut bana önerdiğiniz hastanede umarım iyi olacak o hastane benım için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?