Motorcu olmak...

Klavye delikanlısı değil miydi o?...eğlenceli bi kişilikti kendisi uzaktan öylece izlenesi...

Vay bee.. Gidenin arkasından konuşmaya meraklı ne kadar insan varmış. Ne kadar dolmuşsunuz siz. Bunu yönetimden biri yapsa hem ban veriyorsunuz hem arkasından konuşuyorsunuz diye olay çıkardı.

Son düzenleme:
ya ben anlamıyorum burdaki kadınları yaa...
işine gelmiyosa yorum yapma cvp verme muhatap olma...
ama yookkkkk illa bir laf sokma çabası yk ben çok bilmiş konuşuyorum halleri devrik cümleler enteresan kelimeler.
konu sınırlaması yapılmışmı hayır, yöneticilerden uyarı almışmı hayır, yaw size ne oluyo o zaman hep ben bilirim tavırları.
nişanlısı motora binmesini istememş yok hayatını kısıtlamış bilmemne sanki hepiniz çok özgür bireylersiniz ya atın tutun ne güzel valla...
gereksiz konulara gereksiz yorumlar yapmazsanız gereksiz tartışmalarda ortadan kalkmış olur...

Hayatının hatasını yaptın bu yorumu yazarak. Şimdi seni gözüne kestirdiler, bütün konularını araştıracaklar herhangi bir konuda Allah muhafaza birine laf dediysen buraya getirip önüne koyacaklar.

Büyük hata yaptın ben sana diyeyim ....

hem senin konunu beğenen sayısı 20 bile değil ki....

motr güzelmiş ama senin motor tutkunun bilen birinin buna saygı göstermesi lazım..
ayy ne biliyim ya evlendikten sonra karısına karışan adama kızıyorum ben..
fikirler aynı doğrultuda değilse neden evlenilir onuda anlamadımyaa..

konunun en gerekli yorumunu yapan arkadaşımız beni silkeledi ve kendime getirdi.demek ki forumda sadece konu sahibiyle paralel fikirlerimizi yazmalıymışız.motor konusunda bi fikrim yok o yüzden yorumum da yok.yani işime gelmedi.çok özgür bir bireyim diyelim aksi düşüncedeyim adabıyla yazarım kime ne oluyor ? bence moderatör değilken avukatlığa soyunup burdakileri topa tutmadan önce konuyu açan kişinin tarzı hakkında birazcık fikir edinilmeli yoksa asıl atıp tutma o zaman oluyor...bu tamamen etki-tepki meselesi başka hiç birşey değil....

Son düzenleme:

hahahahhahah :)

motor tehlikeli sporrr..
babam anlatır..yaz başında mahallede 100 motorlu varmışş,yaz sonunda 10 motorlu kalmışş..

yani ben de bakıyordum arada konu sahibinin yazdıklarına, tepki göstermenizi de anlayabiliyorum bazen.. ama sanki olay biraz mimlemeye geçmiş artık.. yani konu sahibi burda kendini anlatmış, içini dökmüş.. ve bazıları da aynı heyecanla cvp vermişler. motora binmeyi hız yapmayı vs seven insanlar..

dediğim gibi geçmişten gelen düşünceleriniz nedeniyle böyle yaptıgınızı görebiliyorum.. ama her insanın baska bir rengi var.. siz sevseniz de sevmeseniz de, kabul etseniz de etmeseniz de.. eger size bir saldırı olsa anlıcam tepki verin, ama burda öyle bir şey de yok.. yani bana da acıkcası gereksiz geliyor bu tarz sert ve kırıcı yorumlar.. kimseyi kendimiz gibi olmaya zorlayamayız..

ayrıca bu konuda paralel ya da zıt düşünülecek bir şey yoktu.. arkadaş hislerini paylaşmış, kendi gibi düşünen var mı görmek istemiş.. yani zarar bunun neresinde ki? kaldı ki karşıt bir göürüşünüz varsa bile biraz daha dikkat etmek lazım yorumlara. insanlar burda içlerini paylaşıyorlar..

bu arada birisinin başkalarının yorumları nedeniyle kalkıp üyelik sildirmesi de biraz çocukça geliyor. küstüm oynamıyorum gibi.. naçizane düşüncem...

Biz nişanlıyken eşim scooter tarzında bi motor aldı. Sağolsun onunla çok dolaştık, çok eğlendik vs.. Amaaa az da kaza atlatmadık ve bu atlattığımız kazalar tamamen karşı taraf kaynaklı. Mesela araçlar motorları bir taşıt gibi görmüyor, şeridimizde seyrederken aynı bizim şeride girip yanımızdan yalayıp geçen arabalar var! Özellikle o makas atan arabalar dibimizden öyle bir geçiyor ki rüzgarından dengemiz kayboluyor. Zaten evlendikten sonra ne yaptık ettik altınları sattık kredi çektik bir araba almaya karar verdik. Sanki bu kararımızı desteklermiş gibi eşim motoru satmaya bir kaç gün kala kaza yaptı ve sağ elinin parmakları kırıldı (Allah'tan eşim solak)... Eğlenceli birşey ama cidden tehlikeli. Sen istediğin kadar dikkatli ol araba önünde zınk diye durunca fren yapamıyorsun ki 2 tekerleğin üstündesin. Bu arada motorcu olmakla yaşam tarzını bağdaştıramayan arkadaşlar: Ben de başörtülüyüm, sandığınızın aksine başörtü kask takmama engel değildi. Engel olabileceğini nasıl düşündünüz ilginç yani...

Adamın adı çıkacağına canı çıksın.

Adı çıkmış dokuza inmez sekize

Bir kere adı çıkmış, ne yapsa fayda etmiyor, kimse dinlemiyor onu vs. vs.

:26::26:

1 gun boyunca konuyu okuyup arakdaslarin ceza aldiginda sen bunumu anladin !

kimseye edebi ile yazdiginda kimse tepki vermedi, sorun edapsızca yazanlarda, Siz konuyu anlamadiniz, neden ceza verildi bunu da anlamadiniz...... tahmin ediyorum neden ceza yediginizi de anlamayacaksiniz....

Forumda konu sahibi ile praralel yazmalisiniz kelimesini kullandim mi ? HAYIR, ima ettim mi HAYIR ! Siz bunu nereden cikardiniz ? Su konuda dogrusunuz ama fikriniz yoksa yazmayin yoksa sacmaliyorsunuz.....

Etki-tepki bu iste.

SImdi konu kapansin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…