- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
- Konu Sahibi FashionbyHatis
-
Siz tesettürlüydünüz sanırım. Yanlış anlamayın sadece merakımdan soruyorum; daha önce hiç görmedim, tesettüre uygun giyinip başınıza kask nasıl takıyordunuz? zor olmuyor muydu?
Siz tesettürlüydünüz sanırım. Yanlış anlamayın sadece merakımdan soruyorum; daha önce hiç görmedim, tesettüre uygun giyinip başınıza kask nasıl takıyordunuz? zor olmuyor muydu?
sevdiğimiz için sevdiğimiz şeylerden bazen vazgeçmek zorunda olmazsak herzaman biz kaybederiz . aman beni boyle kabuletsin vs sadece laf bunlar biz karşımızdaki insanın ne kadarını kabul edebiliyoruz gram bile olsa gözümüze batan birşey olmuyormu?
bu fedakarlık ödün vermek değil.
inancımda dinimde prensiplerimden ailemden asla ödün vermem.
ama bu motor işini sevsem bile maneviyatım değil yada bir parçam değil.
amacı beni korumaktı sadece cunki, bizim bindiğimiz motorlar küçük çaplı scooter yada sucu motoru değil yarış motorları ve dünyada en co k kaza bu tip motorlarla yapılıyor.
siz eşinizin istediği birşeyi asla yapmazmısınız?
siz yapmazsanız yarında sizinki yapılmaz.
bazen sırf gönlü hoş tutmak karşıdakini mutlu etmek ıcın yapılır.
hayat hep bizim istediğimiz gibi olmaz.
bazen kalmalı bazen gitmeli deriz ya işte oyle!
hakikaten fedakarlığa değecek bir adam bulununca VAZGEÇMELİ!
bosverr cnm kafa yorma bu konuya
İşte bu fedakarlık değil ödün vermektir..Koruma içgüdüsü altında yapılan bir ambargodur.
Bu kadar çok seviyorsunuz, konu açacak kadar üzülüyorsanız, sizce adı fedakarlık olan şey benim dediğime çıkar.
Birini korumak sevdiği şeylerden vazgeçmesini istemekle olmaz.
O söz ettiğiniz motorun scooter olmadığını biliyorum..
Dürüstçe deseki evlendikten sonra kıskanırım, binmeni istemem, aileme bana ters; sizde kabul eder ya da kabul etmezsiniz ki bu bile yanlış.
Ama seni korumak istiyorum, tehlikeli bu derse işte dediğim gibi bunun adı ambargo olur.
Elbetteki sevdiğim için birşeyden vazgeçmem gerekirse vazgeçerim ama butür hobilerimden vazgeçmem.
Çünkü ne evliliğimize zarar veriyor nede başka birşey.
Fedakarlık çok daha farklı kulvarlardadır.
Karşımdaki her ne kadar değer bir insan olsada bunu yapmak bana ters geliyor.
O vazgeçsin bunu istemekten ben değil.
Ayrıca fedakarlık yaparsam asla üzülmem. Sizcede bu fedakarlıksa sizi etkilememeli.
İşte bu fedakarlık değil ödün vermektir..Koruma içgüdüsü altında yapılan bir ambargodur.
Bu kadar çok seviyorsunuz, konu açacak kadar üzülüyorsanız, sizce adı fedakarlık olan şey benim dediğime çıkar.
Birini korumak sevdiği şeylerden vazgeçmesini istemekle olmaz.
O söz ettiğiniz motorun scooter olmadığını biliyorum..
Dürüstçe deseki evlendikten sonra kıskanırım, binmeni istemem, aileme bana ters; sizde kabul eder ya da kabul etmezsiniz ki bu bile yanlış.
Ama seni korumak istiyorum, tehlikeli bu derse işte dediğim gibi bunun adı ambargo olur.
Elbetteki sevdiğim için birşeyden vazgeçmem gerekirse vazgeçerim ama butür hobilerimden vazgeçmem.
Çünkü ne evliliğimize zarar veriyor nede başka birşey.
Fedakarlık çok daha farklı kulvarlardadır.
Karşımdaki her ne kadar değer bir insan olsada bunu yapmak bana ters geliyor.
O vazgeçsin bunu istemekten ben değil.
Ayrıca fedakarlık yaparsam asla üzülmem. Sizcede bu fedakarlıksa sizi etkilememeli.
siz burayi iyice günlügünüz zannettiniz
Sevgili Günlük yazmayi unutmussunuz basa
ayrica Sizin dügününüzle, tutacaginiz evinizle igili her bir gelismeyi ayri bir topikte acmayin
tek topikte devam etmenizi tavsiye ederim
tasarruf olur !!!
Özür dileriz hangi konuyu açacağını size sormadan açmış. Gerçekten çok özür dileriz !
Üye zaten bu yapılan sornasında üyeliğini iptal ettirdi.
Sizi ayakta alkışlıyorum .....
dügün telasi, cicim aylari bitsin gelir yineayrica bizim yüzümüzden kizip, gidecek bir tip degildi
herkese iyi laf yetistirebiliyodu
giderken lafini esirgemedi zaten
klavye insanlari diyerek...
niye kendileri kkya girince daktilodanmi yaziyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?