msj atıp atmama tereddüdü siz olsanız napardınız

Araya soğukluk giren arkadaşlık bir daha aynı olmuyor test edildi onaylandı.

ikimizde kadınız :)
So what :)
müsaitsen gel demek
bence beyaz bayrak sallamış.
Bazı insanlar derin mevzuları yüzyüze konuşur, ya da o meseleyi yok sayıp kaldığı yerden devam eder. Siz tanıdığınıza göre siz ne şekil olduğunu daha iyi bilirsiniz ona göre aksiyon alın.
arkadaşlığıma ve genel anlamda bana değer vermediğini ve saygı duymadığını düşündüm
Bu şekilde düşündüğünüz birine enerji harcamak mantıksız olur.

ama sizce de öyle değil mi ?
kırıldığımı ifade etmemiş olsam bilmiyor varsayardım
lakin söylemişim
insan bi gönül alma bekliyor
arkadaşımı sevmesem kırılmam
saygısız terbiyesizin teki bana ne biçim davrandı der geçerdim
ama ben işin , beni üzeceğini bile bile bunu nasıl yapabildiği kısmına takılmıştım
mesaj gerginliği daha şimdiden sardı beni
hala kararsızım

Bu kadar şey yaşamış iken bu ısrar niye? Bence bırakın olduğu gibi olduğu noktada kalsın hersey. Belki de hayatınızdan çıkması sizin hayrınıza. Zorlamayın derim.

Asla umrumda olmazdı. Sizi gerçekten seviyor ve değer veriyor olsaydı şu an konuşmuyor olmazdınız onunla. Size kattığı herşey için teşekkür edip artık önünüze, yolunuza bakın, geriye değil. Onun ve diğer insanların o dar dünyalarına sığmaya çalışmak için kendinizi artık zorlamayın, yara bere içinde kalırsınız zira.

Hayatınızdan çıkarmanız çok daha doğru olur gibi duruyor o ortamdan çıkarsam hayatından tamamen çıkarım dediğiniz halde çıkarsan çık demiş arkadaşlığınız onun için değerli olsa öyle davranmaz tek başınıza tartışıp kavga etseniz bir nebze daha iyi ama insanların arasında bu tarz davranışlar kabul edilebilir değil sizin de bir saygınlığınız olmalı doğum günü mesajına gelecek olursak merhaba merhaba olarak kalacak ise arkadaşlığınız atın görüşmek istemiyorsanız hiç atmayın ve hayatınızdan çıkarın sizin kararınız bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…