Günaydın kızlar kahvaltım 1 dilim yumurtalı ekmek
Günaydın herkese bende dün sabah 1 dilim tam buğday ekmekle az sucuklu yumurta yedim gün içersnde çok su içemedim aslında öğlen birşey yemedim akşam 4 adet köfte yedim üzerine domates rendesi yaptım yanına yoğurt ve biber turşusu yedim :) 1 tanede kurabiye attım ağzıma tattlııı krizim tutuyor bazen.
Bugün sabak 1 dilim ekmekle az peynir yedim. su içemeye çalşıyorum
Allah kabul etsin canımAfiyet olsun cnm bugün de ben orucumm
Afiyet olsun canımGünaydın herkese bende dün sabah 1 dilim tam buğday ekmekle az sucuklu yumurta yedim gün içersnde çok su içemedim aslında öğlen birşey yemedim akşam 4 adet köfte yedim üzerine domates rendesi yaptım yanına yoğurt ve biber turşusu yedim :) 1 tanede kurabiye attım ağzıma tattlııı krizim tutuyor bazen.
Bugün sabak 1 dilim ekmekle az peynir yedim. su içemeye çalşıyorum
Aynen canım ben de de tık yok yeni bişeyler yapıp hızlanmam lazımGünaydın kızlarr biraz yavaşladık sanırım bende öyle en son tartıldığımdan beri 100 gr vermişim sporu yapamıyorum doğru dürüst bugünden itibaren spora ağırlık vereceğim ve suyu da çoğaltıcam :)
Aynen canım ben de de tık yok yeni bişeyler yapıp hızlanmam lazım
Allah kabul etsin canım
Evet kızlar Allah kabul etsin oruçlarınızı :)
afiyet bal şeker olsun zeroşum:)Iyi akşamlar kızlar
Aksam yemeği 2 kepçe Musakka 4 5 kaşık pilav 1 dilim ekmek
afiyet bal şeker olsun zeroşum:)
burcuuu kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz nerdesin sen herhalde taşınma işiyle uğraşıyorsun tatlım Ama özledikkkkkkkkkkkk haberin olsun
Merhaba canım ben de bugün detoksa başladım 2 gün yapcamGünaydınn kızlar bugün ne alemdesinizz :)
Ben yine orucum bişey yiyip içmedim o yüzden :)
Sabah 8 erik 3 yeni dünya 1 şişe gazı kaçmış soda, öğlen 1 kase çilek 2 yeni dünya 1 şişe gazı kaçmış soda ve akşam menüm tavuklu yeşillk salatası ve gün boyu bol bol su
Merhaba canım ben de bugün detoksa başladım 2 gün yapcam
benziyor canım normalde 8 şişe soda ama hayatta içemem maksimum 3 şişe gerisini suyla tamamlayacağım.Afiyet olsun cnm :)
Başarılar cnm sodalı detoks galiba yediklerin ona benziyor dün okumuştum da :)
benziyor canım normalde 8 şişe soda ama hayatta içemem maksimum 3 şişe gerisini suyla tamamlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?