Mounjaro Deneyimim 🏵

merhaba son yazınızın üzerinden aylar geçmiş bıraktınız mı iğneyi sonrası nasıl gelişti bende kullanmaya başladım 22. günüm bugün ama çok pahalı olduğu için bırakınca tekrar kg alackmıyım kafamda deli sorular
4 ay oldu bırakalı. Kilo almadım şükür. Ama kendimi tutamazsam alırım tabikide. Kontrollü olmak lazım. Kaç kg ile başladınız hedefiniz nedir

4 ay oldu bırakalı. Kilo almadım şükür. Ama kendimi tutamazsam alırım tabikide. Kontrollü olmak lazım. Kaç kg ile başladınız hedefiniz nedir
86,90 kg ile başladım 81,80 e düştüm ama regl dönemim biraz da fazla şişim sanırım 1 kg kadar daha oynar bu aydan sonra saxsendaya mı geçsem diyorum bilemedim maddi yükü çok çünkü

86,90 kg ile başladım 81,80 e düştüm ama regl dönemim biraz da fazla şişim sanırım 1 kg kadar daha oynar bu aydan sonra saxsendaya mı geçsem diyorum bilemedim maddi yükü çok çünkü
Saxenda önermem açıkçası yan etkisi fazla. Ama dr kontrolünde mi kullanıyorsunuz. Çünkü riski olan igneler bunlar. Kontrol çok önemli. İstenmeyen sonuçlar olabilir

Saxenda önermem açıkçası yan etkisi fazla. Ama dr kontrolünde mi kullanıyorsunuz. Çünkü riski olan igneler bunlar. Kontrol çok önemli. İstenmeyen sonuçlar olabilir
evet doktor kontrolünde 1. ayın bitince kontrol e gittiğimde saxsenda istiyrum diyeceğim bakalım ne diyecek

Merhaba bende mounjaroya başladım nerdeyse bir buçuk ay oldu. Siz en dozunuzu neye göre yükseltiyordunuz? Bir de ne kadar sürede yükseltiyordunuz? Merak ettim okuduklarımın çoğu en fazla 7.5 mgye kadar yazmış.

Merhaba 6 aydır bende kilo vermek istiyorum 89.8 kilo başladım 86 düştüm ama çok zor verıyorum spor da yaptığım halde kan tahlılı verdım insülin direnci çıktı ve pcosta var zayıflama ignesi kullanmak istiyorum doktor kontrolünde saglıgımı tamamen kaybederım dıye de korkuyorum

Back
X