- Konu Sahibi FashionbyHatis
-
siz burayi iyice günlügünüz zannettiniz
Sevgili Günlük yazmayi unutmussunuz basa
ayrica Sizin dügününüzle, tutacaginiz evinizle igili her bir gelismeyi ayri bir topikte acmayin
tek topikte devam etmenizi tavsiye ederim
tasarruf olur !!!
pek üstüme vazife değil biliyorum ama üyelere bu şekilde uyarı yapmak bizim değil editörlerin görevi
Şimdi sırf nişanlın istemiyor diye motor tutkundan vaz mı geçeceksin, bu sevdayı buruşturup bir köşeye mi atacaksın.
Alırsın kendine bir tane chopper giyersin deri ceketini takarsın bandananı yollarda yardırırsın.
pek üstüme vazife değil biliyorum ama üyelere bu şekilde uyarı yapmak bizim değil editörlerin görevi
Merhaba canım
Ben de motor+araba ne varsa tutkunuyum, daha doğrusu motorsporlarıyla ilgili her şeye zaafım var.
Hakemlik de yaptım üniversitedeyken.
Ama bu motor tutkusunun sonu maalesef ölüm oluyor.
Kaç tane abimi kaybettim motor tutkusu yüzünden.
En son Uğur abim vardı, motorunu satacaktı artık. Son kez ayarlarını değiştirdikten sonra 1 tur atıp motora bakmak istedi ve önüne çıkan yayaya çarpmamak için kaldırıma kırdı motoru.
60 km hızla giderken hayatını kaybetti.
Kask olmadığı için.
Çok tehlikeli bir tutku bu.
Bence sen de nişanlına hak ver. Arkadaşlarımın hepsi evleneceği zaman sattı motorlarını arabaya geçti.
Ardında bırakacağın biri olunca daha çok sorumluluk alıyorsun ister istemez.
Bu tutkuyu başka şekilde köreltmeye çalış. Yarışlara katılarak (izleyici veya görevli olarak)vs. Ben de en son bindiğimden beri böyle yapıyorum
siz burayi iyice günlügünüz zannettiniz
Sevgili Günlük yazmayi unutmussunuz basa
ayrica Sizin dügününüzle, tutacaginiz evinizle igili her bir gelismeyi ayri bir topikte acmayin
tek topikte devam etmenizi tavsiye ederim
tasarruf olur !!!
Benimde racinglere karşı büyük hayranlığım vardı. şu racingi kullanmadan ölürsem gözüm açık gider derdim hep. ehliyet sınavına sadece 1 hafta kala kuzenimi motor kazasında kaybettim, aynı ay da bir başka arkadaşım belden aşağısı felç kaldı yine motor kazasında. ve ben hiiiiç açmamak üzere kapattım o konuyu. today alacaktım param bile hazırdı. gittim laptop aldım o parayla. todaya bile binmeye korktum. son defa ehliyetimi alırken bindim motora (5 yıl önce) zaten eşimde istemedi o hiç sevmez motorları.
cok üzüldüm açıkçası.
Allah rahmet eylesin.
aminnnnn. teşekkür ederim
Ben 19 yaşında genç bir kardeşimi kaybettim. Burda izmir otobanında arkada otururken başında kaskda varken öldü üstelik. O bakımdan nefret ederim motorlardan. arabada kurtulmaz şansınız çok ama motor çok fena.
Bende kullandım biraz eşim asla izin vermez zaten bende istemem.
Arabayada izin vermiyo çok cesur ve gözü karasın diyo tedirgin olmuyosun böyle kullanamazsın..
Eşim motor hastası sürekli buluşmalar filan motorcularla ..
Ben onunda kullanmasını istemiyorum, kaç kez kaza yaptı çok riskli nişanlın dogru bir karar vermiş..
Ama şunu söylemeden edemiycem yinededaha 1 saat önce indim üstünden trafik derdi asla olmuyo..
3,4 Saatte geleceğimiz yolu 15 dakika gibi kısa bir sürede geldik..
Senin hissettiğin duyguları çok ii anlıyorum.
Eşimin arkadaşı askere gitmek için sattı koca adam nasıl ağladı
Askerdede caddeden geçen motorların hangi marka ne olduklarını tahmin ediyomuş
Eşimi aradığında abi motorunu çalıştırsana kulaklarım bayram etsin diyo ..
Bende liseden bi arkadaşımı motor tutkunu bi insan yüzünden kaybettim..
Bu tutku çok değişik bişey olsa gerek..hız yaptıkça yapası geliyo sanırım insanın..kendini geçtim ..
Karışıdaki insanları düşünmek gerek..
Bilmiyorum hadi diyelim ki insanların olmadığı yerde kullanıyosunuz motoru ya nişanlına veya sana bişey olsa nolcak..
Bence bırakın yani üzülmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?