Motorcu olmak...

Bu kadar sinir iyi değil, erken yaşta tükenirsiniz mazallah

Vintagge , tam markalardan vazgectin,seviniyorduk..Simdide hergun bir kac konu aciyorsun kiz... Ne bu hiz?
dur dinlen azicik :) yakinda togoletim geldi , gitsem mi gitmesem mi diye bir konuda bekliyorum ben

Hayırdır. Kötü içerik butonunu mu kaybettiniz Rahatsız olduğunuz konuları okuyup yorum yazmak zorunda olmadığınızı hatırlatmak isterim.

bu yazdigim mesajda sinirli biri görüyorsaniz sanirim sizin sinileriniz yipranmis
zira diger insanlar anladi ne demek istedim
iyi pazarlar !!

Aman aman benim sinirlerime bulaşmayın

Ben sizin ne demek istediğinizi iyi anladım, zira konuları ya da yapılan yorumları beğenmediğinizde yaptığınız cici(!) yorumları iyi hatırlıyorum.

Buraya isteyen istediği konuyu açar, hata yapanı uyaracak olan siz değilsiniz hele bu üslupla hiç denemeyin bile, şayet başımıza bekçi tayin edilmediyseniz.

Size de iyi pazarlar

Son düzenleme:
Hayırdır. Kötü içerik butonunu mu kaybettiniz Rahatsız olduğunuz konuları okuyup yorum yazmak zorunda olmadığınızı hatırlatmak isterim.

hayir !
ben bunu kötü icerik olarak görmedim
aksi halde bildiriyorum zaten
ayrica bu arkadasin hergün derdim var kösesine actigi konulari günlük havasi icinde yazdigini size söylesem bos yere zaman almis olurum
kendim bu konuda yorum yazmak istedim
acaba buna hakkim yok mu?

vintage, nedense forumda böyle bir antipati oluştu sana karşı. başka kimseye karşı böyle bişey görmedim ben şuana kadar. neden dersin?

Kiz Vintage sen misin gene Ayol motoru severim ben guzelmis fotosunu koyduklarin.Ama en son yaptigin alisverislerinden ayakkabi makyaj malzemesi aldiysan koyda gorelim VALLA. Ben senin aldigin ayakkabilar cok begeniyorum:))) Turkiye de olsam indirim rehberim olmustum herseyden haberin oluyor kiz senin:) VALLA seviyorum ben seni iyi kalpli brisin insallah duzelir sorunun. Aglamana uzuldum cunku bende oyle aglamistim sevdigin birseyden ayrilmak zor. Benimki kopekti.

evet benim
valla indirim takip etmem denk geldim bikere okadar.
sağol teşekkür ederim.
ağlamadım sadece smiley koydum. arada üzülüyorum.
ya tabiki ama sevdiğim ıcın sevdiğim birşeyden vazgeçiyorum genede mutluyum

bi kawasaki alasım var benımde yıllardır bekardım ailem ızın vermedı evlendım eşim izin vermedı öylee içimde kaldı benım babamda zamanında motorcu olmasna ragmen bize izin cıkmadı ama içimdeeeeee

Neden sevdiğimiz için sevdiğimiz şeylerden vazgeçilmesi gerekiliyor ki ?

Fedakarlığı anlarım ama ödün vermeyi anlamıyorum.. Motorun nişanlınıza ne zararı olacaktı ?

Sizi tanırken motorunuz vardı, evlendikten sonrada olmalıydı ?

Ya da çok farketmez, evlendikten sonra ister kişi imkanı varsa alır v.s.

Amacı neydi merak ettim?

kawa güzel markadır kalitelidir
hehehe eşinle beraber alırsınız bakarsın bi gün . inşallah de

sevdiğimiz için sevdiğimiz şeylerden bazen vazgeçmek zorunda olmazsak herzaman biz kaybederiz . aman beni boyle kabuletsin vs sadece laf bunlar biz karşımızdaki insanın ne kadarını kabul edebiliyoruz gram bile olsa gözümüze batan birşey olmuyormu?
bu fedakarlık ödün vermek değil.
inancımda dinimde prensiplerimden ailemden asla ödün vermem.
ama bu motor işini sevsem bile maneviyatım değil yada bir parçam değil.
amacı beni korumaktı sadece cunki, bizim bindiğimiz motorlar küçük çaplı scooter yada sucu motoru değil yarış motorları ve dünyada en co k kaza bu tip motorlarla yapılıyor.
siz eşinizin istediği birşeyi asla yapmazmısınız?
siz yapmazsanız yarında sizinki yapılmaz.
bazen sırf gönlü hoş tutmak karşıdakini mutlu etmek ıcın yapılır.
hayat hep bizim istediğimiz gibi olmaz.
bazen kalmalı bazen gitmeli deriz ya işte oyle!
hakikaten fedakarlığa değecek bir adam bulununca VAZGEÇMELİ!

vintage, nedense forumda böyle bir antipati oluştu sana karşı. başka kimseye karşı böyle bişey görmedim ben şuana kadar. neden dersin?

o bana antipati besleyen insanlar profilimi sık sık ziyaret etmektende geri durmuyorlar.benim kendime sevgim varsa gerisi boş.
beğenmeyen yazmasın yada saygılı yazsın.
benim ıcın saygısız yazan insanların ne antipatisi nede PATisi onemli!kimse kimseye diş bilemesin boşuna.

eh sorunu çözmüşsün işte, ne denilmesini bekliyosun. ben anlayamadım maneviyatın parçan deilse neden bu kadar sorun ettin canım?

valla yazma merve diyorum dur sakin ol.. diyorum ama bir yere kadar...
ben bu forumda,bu koskoca forumda birtek sizi anliyamadim.

bu yorumunuz konuyu acmadan once dusunceniz degilmiydi..
e ozaman ne diye bizi stres ediyorsun be vintage.
yani dilimin ucuna kadar gelen sseyleri yazima doksem ceza alacam..
susss mervee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…