- 6 Mayıs 2011
- 2.774
- 38
- 358
- Konu Sahibi FashionbyHatis
-
siz burayi iyice günlügünüz zannettiniz
Sevgili Günlük yazmayi unutmussunuz basa
ayrica Sizin dügününüzle, tutacaginiz evinizle igili her bir gelismeyi ayri bir topikte acmayin
tek topikte devam etmenizi tavsiye ederim
tasarruf olur !!!
Bu kadar sinir iyi değil, erken yaşta tükenirsiniz mazallah
siz burayi iyice günlügünüz zannettiniz
Sevgili Günlük yazmayi unutmussunuz basa
ayrica Sizin dügününüzle, tutacaginiz evinizle igili her bir gelismeyi ayri bir topikte acmayin
tek topikte devam etmenizi tavsiye ederim
tasarruf olur !!!
bu yazdigim mesajda sinirli biri görüyorsaniz sanirim sizin sinileriniz yipranmis
zira diger insanlar anladi ne demek istedim
iyi pazarlar !!
Hayırdır. Kötü içerik butonunu mu kaybettinizRahatsız olduğunuz konuları okuyup yorum yazmak zorunda olmadığınızı hatırlatmak isterim.
Kiz Vintage sen misin geneAyol motoru severim ben guzelmis fotosunu koyduklarin.Ama en son yaptigin alisverislerinden ayakkabi makyaj malzemesi aldiysan koyda gorelim VALLA. Ben senin aldigin ayakkabilar cok begeniyorum:))) Turkiye de olsam indirim rehberim olmustum herseyden haberin oluyor kiz senin:) VALLA seviyorum ben seni iyi kalpli brisin insallah duzelir sorunun. Aglamana uzuldum cunku bende oyle aglamistim sevdigin birseyden ayrilmak zor. Benimki kopekti.
evet benim
valla indirim takip etmem denk geldim bikere okadar.
sağol teşekkür ederim.
ağlamadım sadece smiley koydum.arada üzülüyorum.
ya tabiki ama sevdiğim ıcın sevdiğim birşeyden vazgeçiyorum genede mutluyum
bi kawasaki alasım var benımde yıllardır bekardım ailem ızın vermedı evlendım eşim izin vermedı öylee içimde kaldı benım babamda zamanında motorcu olmasna ragmen bize izin cıkmadı ama içimdeeeeee
Neden sevdiğimiz için sevdiğimiz şeylerden vazgeçilmesi gerekiliyor ki ?
Fedakarlığı anlarım ama ödün vermeyi anlamıyorum.. Motorun nişanlınıza ne zararı olacaktı ?
Sizi tanırken motorunuz vardı, evlendikten sonrada olmalıydı ?
Ya da çok farketmez, evlendikten sonra ister kişi imkanı varsa alır v.s.
Amacı neydi merak ettim?
kawa güzel markadır kalitelidir
hehehe eşinle beraber alırsınız bakarsın bi gün . inşallah de
vintage, nedense forumda böyle bir antipati oluştu sana karşı. başka kimseye karşı böyle bişey görmedim ben şuana kadar. neden dersin?
valla önumuzdekı 2-3 yıl olmaz muhtemelen cunku bebiş gelıyo 1.5 aya yakınama onu yetıstırecem ben
sevdiğimiz için sevdiğimiz şeylerden bazen vazgeçmek zorunda olmazsak herzaman biz kaybederiz . aman beni boyle kabuletsin vs sadece laf bunlar biz karşımızdaki insanın ne kadarını kabul edebiliyoruz gram bile olsa gözümüze batan birşey olmuyormu?
bu fedakarlık ödün vermek değil.
inancımda dinimde prensiplerimden ailemden asla ödün vermem.
ama bu motor işini sevsem bile maneviyatım değil yada bir parçam değil.
amacı beni korumaktı sadece cunki, bizim bindiğimiz motorlar küçük çaplı scooter yada sucu motoru değil yarış motorları ve dünyada en co k kaza bu tip motorlarla yapılıyor.
siz eşinizin istediği birşeyi asla yapmazmısınız?
siz yapmazsanız yarında sizinki yapılmaz.
bazen sırf gönlü hoş tutmak karşıdakini mutlu etmek ıcın yapılır.
hayat hep bizim istediğimiz gibi olmaz.
bazen kalmalı bazen gitmeli deriz ya işte oyle!
hakikaten fedakarlığa değecek bir adam bulununca VAZGEÇMELİ!
valla yazma merve diyorum dur sakin ol.. diyorum ama bir yere kadar...sevdiğimiz için sevdiğimiz şeylerden bazen vazgeçmek zorunda olmazsak herzaman biz kaybederiz . aman beni boyle kabuletsin vs sadece laf bunlar biz karşımızdaki insanın ne kadarını kabul edebiliyoruz gram bile olsa gözümüze batan birşey olmuyormu?
bu fedakarlık ödün vermek değil.
inancımda dinimde prensiplerimden ailemden asla ödün vermem.
ama bu motor işini sevsem bile maneviyatım değil yada bir parçam değil.
amacı beni korumaktı sadece cunki, bizim bindiğimiz motorlar küçük çaplı scooter yada sucu motoru değil yarış motorları ve dünyada en co k kaza bu tip motorlarla yapılıyor.
siz eşinizin istediği birşeyi asla yapmazmısınız?
siz yapmazsanız yarında sizinki yapılmaz.
bazen sırf gönlü hoş tutmak karşıdakini mutlu etmek ıcın yapılır.
hayat hep bizim istediğimiz gibi olmaz.
bazen kalmalı bazen gitmeli deriz ya işte oyle!
hakikaten fedakarlığa değecek bir adam bulununca VAZGEÇMELİ!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?