Motive ile zayıflıyoruz :)

Günaydın kızlarr biraz yavaşladık sanırım bende öyle en son tartıldığımdan beri 100 gr vermişim sporu yapamıyorum doğru dürüst bugünden itibaren spora ağırlık vereceğim ve suyu da çoğaltıcam :)

Günaydın herkese bende dün sabah 1 dilim tam buğday ekmekle az sucuklu yumurta yedim gün içersnde çok su içemedim aslında öğlen birşey yemedim akşam 4 adet köfte yedim üzerine domates rendesi yaptım yanına yoğurt ve biber turşusu yedim :) 1 tanede kurabiye attım ağzıma tattlııı krizim tutuyor bazen.

Bugün sabak 1 dilim ekmekle az peynir yedim. su içemeye çalşıyorum

Afiyet olsun cnm :)

Afiyet olsun canım

Aynen canım ben de de tık yok yeni bişeyler yapıp hızlanmam lazım

Iyi akşamlar kızlar

Aksam yemeği 2 kepçe Musakka 4 5 kaşık pilav 1 dilim ekmek

burcuuu kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz nerdesin sen herhalde taşınma işiyle uğraşıyorsun tatlımAma özledikkkkkkkkkkkk haberin olsun

Günaydınn kızlar bugün ne alemdesinizz :)

Ben yine orucum bişey yiyip içmedim o yüzden :)

Sabah 8 erik 3 yeni dünya 1 şişe gazı kaçmış soda, öğlen 1 kase çilek 2 yeni dünya 1 şişe gazı kaçmış soda ve akşam menüm tavuklu yeşillk salatası ve gün boyu bol bol su

Sabah 8 erik 3 yeni dünya 1 şişe gazı kaçmış soda, öğlen 1 kase çilek 2 yeni dünya 1 şişe gazı kaçmış soda ve akşam menüm tavuklu yeşillk salatası ve gün boyu bol bol su

Afiyet olsun cnm :)

Merhaba canım ben de bugün detoksa başladım 2 gün yapcam

Başarılar cnm sodalı detoks galiba yediklerin ona benziyor dün okumuştum da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…